• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2017

23:24

(FOTO) LEONARDO SE JAVIO "GROBARIMA"! Evo šta je Brazilac poručio navijačima Partizana!

Partizan

(FOTO) LEONARDO SE JAVIO "GROBARIMA"! Evo šta je Brazilac poručio navijačima Partizana!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Partizana Leonardo da Silva u danu kada se pojavila informacija da odlazi u Al Alin iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, porukom na Instagramu je bar malo umirio navijače

Partizan je i tokom zimskog prelaznog roka imao problem da zadrži Leonarda, isto se dešava i sada.

- Igram iz ljubavi, volim ono što radim, da igram fudbal. Bog vidi sve -  poručio je Brazilac uz fotografiju u dresu Partizana, dok iza njega grme "grobari".

Navijači crno-belih mogu bar malo da odahnu. Dolazak Leonarda u Beograd očekuje se početkom naredne nedelje, kada će definitivno biti poznat njegov status u Humskoj - da li ostaje ili ide!
 

Eu jogo por amor eu amo fazer o que eu faço que e jogar futebol Deus vê tudo

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on Jun 22, 2017 at 12:46pm PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija