• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2017

21:32

(FOTO) CRNO-BELA ŽURKA POČELA "TANGOM SMRTI"! Na proslavi "duple" krune Karadžić, Zečević...

Partizan

(FOTO) CRNO-BELA ŽURKA POČELA "TANGOM SMRTI"! Na proslavi "duple" krune Karadžić, Zečević...

Podeli vest

Partizan je u ponedeljak organizovao svečani koktel u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu, povodom osvajanja "duple" krune!

U "Kraun plazu" došli su i članovi nekih ranijih rukovodstava, kao što su Žarko Zečević, Tomislav karadžić, Nenad Popović, Branko Ružić, Albert Nađ, Sreten Nikolić, Mile Jovičić, Zvonimir Vukić, Dragan Todorić..

Starsportphoto



Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da svečanost na Novom Beogradu označava i formalni kraj prethodne sezone.

- Priča o Partizanu je prava srpska priča. Bili smo napadnuti i morali smo da se branimo, baš kao i srpski narod kroz svoju istoriju. Imali smo i petu kolonu i neverne tome, biće toga i dalje, ali to je za nas plitak potok. Imali smo i valjane saveznike, a ne samo da smo se odbranili nego smo se braneći i pobedili, ali ne na bojnom polju, nego na fudbalskom terenu. Partizan je viteškom igrom osvojio titulu i Kup. Te pobede su više nego zaslužene i čiste kao suza i senka na to ne može da padne- rekao je Vučelić na proslavi "duple krune" u Beogradu.

Starsportphoto

Kapiten Saša Ilić je sa svojim prvim zamenikom Miroslavom Vulićevićem izneo trofeje pred goste.

Pre toga, bend je počeo veče izvođenjem pesme "Tango smrti", među navijačima Partizana veoma popularne prethodnih meseci. 

- Od srca čestitam na sportskim pobedama i osvojenoj duploj kruni. Hvala svima koji su nam čestitali, kojima je Partizan u srcu, a hvala i onima koji nisu Partizanovci, ali su nam čestitali iz poštovanja prema sportskoj dominaciji. Nismo isti sa nekim drugima, jer da smo isto, ne bismo bili pobednici i šampioni.

Starsportphoto
Starsportphoto


Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura već je fokusiran na takmičarske obaveze i na formiranje tima.

-  Ovo jeste bila jedna od najtežih godina. Bilo je teško, počev od loših scena skupštine, ispadanja iz Evrope, a na kraju je sve ispalo kako treba. Jedini smo verovali u duplu krunu, to se i ostvarilo. Igramo Evropu i već se bavimo prelaznim rokom. Mogu da obećam da će Partizan dati sve od sebe da igra ili Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Dakle, idemo iznad svojih mogućnosti i daćemo sve od sebe da ispunimo svoja obećanja - poručio je Vazura.

Starsportphoto

Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić istakao je u prvi plan simboliku brojeva i nadao se da će ona biti znak i za uspeh u Evropi.

- Ovo je godina velikog uspeha FK Partizan i verujem da je i godina u kojoj će klub napraviti još jednu vrstu poređenja, ako možemo tako da kažemo, da je Partizan na sedam godina ulazio u Ligu šampiona. Ovo je ta godina - kazao je Vuletić.

Starsportphoto
Starsportphoto
Starsportphoto

 

Starsportphoto
Starsportphoto

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cile

pre 6 godina

Ljudi dal su oni normalni slave diplu krunu osvojena u liga nizerazrednog fidbala prvo kolo lige sampiona mi ispadamo od nekog fljumuntarija ili slicnih tikvi pred punim stadionom mi smo sa igrom nula to niko ne vidi sad se busaju ko ce da igra a trner zaluto Djukic nije svestan koga trenira zivi bili pa videli da se kvalifikujemo je loto sedmica

gago m

pre 6 godina

Не сумњам да те боли што је Партизан освојио дуплу круну али исплачи се и проћи ће бол у срцу твом ха,ха,ха

moma

pre 6 godina

Pravi sportista želi u svakom takmičenju da pobedi u kome učestvuje,ko tako ne misli neka se ne bavi sportom.Isto takmičenje su igrali i drugi,što nisu pobedili?Mi pobedili na turniru u malom fudbalu,kafana i proslava.U čemu je problem?Posle ovog tvog komentara očekujem da ćeš kritikovati KK Zvezdu kad bude slavila titulu u KLS,jer je tek to smešno privatno takmičenje.Za razliku od tebe ja čestitam Zvezdi titulu i imaju pravu da je proslave ma kakva bila,jer su u takmičenju u kome su učestvovali i neki drugi klubovi bili prvi i to je poenta sporta biti prvi u nadmetanju sa drugima,mada je ovde bili i nadmetanja sa samim sobom.

GROM016

pre 6 godina

dali si ikada bio normalan????? nisi jer navijaš za najbolesniji klub na kugli zemaljskoj !!!! a to je cljiva zvezda

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija