• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

17.06.2017

19:21

"GROBARI" ĆE ZBOG OVOGA DA POLUDE! "Odbegli sin" Danilo Pantić ponovo u Partizanu!

Partizan

"GROBARI" ĆE ZBOG OVOGA DA POLUDE! "Odbegli sin" Danilo Pantić ponovo u Partizanu!

Podeli vest

Partizan se dogovorio sa Čelsijem oko jednogodišnje pozajmice mladog vezist Danila Pantića

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je Mondu  da je dogovor sa Čelsijem postignut, posle kojeg će se Pantić odmah priključiti ekipi trenera Miroslava Đukića, možda već iste večeri.

Pantić je 2015. kao slobodan igrač potpisao za Čelsi, a na ne baš prijateljski način se rastao sa crno-belima. U Čelsiju se nije zadržao, prosleđen je na pozajmicu u Vitese, a potom preselio u Ekselzior gde je momak iz Rume proveo prošlu sezonu i zabeležio 11 nastupa.

Navijači Partizana nisu želeli ni da čuju za opciju da se "odbegli sin" Danilo Pantić ponovo nađe u crno-belom dresu. Videćemo kako će reagovati!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TARAS

pre 6 godina

Mene na stadionu videti necete,a ni mojih tricavih nekoliko hiljada dinara.

moma

pre 6 godina

Teško da ti znaš gde je stadion,a što se Danila tiče,dobrodošao i igrama neka dokaže ovim debilima koji se mešaju u posao kompetentnih ljudi,da je veliki igrač, umesto da stvarno budu ono za šta se predstavljaju,navijači,a to znači biti na stadionu i davati bezrezervnu podršku svom klubu.Danilo je bio maloletan,a pohlepni otac,okoreli zvezdaš je u sprezi sa menadžerom na sve načine pokušavao da onemogući Danilu da zaigra i potpiše ugovor sa Partizanom.Prodao je dete,uzeo novac i unazadio karijeru istinskom talentu.To je istina i tu on kao,ali bukvalno "odbegli sin"od navijačke ostrašćenosti svog oca i opredelivši se ze crno-belu boju koja je uvek u modi.

Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

Braco Partizanovci!Pokazimo svoju velicinu i pustimo ga da se dokaze.Nismo mi Bog pa da mu sudimo a ni njemu sigurno nije lako kad zna gde se vraca.Ili se pokajao i spreman je da greh ispasta ili je totalni debil kome je sve jedno sta ce ko da mu kaze.Nismo sudili Vasovicu,pa kosarkasima,necemo ni njemu dok ne zasluzi.Ako doprinese igri pozdravimo to.Dok ne vidimo sta je,ostavimo ga na miru zbog nas i ekipe.Mrznja samo moze da nam steti.

Kanda

pre 6 godina

Pravilnije je "drugovi partizanovci" nego braćo. Ako kažeš "braćo" izadao si principe i temelje na kojima je osnovan taj Jugoslovenski sportski klub.

blandy

pre 6 godina

Koja pogana ruka je otvorila vrata,koja je taj klinac zatvorio dupetom?

miki

pre 6 godina

Bas tako neka se dokaze i ujedno i iskupi.Neka oseti gnev sa juga,mozda to sve bude dobro za Partizan.\n

tosa

pre 6 godina

Dobro došao dečko. Pokaži na terenu šta znaš ! Svi mi grešimo, a ti imaš šansu da ispraviš grešku. Srećno !

Gavra S

pre 6 godina

Pojacanja iz Zete, Rabotnickog, Excelsiora, Mostanice..... Super

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17