• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - M. G.

16.06.2017

14:10

LEONARDU OD PARTIZANA POLA MILIONA EVRA! Crno-beli blizu dogovora sa najboljim igračem!

Partizan

LEONARDU OD PARTIZANA POLA MILIONA EVRA! Crno-beli blizu dogovora sa najboljim igračem!

Podeli vest

Leonardo da Silva Souza (25) ostaje u Partizanu i postaje najplaćeniji igrač u istoriji kluba, saznaje Informer

Najbolji fudbaler crno-belih u narednih nekoliko dana trebalo bi da prihvati novu ponudu čelnika kluba, prema kojoj će mu osnovna plata iznositi 500.000 evra, a na sve to biće dodati bonusi u slučaju plasmana u neko od evropskih takmičenja i osvajanja domaćih trofeja.

Ti bonusi bi mogli da iznose i više od 100.000 evra, pa bi Brazilac koji je prošle sezone postigao 26 golova na kraju mogao da završi i sa oko 600.000 evra u džepu.

Traži ga PAOK

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura prekjuče je otputovao u Barselonu kako bi se sastao s Leonardovim menadžerom Dmitrijem Seljukom. Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, posao bi trebalo da bude zaključen na zadovoljstvo obe strane. 

NAJPLAĆENIJI IGRAČI U ISTORIJI PARTIZANA

1. Almami Moreira    430.000 + bonusi
2. Eduardo Pašeko    400.000
3. Nikola Đurđić    350.000
4. Kleverson Gabrijel Kordova    350.000
5. Anderson Markes    300.000

- Biće to sve u redu. U suštini, Leonardov menadžer je tražio povišicu i igrač će je dobiti. On je dosad primao 400.000 evra godišnje i bonuse. Sad bi trebalo da ima 500.000 evra osnovne plate, plus nagrade za eventualne uspehe. Svima u klubu je stalo da Brazilac ne ode iz Partizana i tako će i biti - rekao je izvor našeg lista.

Najplaćeniji igrač u istoriji Partizana dosad je bio Almami Moreira. Plejmejker iz Gvineje Bisao je dobijao 430.000 evra, a interesantno da Leonardo neće postati najplaćeniji strani igrač u istoriji srpskog fudbala, pošto su veću platu od njega imali nekadašnji igrači Crvene zvezde Mirnes Šišić (800.000), Ailton (700.000) i Gžegož Bronovicki (600.000).

- Partizan želi da se obezbedi i da ne dozvoli da Leonardo ode usred kvalifikacija za Ligu šampiona. Leonardov aktuelni ugovor važi do kraja juna 2019. godine, ali tu je i klauzula da bilo koji klub može da ga vodi ako uplati 2.500.000 evra. Do sada je ozbiljno interesovanje za njega pokazivao grčki PAOK. Uprava je odmah posle osvajanja Kupa Srbije održala sastanak s Leonardom i poručila mu da želi da ga zadrži. On je zatražio predah i otišao na odmor u Brazil, odakle bi trebalo da se vrati u Srbiju 19. juna - objašnjava naš izvor.

Samo Bog zna

Novi trener Partizana Miroslav Đukić takođe ozbiljno računa na Leonarda.

- Leonardo ima dozvolu kluba da se pojavi kasnije. Mi ga očekujemo na pripremama u Sloveniji. Velike su šanse da on i Uroš Đurđević ostanu u Partizanu - rekao je Đukić.

Leonardo je prošle sezone, uz Uroša Đurđevića, bio ubedljivo najbolji igrač u istoriji Partizana. Njih dvojica su ukupno postigli 54 pogotka u svim takmičenjima. Ipak, Leonardo je tokom sezone u nekoliko navrata iskazivao nezadovoljstvo porukama preko Instagrama, a posle osvajanja titule kratko je poručio:

- Samo Bog zna da li ću ostati. Videćemo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Apolon

pre 6 godina

Bas je su nase uprave mozgovi veliki. Strancima moze i pola miliona, a nasima iz omladinske skole ne moze ni 100 000 jer su toboze ti stranci neki nevidjeni talenti. Sramota je mene za Vas koliko ste duduci za sport i vodjenje kluba.

moma

pre 6 godina

Andrija Živković je imao najveći ugovor u Partizanu,a otišao je nanevši mu najveću štetu u istoriji kluba,a nudili su mu i milion godišnje da produži ugovor,kako bi mogli na kraju dobili neku odštetu za sve što ja klub uložio u njegai afirmisao ga.

Nemanja

pre 6 godina

Koliko je bilo manipulacija od strane nekih medija kada je dolazio Leonardo pisali su da ima 600 000 700 000evra po sezoni a ono je istina da on sa povecanjem tek sada dolazi do pola miliona.Sramota sta se radi sa klubom koji je suvereno osvojio ligu i prvenstvo.A o tome da je jedini nas klub koji je igrao ligu sampiona necu da pisem do kraja avgusta kada ce se opet taj velikan kvalifikovati za istu!

NekoIzMase

pre 6 godina

Ovaj je do sada imao 55000 mesecno, tako da je ovo smanjenje a ne povecanje.Inace u Evropi ce se videti da je ovaj obican prosek. \n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17