• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2017

18:53

(VIDEO) GOLMANI KUMOVALI PORAZU PARTIZANA! Crno-beli ređali greške, CSKA golove!

Partizan

(VIDEO) GOLMANI KUMOVALI PORAZU PARTIZANA! Crno-beli ređali greške, CSKA golove!

Podeli vest

Posle pobede nad Kopemhagenom (3:2) fudbaleri Partizana poraženi su od CSKA iz Moskve sa 3:0

Moskovljani su posao završili sa dva pogotka tokom prvih pola sata igre, preko Kučaeva i Vitinja, dok je tačku u 85. stavio Čalom. Crno-beli su mnogo bolju igru pružili tokom drugih 45 minuta, ali nisu mogli ni do gola, dok su porazu kumovali i golmani sa neshvatljivim greškama.

Nema sumnje da su crno-beli u duelu sa najjačim rivalom ovog leta videli da je forma daleko od željene i da posebno ne štima sve kako treba u odbrani.

CSKA je poveo posle 17 minuta igre. Posle lepe akcija Moskovljani su dobru igru od starta meča krunisali pogotkom Kučaeva sa oko sedam metara. 

Crno-beli nisu bili preterano opasni tokom prvih 15-ak minuta, Đilas je imao jednu solidnu priliku. Sjajnu šansu da uzatrese mrežu Moskovljana imao je u 24. minutu Tavamba, koji je glavom šutirao, ali pored gola. A onda je usledila kazna nekoliko minuta kasnije. Posle pola sata igre bilo je 2:0 za Ruse. Katastrofalnu grešku napravio je golman Kljajić koji je živu loptu dao Vitinju u noge, a on je samo prosledio u mrežu. 

Pet minuta kasnije Tavamba je umalo smanjio rezultat, ali je golman Pomazun zaustavio njegov šut.  U finišu je Pantić pripretio Moskovljanima, ali su se Rusi odbranili. 

Drugi deo utakmice su crno-bli počeli sa Leonardom i Đurđevićem u napadu. Brazilac i mladi reprezentativac Srbije su se pre samo dva dana priključili ekipi na pripremama u Sloveniji, ali sa njima na terenu Partizan je bio znatno opasniji, agresivniji.... I Leonardo i Đurđević su u nekoliko navrata pripretili Moskovljanima, ali nisu uspeli i da zatresu mrežu.  

S druge strane, "armejci" su u 85. minutu rešili sve dileme, kada je Čalov posle još jednog kiksa crno-belih, ovog puta golmana Stevanovića, postavio konačnih 3:0 za CSKA.

U finišu meča za CSKA je zaigrao i Zoran Tošić, nekadašnji fudbaler Partizana.

Naredni prijateljski meč Partizan igra u utorak protiv Urala.

 

PARTIZAN - CSKA MOSKVA 0:3 (0:2)
 

Strelci:  Kučaev 17, Vitinjo 30,  Čalov 85. minutu za CSKA 

PARTIZAN: Kljajić - Radin, Marković, Miletić, Bošnjak - Marjanović, Jevtović, A. Stevanović, Pantić - Tavamba, Đilas.
Rezerve: Klupa: N. Stevanović, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Kosović, Everton, Mihajlović, Janković, Leonardo, Đurđević, Đuričković, Ilić, Jovanović.
 

CSKA: Pomazun - V. Berezucki, Černov, A. Berezucki - Natho, Fernandez, Šenjikov, Kušaev, Vernblum - Čalov, Vitinjo. 
Rezerve: Milanov, Tošić, Gordušenko, Nababkin, Zameledinov, Hasonov, Efremov, Alibekov, Ovčinikov, Kirnac, Tkačov. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SINI

pre 6 godina

Samo pisete o partizanu,zasto ne napisete kako je igrao vozdovac ,\n

zorkin

pre 6 godina

Ja stalno pisem o golmanima uopste a o Partizanovim posebno . Ne mogu da shvatim da se Partizan trudi i dovodi igrace a o golmanima nije bitno . Jeste bitno i tekako . Sta radi Omerovic ? Zasto se ne traze dobri golmani , premda ih je malo . Ja sam predlagao i predlazem Popovica iz Vozdovca , golmana Vojvodine . O reprzentativnim golmanima ne zelim da komentarisem . Tako su nauceni .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija