• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.07.2017

09:22

OJADIO CRNO-BELE ZA VIŠE OD 700.000 EVRA! Milan Obućina napunio džepove od Partizanovih para!

Partizan

OJADIO CRNO-BELE ZA VIŠE OD 700.000 EVRA! Milan Obućina napunio džepove od Partizanovih para!

Podeli vest

Beogradska policija uhapsila je jutros Milana Obućinu, dugogodišnjeg generalnog sekretara Sportskog društva Partizana, zbog sumnje da je prisvojio više od 700.000 evra

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je saopštenje povodom hapšenja, u kojem stoji:

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala,  u saradnji sa Višim javnom tužilaštvom, uhapsili su  M.O.  odgovorno lice JSD Partizan zbog postojanja osnova sumnje da je od januara 2013. do oktobra 2016. godine izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Sumnja se da je M.O. kao lice ovlašćeno za raspolaganje novčanim sredstvima JSD Partizan sačinjavao i potpisivao naloge za isplatu novca sa računa u iznosu od 86.566.286 dinara. Osumnjičeni se tereti  da je novac u ovom iznosu  zadržao za sebe, za koliko je i oštetio JSD Partizan.

Osumnjičenom M.O. po nalogu tužilaštva određeno je zadržavanje do 48 časova i on će u zakonom predviđenom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu  policija će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku  protiv  dva odgovorna lica  JSD Partizan zbog postojanja osnova sumnje da su pomogli M.O.  u izvršenju krivičnog dela - piše u saopštenju policije.

Milan Obućina je sada član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Partizan.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miloš

pre 6 godina

E da je samo u tom periodu. Ajmo dalje češljajte. Svašta tamo ima.

Miloš1976

pre 6 godina

Buzdovanu jedan a u tvojoj sekti tek se ne zna ko i koliko krade..Botovi

milann

pre 6 godina

"Otkrice" da su neke navijacke grupe nasilne, npr.

ćela

pre 6 godina

E sada verujte vučelićima i vuletićima , sve što lupetaju !!!!!

stjepan supanac

pre 6 godina

od cele skupštine , upravnog odbora , regulatornih tela , stručnog štaba , sekretara , zamenika , direktora , genseka , samo je zločesti obućina uzimao novac za sebe i tako ojadio partizan ? i to niko nije znao i niko ništa nije primetio dok se nije umešala policija ? i sve je sam u svom zlocinackom poduhvatu uspeo da organizuje i da sve pare zadrzi za sebe ?

Rade

pre 6 godina

Bruka pa Zvezdini funkcioneri se aboliraju za kradje od nekoliko miliona evra ovi sadasnji su na slobodi uz kauciju neki se ne diraju uopste pljackaju i kradu na sve strane ali ako je iz Partizana to se hapsi odmah neverovatno ali istinito, u ovoj drzavi se hapsi za 700000 hiljada evra ali za milione evra niko se ne dira.

ZAGOR

pre 6 godina

Tebi ispada da je zao sto se lopov hapsi,sto se tice mene ja bi sve hapsio i Zvezdine i Partizanove neovisno iz kojeg su kluba.

gospoda lopovska

pre 6 godina

A koliko njih ima u odborima a nema dokaza za hapsenje.Za takve u nasem fudbalu trebalo bi jedno celo krilo zatvora koliko ih je.\n

Sale

pre 6 godina

Ako je sve to istina onda da robija za svaki cent.Inace sam navijac Partizana.\n

Kada bi bili pravna drzava pol

pre 6 godina

A ti cobane mislis da je u Zvezdi bolje stanje. Kako tupavog naroda ima u ovoj Srbiji to je za proucavanje, ali stvarno. Kakve veze ima Partian u negativnom kontekstu sa covekom koji je krao od njega?

milan

pre 6 godina

...ha ha ha ...pa nije samo on...u Partizanu i Zvezdi je to bio glavni razlog njihovih angazovanja ...pa dal ima ko to nezna...ovo bi trebalo odavno da se sprovede po klubovima ..i moglo bi da naci pocetak pripreme za privatizaciju koja je jedino resenje

istina

pre 6 godina

Eto poštenih, sad sudiji 200.000 eu. i slobodan. Ala se živi dobro u Mojoj Srbiji.

branko1

pre 6 godina

Interesantno će biti kad se sve to rasplete(ako neko ne prekine" sve to"). Ima tu I većih "glava"od Obućine,samo se kola slomiše na njemu.Smejaćemo se zajedno kad se stvori "vrzino kolo"gde se ništa neće razumeti, I gde,na kraju, neće biti krivca.Ipak ima puno "belih nedodirljivih medveda"

milo

pre 6 godina

ali i to ce da bude samo tra la la afera i posle nekoliko dana na slobodu i nikom nista .A to je zato sto imamo jako dobro pravosude !!

perica

pre 6 godina

"Ipak se okrecce" i hvala ! Valjda ce nrod i Srbija docekati lepse dane !

miki

pre 6 godina

Cirkus. Koliko uhapsenih a koliko osudjenih? Svaki dan se neko hapsi, a pune ulice onih koji su poznati policiji. Platicemo mi njemu odstetu sa \"pretrpljen bol\", pa ce jos da uzme taj para.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija