• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

26.06.2017

13:35

LEONARDO ZAVLAČI PARTIZAN! Brazilac dodatno kasni na pripreme, čeka ga KAZNA!

Partizan

LEONARDO ZAVLAČI PARTIZAN! Brazilac dodatno kasni na pripreme, čeka ga KAZNA!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio mogućnost da klub kazni Brazilca, ukoliko ne opravda izostanak sa priprema

Brazilac Leonardo da Silva Souza još nije došao na pripreme Partizana i klub planira da ga kazni zbog toga! To je juče poručio drugi čovek kluba iz Humske Vladimir Vuletić, koji kaže da se uprava neće libiti da kazni najboljeg igrača ukoliko on na odgovarajući način ne opravda zbog čega je kasnio na pripreme u slovenačke Moravske Toplice.

Našeg igrača Leonarda prati neobična zla kob. Uglavnom su to situacije u kojima nema odgovarajućih letova, ili ne primećuje razliku između 15.00 i 3.00 časova

Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana
 

Leonardo (25) trebalo je prvo da stigne na pripreme 19. juna, pa juče, a kako se nije pojavio u hotelu “Vivat” nameće se pitanje kada će doći i šta njegov nedolazak treba da znači. Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić objasnio je šta se dešava po pitanju statusa najboljeg igrača.

- Našeg igrača Leonarda prati neobična zla kob, u pogledu konačnog dolaska na pripreme Partizana. Uglavnom su to situacije u kojima nema odgovarajućih letova, ili ne primećuje razliku između 15.00 i 3.00 časova. Nadam se da će ovoga puta uspeti da pronađe kartu, satnicu, da dođe na vreme za čekiranje, da se neće dogoditi nestanak prtljaga, da ćemo biti u prilici da ga vidimo ovde u narednih 48 sati - istakao je Vuletić u razgovoru s novinarima u Sloveniji i dodao:

- Partizan kazne ne primenjuje nikada dok to nije situacija ako nam ne preostaje bilo kakvo drugo rešenje. Setite se primer da je Andrija Živković toliko kredita trošio kredita, da sam ja presekao i poslao ga da trenira za Teleoptik. Mi nećemo oklevati ako ne postoje neke druge metode, čak i da kaznimo pojedinca. Klub je veći od pojedinca, od svakoga od nas.

Leonardo je juče trebalo da krene za Sloveniju sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, ali sada je pitanje kada će se Leonardo priključiti crno-belima. Vuletić uverava da Brazilac ne ide nigde iz Partizana pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Partizan i Leonardo se svakako neće rastajati najmanje do kraja avgusta. Spremni smo da s njim obavimo sve moguće razgovore i da postignemo sve moguće dogovore. Naše strpljenje nije posledica klupske slabosti, nego verujemo mudrosti i investicije u budućnosti. Leonardo je nama dragocen igrač, ali Partizan smatra da je klub uvek iznad igrača -  naglašava Vuletić.

Đurđević i Jevtović opravdano odsutni

Na pripremama Partizana nedostaju i Uroš Đurđević i Marko Jevtović. Prvi je dobio odmor zbog obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije, dok je Jevtović zaradio blagu povredu kolena i obojica se priključuju u četvrtak.
- Ima igrača koji su u Partizanu dobili novi odmor, priključili su se Kosović i Janković, ima opravdavajućih situacija kao kod Đurđevića, koji će doći u sredu ili četvrtak. On je prošao situaciju sa EP. Ima situacija koje su u tom pogledu uobičajene – rekao je Vuletić.

U Partizanu postoji bojazan da Leonardo dođe nespreman na pripreme i da, kao i prošle sezone, klub čeka da se razigra.

- On nije igrao šest meseci, a sada su dakako drugačije okolnosti. Nije ni izbliza takav period njegove neaktivnosti. Mi zaista očekujemo da će se on odgovorno priključiti i raditi po ubrzanom tempu, to duguje timu i Partizanu - rekao je Vuletić.

On dodaje da još ne zna koliko Leonardu fali da bude kažnjen i da će sve zavisiti od njegovog obrazloženja.

- Dosta zavisi od toga šta ćemo čuti od njega kada ga budemo videli i ako ga budemo videli, a ja se nadam da hoćemo za 48 sati. Mi svi cenimo i nedvosmisleno kažem, njegov doprinos duploj kruni je nemerljiv. Partizan je njemu pružio novu mladost i duboko smatram da smo jedan drugom potrebni, Partizan Leonardu i Leonardo Partizanu - zaključio je Vuletić.


VAZURA UMIRIO "GROBARE": Pojačaćemo ugovore Leonardu i Evertonu!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

OBIČAN GILIPTER I BITANGA. VIDI DA MU SE MOŽE PA ZAJEBAVA

SERGIJE

pre 6 godina

Ja veoma volim svoj Partizan jedno hipjadu puta vise nego Gos\'n Leo. Ali ja mislim da on ima neki defekt u glavi i da nije bas \"najtacniji\" u Glavi

Rade

pre 6 godina

OTERATI DJUBRE ODMAH!!!!!!!!!!!!!! ODMAH!!!!!!!!!! I tu lovu dati nasoj deci, on ne zasluzuje toliku lovu, a videce se u Evropi ko je i sta je prodajte ga ne cekajte posle kvalifikacija nece ga hteti niko a nisam siguran da ga i sada hoce neko za 2,5 mil. evra. ima igraca za upola manje para boljih i korisnijih za klub od njega on je jedan propalitet i djubre, a uprava Partizana dozvoljava da jedan posrnuli tip ucenjuje klub.

Djole

pre 6 godina

Tako je Rade,tu dripčinu su iz đubreta izvukli i dali mu novu šansu!Ukoliko ne bude drastično kažnjen,biće to maksimalno nekorektno prema ostatku ekipe!!

milan

pre 6 godina

Potpuno se slazem sa prethodnicima ovo ninasta ne lici obican cirkus.Ma kolko da je dobar najurio bi ga pa makar ispali u prvom kolu kvalifikacija...kakva su to majmunisanja da on voli Grobare ..tip je totalni idiot

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija