• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

21.06.2017

07:00

(VIDEO) CRNOGORCI HOĆE RAT S "GROBARIMA"! Navijači Budućnosti se spremaju za sukob!

Partizan

(VIDEO) CRNOGORCI HOĆE RAT S "GROBARIMA"! Navijači Budućnosti se spremaju za sukob!

Podeli vest

Navijači Budućnosti spremaju se za rat sa "grobarima"! Partizan i Budućnost sastaće se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (11. ili 12. jula u Podgorici i sedam dana kasnije u Beogradu), a čim su saznali ime rivala, Crnogorci su počeli da provociraju

Navijačka grupa iz Podgorice "Varvari 1987", koja podržava Budućnost, na svom Fejsbuk nalogu objavila sliku bakljade uz poruku "počinje operacija Beograd", a dodali su i video-snimak sa porukom "je*i grobare"!

Redovne tuče

Navijači Partizana i Budućnosti imaju veliki istorijat sukoba, a to se posebno odnosi na mečeve košarkaške regionalne lige.

Uzdaju se u policiju
Očekujemo da će i državni organi Crne Gore uraditi sve da taj meč prođe bez problema
Miloljub Ostojić, sportski direktor Budućnosti

Pre pet godina došlo je do žestoke tuče "varvara" i "grobara" u dvorani "Morača", kada su navijači Budućnosti upali na teren i krenuli u obračun s crno-belima. Tad su letele stolice i baklje na sve strane, a napeto je bilo i 2011. i 2013. takođe na košarkaškim utakmicama, kad su huligani isto tako imali žestoke sukobe.

Ipak, sportski direktor Budućnosti Miloljub Ostojić nada se da će državni organi Crne Gore sprečiti krvoproliće na tribinama stadiona "Pod Goricom".

- Radujemo se što igramo protiv Partizana i važno nam je da bude što više ljudi na stadionu. Mi iz kluba, stručni štab i igrači potrudićemo se da najbolje odradimo ono što je do nas. Znamo da i Budućnost i Partizan imaju vatrene navijače, pa očekujemo da će i državni organi Crne Gore uraditi sve da taj meč prođe bez problema. I verujem da će tako biti, zato što znamo kakve su tenzije vladale u nekim drugim sportovima. Nek pršti na terenu, što mi i hoćemo, ali na tribinama neka bude sve u redu uz fer navijanje - poručio je Ostojić za Informer.

Atraktivan rival

On smatra da meč s Partizanom treba da bude spektakl, pošto ova dva tima imaju dugu tradiciju međusobnih mečeva u ligama Jugoslavije i Srbije i Crne Gore.

- Mi smo u najavi žreba hteli da dobijemo atraktivnog rivala, što Partizan zapravo i jeste, bili smo u ligi u zajedničkoj državi i odigrali smo mnogo dobrih mečeva. Favorit je Partizan. Prošle godine smo u Podgorici dobili Genk i voleo bih opet pobedu. Plan nam je da navijačima priredimo spektakl, super utakmicu, pa ako možemo i da napravimo čudo - istakao je Ostojić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko

pre 6 godina

Kako ide to sa Dovodjenjem Mancestera u Podgoticu, Juventusa, Bajera, Reala, sad Partizan atraktivan rival hahahahah, pa u bivsoj drzavi ste igrali vise puta godisnje sa istim i sa Zvezdom, a otcepili sre se da bi igrali ligu sampiona jer od ovih niste mogli na red da dode te hahahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija