• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

10.07.2017

09:24

SLUČAJ LEONARDO: Traži ugovor od milion evra, nije hteo da igra protiv Zvezde u Kupu...

Partizan

SLUČAJ LEONARDO: Traži ugovor od milion evra, nije hteo da igra protiv Zvezde u Kupu...

Podeli vest

Klupko oko najboljeg igrača Partizana Leonarda da Silve polako se odmotava i ispostavlja se da Brazilac nije samo sada prepun hirova, nego da ih je bilo i tokom sezone

Leonardo je sada nezadovoljan u Partizanu i preti da neće igrati u utorak protiv Budućnosti zato što želi novi ugovor. I to ni manje ni više nego od milion evra godišnje, tvrde Novosti.

Ljut je Brazilac čak i na svog menadžera Dimitrija Seljuka, jer se on dogovorio sve sa Partizanom još pre mesec dana da igrač ostane u Humskoj do kraja kvalifikacija i to pod boljim finansijskim uslovima, ali su oni daleko od tog miliončeta.

Zato je Leonardo poručio da je pogrešio što je dao drugim ljudima da vode brigu o njegovoj karijeri.

Najšokantniji deo priče o Brazilcu je što je od uprave kluba tražio odmah po završetku prvenstva da ide kući u Južnu Ameriku, iako je za šest dana Partizan igrao finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde!

Tada su čelnici kluba morali da lupe šakom o sto da bi ćudljivog Leonarda zadržali u Beogradu dok ne prođe i taj meč.

Samo dva dana pre meča protiv Budućnosti Brazilac je poručio da ne zna da li će igrati zato što je - umoran!? Iako je došao na pripreme debelo kasnije u  odnosu na ostatak ekipe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoki

pre 6 godina

Oterati ga sto pre i onako u evropskim utakmicama se nece videti.\n

Vizionar

pre 6 godina

Prodajte ga pod hitno. Dosta vise problema sa njim jer ce napraviti problem u ekipi. Trazi pare pa I drugi ce da traze . Zato prodaja , odmah, ako je neko zainteresovan za njega. Vratili smo ga u zivot a on sada zeza.

NIKOLA1995

pre 6 godina

Nikakva prodaja,zna se kako se radi sa buntovnicima bez razloga.U Teleoptik,bato,u sest ujutro trening,sam sa trenerom i tako ga drzati do isteka ugovora,bez obzira na ponude za otkup ugovora.Pa ce posle godinu dana neigranja,videti kolika mu je cena.

Djole

pre 6 godina

Ivice,ja ti nešto nikad nisam bio naklonjen ali sam isto tako primetio da što se tebe tiče,postaješ sve bolji sportski direktor,nemoj da dozvoliš da vas mandov zevzeči!Milion načina postoji da mu debelo zagorčate život i karijeru ukoliko nastavi tako da se ponaša,pa majku mu staru nije on valda veći od Partizana,ovo važi za sve naše klubove!!

Nesa

pre 6 godina

Milion godisnje, OK, Teleoptik bato pa se vidimo za godinu dana, igraces za 10 hiljadarki mesecno i pevaces.

Branko

pre 6 godina

Aloooo...Ivica Iliev, pod hitno oteraj ovoga iz Partizana, ako bar malo imas casti, dostojanstva i hrabrosti, da budes na tom mestu, na kome jesi. Uzmite pare ako mozete (bez razlike na iznos) Necu Mihajlovica na njegovom mestu i ZIVITOM GARANTUJEM da cemo biti u mnogo vecem dobitku (kako u rezultatima na terenu, tako i finansijski) i jos vecem (ako bas hoces) zbog mira u klubu i u svlacionici. Bio si fudbaler i vrlo dobro znas da, nezadovoljstvo svih igraca zbog jednog ili dvojice, jeste ravno katastrofi na terenu. Ponovicu jos jednom:POD ITNO, SIKTER IZ PARTIZANA.

Goran

pre 6 godina

Dali vredi bas toliko da vas i nas vuce za nos?Ako vredi dajte mu a ako ne vredi na pijac.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija