• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

11.07.2017

07:55

DEJO SAVIĆEVIĆ ISKRENO: Budućnost ne može da iznenadi Partizan!

Partizan

DEJO SAVIĆEVIĆ ISKRENO: Budućnost ne može da iznenadi Partizan!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji jugoslovenski as Dejan Savićević smatra da će Partizan lako eliminisati Budućnost u predstojećem dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona

 

 

Crno-beli će večeras (20.45, RTS1) odigrati prvi meč protiv Podgoričana u Humskoj, a Savićević smatra da je razlika u kvalitetu između timova prevelika u korist prvaka Srbije.

- Fudbal je nepredvidiva igra u kojoj ne pobeđuje uvek bolji. Samo, kada su u pitanju dve utakmice, koje odlučuju o prolasku dalje, onda se faktor iznenađenja svodi na minimum. Ako ćete iskreno, ne očekujem senzaciju i ne vidim način na koji Budućnost može da šokira Partizan - rekao je Savićević za Alo.

On smatra da je Partizan po kvalitetu daleko ispred prvaka Crne Gore.

- Beograđani imaju kvalitetniji sastav, važe za apsolutnog favorita i mnogo su bliži prolasku u narednu rundu takmičenja. Ipak je preveliki broj igrača napustio Budućnost ovog leta... Ovaj podgorički tim ima perspektivu, ali mislim da mu je Partizan u ovom trenutku preveliki zalogaj - ocenio je Dejan Savićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija