• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2017

22:38

(VIDEO) LEONARDO PROBUDIO PARTIZAN! Ponovo radi tandem "Đu-Le", crno-beli u Podgoricu nose 2:0!

Partizan

(VIDEO) LEONARDO PROBUDIO PARTIZAN! Ponovo radi tandem "Đu-Le", crno-beli u Podgoricu nose 2:0!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona pobedili ekipu Budućnosti sa 2:0

Golove za Partizan postigli su Uroš Đurđević u 53. minutu iz jedanaesterca i Leonardo da Silva u 63. Revanš utakmica igraće se narednog utorka u Podgorici od 20.45.

Crno-beli u prvom poluvremenu nisu uspeli da probiju bedem ispred gola gostiju, da bi potom penal na početku durgog dela utakmice, kao i ulazak Leonarda, koji je meč počeo na klupi, promenili tok susreta.

Đurđević je nekako "ugurao" loptu u gol sa 11 metara, da bi onda i Leonardo, deset minuta kasnije zatresao mrežu Podgoričana za totalnu ludnicu na tribinama.  

(FOTO/VIDEO) LEOVA PORUKA I POGLED KOJI UBIJA: "Grobari", samo zbog vas sam tu!

Budućnost je nakon toga krenula ofanzivnije ka golu Partizana, u 73. minutu je Darko Nikač postigao gol, ali je poništen zbog ofsajda.

Mogli su crno-beli goste da isprate sa nekoliko golova u mreži, ali su Podgoričani dobro prošli zahvaljujući Tavambi, koji je propustio nekoliko stopostotnih prilika.

Gosti su bez najboljeg igrača Radomira Đalovića, koji je odbio da bude na klupi na početku meča, pa ga je trener Dragan Kažić izbacio iz tima. Đalović je na tribini sa navijačima Budućnosti.

​(VIDEO) GROBARI IMALI PORUKU ZA VARVARE! Stihovi Alekse Šantića dočekali Podgoričane!

 

PARTIZAN - BUDUĆNOST 2:0 (0:0)

Strelac: Đurđević u 53. i Leonardo u 63. minutu

 

 

Stadion Partizana. Sudija: Pol van Bekel.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić, Luiz, Kosović, Janković (od 80. Đuričković), Mihajlović (od 46. Leonardo), Tavamba (od 86. Tavamba), Đurđević.

BUDUĆNOST: Mijatović, Mirković, Nikač, Tucević, Simović, Mitrović, Raspopović, Pejaković, Hočko, Terzić, Vlaisavljević.

Starsportphoto©

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 90+2. Đurđević je propustio veliku priliku. Kontra crno-belih, Đurđević se stuštio ka golu Budućnosti, imao je samog Lenarda na drugoj strani, ali je odlučio da sam završio, i pogrešio.

- 86'. Poslednja izmena u Partizanu, na terenu je Saša Ilić, koji je zamenio večeras indisponiranog Tavambu.

- 80'. Druga izmena u domaćem timu, Janković je izašao, na terenu je Petar Đuričković.

- 79'. Ponovo Tavamba i ponovo promašaj. Spojio ga je Leonardo sa golom, ali je napadač Partizana očajno šutirao.

- 75'. Imao je priliku Tavamba, ali ovo definitivno nije njegov dan. Mijatović je ponovo odbranio njegov pokušaj.

- 72'. Postigli su Podgoričani pogodak, ali je on poništen jer je Nikač bio u ofsajdu.

- 63'. GOL! 2:0, strelac je Leonardo! Tavamba je centrirao, odbrana gostiju je zaboravila na Leonarda, koji se prikrao i smestio loptu iza leđa Mijatovića. Brazilac je otrčao podno južne tribine kako bi gol proslavio sa "grobarima".

- 60'. Rastrčali su se crno-beli nakon postignutog gola, dok se gosti svojski trude da "umrtve" igru.

- 55'. Odlična akcija Partizana, lopta je došla do Vulićevića, koji je tukao, ali samo spoljni deo mreže.

- 53'. GOL! Partizan vodi, Đurđević je iz penala postigao pogodak. Pročitao je Mijatović napadača Partizana, ali se lopta odbila od stative i ušunjala iza gol linije.

Prethodno je posle kornera koji je izveo Janković jedan igrač Budućnosti u skoku igrao rukom, a Van Bekel je pokazao na belu tačku. Bunili su se gostujući igrači, ali uzalud.

- 49'. Tavamba je imao priliku iz koje je bilo skoro nemoguće promašiti. Ali ključna reč je skoro. Kosović je centrirao, Tavamba izbegao ofsajd, primio loptu na grudi, uhvatio volej na 5-6 metara od gola, ali je Mijatović sjajno odbranio njegov udarac.

- 47'. Prilika za Budućnost. Pravo niotkuda, Hočko je imao šansu, ali je pokušao petom da šutira posle dodavanja Nikača i prilika je otišla u nepovrat.

- Izmena u Partizanu na startu drugog dela igre. Umesto Nemanje Mihajlovića na terenu je Leonardo.

Starsportphoto©

Prvo poluvreme:

- 45+2': Kontra Budućnosti, činilo se da će biti opasno po Kljajića, ali je Vlaisavljević očajno centrirao.

- 37'. Najbolja prilika za crno-bele, a propustio je Tavamba. Kontra domaćeg tima, Vulićević je centrirao sa desnog boka, Tavamba bio sam, ali je očajno zahvatio loptu glavom, tako da nije bilo opasnosti po Mijatovića.

- 30'. Pauza za osveženje. Holandski arbitar prekinuo utakmicu kako bi igrači imali priliku da predahnu i popiju vodu.

- 27'. Prodor Mihajlovića, koji je ušao u protivnički šesnaesterac, centrirao, ali je izblokiran. Tražili su crno-beli penal, ali stiče se utisak da defanzivac Mitrović nije igrao rukom. Sudija Van Bekel je samo odmahnuo rukom.

- 20'. Uzbuđenje pred golom Budućnosti. Štoper Podgoričana promašio je loptu posle centaršuta, Tavamba se tome nije nadao, pa je lopta odskakutala kraj stative gostiju.

- 18'. Jasna je namera Podgoričana da se brane. Jedav da su prešli centar od početka utakmice, brane se sa svih 10 igrača u polju.

Starsportphoto©

- 13'. Dobra akcija crno-belih, dupli pas Jankovića i Evertona, Crnogorac se stuštio u kazneni prostor Budućnosti, ali više od kornera nije mogao.

- 11'. Umalo gol! Đurđević je izveo slobodan udaracm, a lopta je prohujala tik pored gola!

- 5'. Prva gužva pred golom Budućnosti. Posle centaršuta, lopta je došla do Tavambe, ali se napadač Partizana nije najbolje snašao.

- Utakmica je počela, gosti su krenuli sa centra.

- Tribine su u velikoj meri ispunjene. Sigurno ima preko 20.000 navijača. Leonardo je dočekan aplauzima sa tribina i povicima "Leo, Leo", a Brazilac je otpozdravio navijačima.

Starsportphoto©

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 6 godina

I naravno, grobari slave ratnog zlocinca Mladica. Beda i uzas.

Dragan Pančevo

pre 6 godina

Mladić je Srpski heroj a ne zločinac!

Ano

pre 6 godina

A šta će bednici drugo da rade, zamislite slave čovjeka koji je naređivao da se ubijaju civili, pa ima li većeg moralnog poraza od toga! Ja zaista ne mogu da vjerujem, i kakva osoba treba da budeš da bi slavio najveću bruku svoga naroda!

Momir

pre 6 godina

Srbima u Republici Srbskoj , general Mladic je prvenstveno covjek pa oficir koji je u nesretna ratna vremena spasavao ljudske zivote, ne samo srpske nego i drugih naroda! Kada spominjes ime Ratka Mladica budi u stavu mirno i nepricaj gluposti..

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Pa ovakvu Buducnost bi pobedio i Polet iz Idvora!\n

vlada

pre 6 godina

bez leonarda partizan u rangu radnika iz surdulice\n

Dragan

pre 6 godina

Đetići bi u LŠ sa bunkerom, e pa nece moći.

BERDJAJEV

pre 6 godina

Pa oni se samo podnose o kom bre tandemu govorite. Njihive suhete su ogromne pogotovu Djurdjevuca. Leo bi dao gol iz onog slobidnjaka i da je dobio liptu od Djurdjevuca pred kraj dao bi gol i to bi bila tri gola Lea Partizan bi dao pet komada ali to Djurdjevic ne bi prezivio eto to je istina I nema tu autoriteta u Klubu ni u Djukic da lupi sakom o stol i obavjesti ih koji je interes Kluba i ko je Sef na terenu

Ano

pre 6 godina

Le je proveo 45 minuta u igri i oduševio, a Đu je bio očajan pokazavši uz to da je nula od čovjeka! Uz ogromnu sreću je dao gol iz penala i zamislite on balavac jednom majstoru fudbala Leonardu uzima loptu iz ruku i naravno očajno šutira slobodnjak! A njegova sebičnost je posebna priča!

colle

pre 6 godina

ljudi budimo malo realni. partizan je, ruku na srce, teškom mukom sinoć dobio utakmicu, a ko zna dal bi se i radovao da mrčeni crnogorac ne odigra rukom, ka da je vaterpolista. ja sam iz crne gore, tako da mi je sve jedno ko će da prođe, ustvari više bih volio da to bude partizan ako ni zbog čega obnda zbog imena, istorije i jačeg tima. zato srećno svima bilo !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija