• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

09.07.2017

22:05

LEONARDO OPET LUDUJE: Ne znam da li ću igrati protiv Budućnosti! Umoran sam!

Partizan

LEONARDO OPET LUDUJE: Ne znam da li ću igrati protiv Budućnosti! Umoran sam!

Podeli vest

Leonardo da Silva od dolaska na pripreme Partizana u Sloveniju nije preterano raspoložen. Tada nije želeo da priča o situaciji, nezadovoljstvu, a ne širi optimizam ni dva dana pred meč protiv Budućnosti (utorak, 20.45)

Leonardo da Silva je poprilično kasnio na pripreme, što nije usrećilo čelnike Partizana, kao ni Brazilca poruka rukovodstva da klub niko neće napustiti bar dok se ne završe kvalifikacije za Ligu šampiona.

Na svakom koraku pokazuje nezadovoljstvo, a dva dana pred start sezone i meč sa Podgoričanima kaže da je umoran.

Na pitanje da li će biti spreman da se stavi na raspolaganje ekipi dodao: 

- Ne znam još. Razgovaraću sa trenerom, pa ćemo videti. Umoran sam, to je najveći problem - još jednom je Brazilac zabrinuo navijače Partizana.

Nije bio raspoložen za priču, iako je vrlo pričljiv na društvenim mrežama.

Ne, ne... Ne bih sada ništa da pričam, govoriću posle utakmice protiv Budućnosti - poručio je za Novosti Leonardo. 

Pitanje je samo do kada će čelnici Partizana trpeti ovakvo ponašanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
QQLELE

pre 6 godina

Prodajte ga i kupte Sumu. Sta on misli. da je Mesi

Miga

pre 6 godina

Prodajtega m...r mu j...m nemogu da ga smislim imamo mi nasu decu

nenad

pre 6 godina

Gle sve tuzni zvezdasi se predstavljaju kao grobari, on da je ozbiljan igrao bi u Realu, a ne u Partizanu, prema tome nama je odlican, sa njim smo opet prvaci.\n

Branko

pre 6 godina

A zasto ti Nenade, mislis da su ovo ciganski kimentari? Zato stp pricaju t.j. pisi realno? Epa decko, vec sam i ja nekoliko puta pisao,mda ga treba odmah prodati, oterati ili bilo sta. Jer je ovakav, prava tempirana borba u klubu. Kako bi se ti osecao, da neko kasni sesnaest dana na pripremama inposle 2-3 treninga, on u tim na terenu, a ti na klupi? Mislis da bi ti bilo drago zato sto je to Leonardo? U takvoj situaciji, ja bih oterao i trenera i njega tri lepe p.m. i (ako treba) napustio klub. A, nemoj da zaboravis i to da je Neca Mihajlovic zrtva znog ovoga lika. Sad jis hice da uvali i brata u Partizanu, pa ce posld biti, ako ne igra moj brat ne igram ni ja.....Ponovicu jos jednom, pod hino, sikter iz Partizana.

Djole

pre 6 godina

Evo,ja nisam ni Zvezdaš,ni Partizanovac ali bi se ovom mandovu na..!Nisi spreman?,umoran si?,hoćeš da ideš?,ok marš iz prvog tima.Treninzi sa Teleoptikom!Nećeš?Tras po džepu i tako do kraja ugovora,a posle toga bi mogao da se vrati samo u rupetinu iz koje ga je Partizan izvukao!!Priča kako Partizan mora da uzme lovu za njega je tanka!Nisu propali ni za veće pare,pa neće ni za ove ali bar neće biti protočni bojler i odskočna daska za razne indijance upropaštenih karijera!!

AS

pre 6 godina

NISAM GROBAR ALI SI TI POTPUNO U PRAVU. IZ SVEMIRA SE VIDI DA SE OVAJ ZAJEBAVA SA PARTIZANOM.

ziki

pre 6 godina

Ma terajte bre to g...o od coveka moze Partizan I bez njega.

gago m

pre 6 godina

Не знам само шта је кога брига ако Лео нешто пискара по друштвеним мрежама?!Оно што покаже на терену је једини меродавно ...

Boban

pre 6 godina

Dosadio je i bogu i narodu....terajte ga da bi ste sacuvali kakav takav mir u ekipi pred kvalifikacije...ako bez njega ne mozete da izbacite Buducnost, onda ne treba ni da idete dalje...\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija