• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2017

14:13

(FOTO) CRVENO UMALO DOŠLO GLAVE TAVAMBI! Navijači mu skinuli majicu, saigrači uzeli šešir!

Partizan

(FOTO) CRVENO UMALO DOŠLO GLAVE TAVAMBI! Navijači mu skinuli majicu, saigrači uzeli šešir!

Podeli vest

Napadač Partizana Leandre Tavamba mogao je po dolasku u Humsku da se provede kao bos po trnju, i to sve zbog - crvene boje

Kamerunski centarfor privlači pažnju zbog stilga oblačenja. Njegove odevne kombinacije upadaju u oči, a on sam kaže da prati modne trendove, kao i da su mu šeširi slaba tačka.

- Obožavam holivudski stil oblačenja, ali noseći šešir se, pre svega, osećam komotno, lepo... Šeširi su za večernje izlaske, za neke specijalne prilike. Preko dana mi glavu čuvaju kačketi raznih oblika - rekao je Tavamba za Alo.

Upravo je zbog kačketa mogao da "strada" po dolasku u Partizan.

- Moja omiljena boja je crvena. Igrač sam Partizana, a znam da je najveći rival, nažalost, u crvenim bojama. Dan pre svake utakmice imamo okupljanje u "Zemunelu", a ja sam se pojavio sa crvenim šeširom i umalo glavu nisam izgubio - ispričao je Kamerunac i dodao:

Nema problema sa rasizmom

Korpulentni centarfor je naglasio i da se u Srbiji nije suočio sa problemima sa rasizmom.
​- U Srbiji nikada nisam imao razloga da se krijem zbog boje kože, iako su u ovom delu Evrope ljudi uglavnom rasistički nastrojeni. Za ovih šest meseci u beogradu nisam imao ni najmanji problem. Srbi su divni, tretiraju me normalno i nemam problema zbog boje kože - rekao je Tavamba.

- Mojim saigračima je zasmetala boja, pa su mi oteli šešir i zapretili da se više ne pojavljujem u "Teleoptiku" u crvenom. Naravno, bila je reč o šali, to je deo naše svakodnevice i zaista se osećam u Partizanu kao član jedne velike porodice. I obećavam, dok god budem igrao u Partizanu, neću nositi crveni šešir - poručio je Kamerunac.

On je dodao da je sličnu situaciju imao i sa navijačima crno-belih.

- Kada sam jednom prilikom izašao u grad na piće, na sebi sam imao crvenu majicu. Kasno sam shvatio grešku i ostatak večeri sam proveo bez majice, naterali su me da je skinem. Bilo je zabavno - otkrio je Tavamba.

Kamerunac je na kraju otkrio i jedan od razloga zbog kojih voli da nosi šešire.

- Svako od nas ponekad želi da bude nevidljiv. Nekada vam prija da izađete u grad, a da vas niko ne prepozna. Tada mi šešir služi da se kamufliram - zaključio je Tavamba.

 

 

A post shared by Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) on Feb 13, 2017 at 2:44am PST

 

 

 

A post shared by Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) on Mar 17, 2017 at 4:40am PDT

 

 

 

A post shared by Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) on Nov 25, 2016 at 12:52am PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MrDr

pre 6 godina

Lakrdijaš....neka ga oteraju iz kluba....\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17