• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.07.2017

13:56

PARTIZAN KAO U EVROLIGI! Crno-beli dobili rivale u Evrokupu

Partizan

PARTIZAN KAO U EVROLIGI! Crno-beli dobili rivale u Evrokupu

Podeli vest

Nije imao sreće Partizan na žrebu za Evrokup, jer je dobio rivale kao za Evroligu! Crno-beli će igrati u grupi C, a protivnici će mu biti Lokomotiva Kuban, Alba, Lijetuvos Ritas, Bilbao i Limož

Najjači tim u grupi je ruska Lokomotiva Kuban, koju trenira Saša Obradović, srpski trener, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

Nemačku će u grupi predstavljati Alba iz Berlina, dok je tu stari rival crno-belih Lijetuvos Ritas, predstavnik Litvanije.

Bilbao je ekipa koja dolazi iz španske ACB lige, a poslednji rival je Limož, francuski tim, koji je do pre nekoliko dana trenirao bivši trener Partizana Duško Vujošević.

Takmičenje u Evrokupu će početi 11. oktobra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Limož

pre 6 godina

je najtezi protivnik..... pojacali su se novim trenerom....

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

TRPAJ SALE GLUPE FRANJEVCE...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija