• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

12.06.2017

16:54

PEKOVIĆU, ODLAZI! Legende Partizana, nezadovoljne radom uprave, imaju jasnu poruku!

Partizan

PEKOVIĆU, ODLAZI! Legende Partizana, nezadovoljne radom uprave, imaju jasnu poruku!

Podeli vest

Žarko Paspalj, Goran Grbović i Zoran Stevanović traže da predsednik Partizana Nikola Peković podnese ostavku i povede sa sobom kompletnu upravu

Predsednik Partizana Nikola Peković, kao i celokupna uprava, trebalo bi što pre da napuste klub, poručuju za Informer legende crno-belih Žarko Paspalj, Goran Grbović i Zoran Stevanović!
 

Partizan umire
Partizan je trenutno na aparatima za disanje i nešto mora da se promeni

Žarko Paspalj

Oni su ogorčeni što je Partizan eliminisan od FMP-a u polufinalu Superlige Srbije sa 2:0 u pobedama i smatraju taj poraz jednim od najtežih u bogatoj istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba.

Potpredsednik vodi klub

Osim toga, klub iz Humske u prethodne dve godine nije uspeo da sanira ni deo dugova, a veliko je pitanje da li ijednog prvotimca može da proda za ozbiljno obeštećenje predstojećeg leta. Predsednik Nikola Peković gotovo da je digao ruke od kluba, a klub u poslednje vreme vodi potpredsednik Milan Iskrin.
 

Tanjug
Žarko Paspalj

Zato legendarni Žarko Paspalj smatra da je vreme da Peković i zvanično napusti fotelju.

- Veoma je teška situacija u klubu i to mora da se sredi kako bi se Partizan vratio na pobednički put. Najrealnije bi bilo da se Peković povuče. Vođenje kluba je očigledno bio preveliki zalogaj za njega. Ovo je, ipak, ozbiljan posao i moraš redovno da budeš tu i da vodiš računa o svemu. Posebno ako klub ima probleme kakve ima Partizan. Trenutno je Partizan na aparatima za disanje i nešto mora da se promeni - istakao je Paspalj.

Bivši košarkaš Partizana Goran Grbović ide korak dalje i dodaje da uz Pekovića i kompletna uprava mora da napusti Humsku.

Direktor podneo ostavku

Žarko Stijović, dosadašnji poslovni direktor Partizana, podneo je ostavku. 
- Koristim priliku da se zahvalim, pre svega predsedniku Upravnog odbora gospodinu Nikoli Pekoviću na ukazanom poverenju i ostalim članovima Upravnog odbora na korektnoj saradnji, kao i svim članovima radne zajednice KK Partizan na kolegijalnom odnosu i plodnoj dugogodišnjoj saradnji u interesu našeg kluba - naveo je Stijović, koji je dugo godina bio zaposlen u sektoru finansija kluba, a na funkciji poslovnog direktora se nalazio od 6. decembra 2016. 


- Rezultati su loši, finansije nesređene, a niko da preuzme odgovornost?! Trebalo bi svi iz kluba da pokažu šta su radili do sada i da podnesu ostavke - izričit je Grbović.

Traži se privatnik

Bivši predsednik Predrag Danilović ostavio je dug od 6,5 miliona evra, a iz novog rukovodstva svi izbegavaju da kažu kakvo je trenutno finansijsko stanje. Zoran Stevanović,koji je s crno-belima bio prvak Evrope 1992. godine i koji radi u klubu već godinama, takođe smatra da su neophodne korenite promene u upravi.

- Godinama kuburimo sa finansijama, nije to od ove ili od prošle godine. Postoje velika dugovanja prema bivšim igračima, čak i mlađim kategorijama. To mora što pre da se sanira. Morao bi da dođe neki ozbiljan privatnik. Moraju da se dese neke velike promene kako bi se situacija popravila - naglašava Stevanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djole

pre 6 godina

Taj nikada i nije bio za predsenika,ni nekog lokalnog kluba iz Donje Žagubice,a ne kluba kakav je Partizan!Oterati bukvalno kompletnu upravu na čelu sa onim lelemudom Todorićem,kada već nemaju obraza da podnesu bezuslovnu kolektivnu ostavku!

kocka

pre 6 godina

taj todoric nijednu utakmicu partizana se nije kladio...

Petar

pre 6 godina

Pa uopste nije bilo realno da Pekovic ima ikakvih kapaciteta da vodi klub.Nasta i na koga je spao Partizan!

Resavac

pre 6 godina

Kad vam pare dao bio je dobar a sad nije . Sramota

patka

pre 6 godina

novi trener je dule silni....pa,nece on sad u partizan,nije ovo 2004.

gepek

pre 6 godina

covek je sjebo limoz,pre toga cska,a u partizanu bog...ajde bre,nama su dugmici na kosulji sa prednje strane.....u bosni ce biti dok je jahorina u trendu,april mesec 2018,ako ga nevreme ne posluzi do maja

moma

pre 6 godina

Ko govori o Duletu Vujoševiću kada je košarka u pitanju,mora prvo da ustane i pokloni se.Ovde je imao uspeha i napravio rezultate sa anonimnim igračima,koji su posle postali zvezde svetskih razmera.U CSKA je otišao kao zvanično najbolji trener u Evropi.Na turneji po SAD-u je pobedio NBA tim i sve je bilo u redu.Međutim,kada se vratio u Moskvu,profesionalci od 3-4 mil.eura po godini,treniraju samo koliko trening traje i doviđenja.Dule je krvavi radnik koji sa igračima radi bukvalno danonoćno.Holden i ostali to nisu prihvatili,oni odrade onoliko koliko moraju i smatraju da je to dovoljno.Na kraju i sa jačim rosterom nisu postajali prvaci Evrolige.Kao selektor CG je prošao kvalifikacije za evropsko prvenstvo bez poraza.Kod nas je vodio reprezentaciju kada je bio razdor među igračima i niko nije hteo da je preuzme.Setite se reči Žoca posle Evropskog prvenstva kada smo bili domaćini i doživeli krah.Sa Limožom naneo prvi poraz Valensiji u Evroligi,ali kada je trebalo prolivati krv i znoj to se "Francuzima" nije dopalo i bojkot.Neka mu Bog da zdravlja,on je košarci potreban.

hitne promene

pre 6 godina

Lično bih najviše voleo da Grbu vidim umesto Todorića kao sportskog direktora a Žarka Zečevića kao predsednika jer je to najbolja kombinacija koja se može zamisliti. Ko razume shvatiće.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija