• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevne novine

30.06.2017

12:30

CRNOGORCI OCENJUJU: Budućnost se raspala, nema ni gram šansi protiv Partizana!

Partizan

CRNOGORCI OCENJUJU: Budućnost se raspala, nema ni gram šansi protiv Partizana!

Podeli vest

Šampionska ekipa Budućnosti se potpuno prosula, većina igrača je već otišla ili će to učiniti narednih dana, tako da Podgoričani nemaju ni gram šansi u dvomeču sa Partizanom, ocenjuju crnogorski mediji

 

 

Posle silnih odlazaka iz kluba, Budućnost je danas 30 odsto slabija ekipa nego što je bila na kraju prošle sezone i šanse da napravi iznenađenje protiv prvaka Srbije su svakog dana sve manje, tvrde Dnevne novine.

Od petorice igrača kojima su istekli ugovori, na priprema na Zlatiboru se nalazi samo dvojica. S tim što je blizu odlaska Milivoje Raičević, koji je rovit i male su šanse da će dobiti značajni prostor kako na utakmici u Beogradu, tako i u Podgorici. Moguće je da i drugi, Deni Hočko, ne bude u sastavu protiv crno-belih, jer je na pragu transfera u Rumuniju.

Klub su već napustili najbolji strelac Goran Vujović, koji je otišao u albanski Skenderbeg, pa štoper Nikola Vukčević, koji se preselio u redove gradskog rivala Mladosti. Kapiten Risto Radunović je na probi u Arsenalu iz Tule, dok je Milan Vušurović otišao u letonsku Rigu.

Dovela je Budućnost i petoricu novajlija, ali po oceni podgoričkih medija, očekivanja su za sada opravdali samo golman Milan Mijatović i ofanzivac Miljan Vlaisavljević. Novi štoper Dominik Korea je povredio ligamente i sigurno neće igrati protiv Partizana.

Trener prvaka Crne Gore Dragan Kažić je nezadovoljan u kakvom su se stanju na pripreme javili novajlije Ilija Tučević i Risto Ristović, pa možda ni njih ne bude u timu protiv Partizana.

Budućnost je u četvrtak igrala prijateljsku utakmicu protiv Javora iz Ivanjice i izgubila sa 1:0.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija