• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

12.07.2017

00:44

(FOTO) LEONARDO SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Moja era ovde je završena!

Partizan

(FOTO) LEONARDO SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Moja era ovde je završena!

Podeli vest

Što se Leonarda tiče, on je završio eru u Partizanu! Brazilski fudbaler je posle meča protiv Budućnosti (2:0) okačio na instagramu novu poruku za navijače, u kojoj je rekao da je završio sa crno-belima

 

 

Leonardo je besneo i tokom i posle utakmice protiv Podgoričana, izvređao i isprozivao upravu, imao opasku i na račun "grobara" da su mu pretili smrću na društvenim mrežama, a kada je otišao sa stadiona, objavio je novu poruku, u kojoj je rekao:

Samo želim da kažem ono što mi je na umu, što neko želi da oduzme od mene i da nekom drugom. Volim vas navijači! Znam da ste došli na stadion da me molite da ostanem, volim to, ali žao mi je zbog svega, danas se završava moja era ovde. Moram samo da vam kažem da mi novac nikada nije bio na prvom mestu, ni kao igraču, niti u životu. Zahvalan sam bogu što mi je dao ovakvu radost i omogućio mi da uveseljavam ove ljude. Volim vas Grobari do kraja - poručio je Leonardo.

Šta je na umu brazilskom fudbaleru, to samo on zna, pošto i dalje ima važeći ugovor sa Partizanom na još dve godine...

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vizionar

pre 6 godina

Ocigledno da ga Djurdjevic ignorise I da nece da mu doda loptu iako je u boljij poziciji od njega. Steta. Treba prodati obojicu I to sto pre - do kraja kvalifikacija.

Rade

pre 6 godina

Vizionar 100% si u pravu odmah ih treba prodati bez cekanja dosta je njihovih hirova a pogotovo Brazilac sa njegovim ucenama pa on moze ovako da igra samo u Srbiji i nigde vise, u kojoj jacoj ligi u Evropi taj tip moze da igra? Ni jednoj! Za njima mars iz Partizana Miletic, Cirkovic, Tavamba, Kosovic Mihailovic nisu oni za Partizan.

gago m

pre 6 godina

Мислим да су ово више новинари надували него што је стварно фрка између Леа и управе.Он се забавља и зарађује евриће а навијачи се нервирају ха,ха,ха

Djole

pre 6 godina

Ivice,možda i pročitas ovaj komentar!Prvo,ovog džukca bi prvo našamarao,drugo uvlačenje u dupe grobarima je sprdačina,pa taj debil nigde nije bio dok ga Partizan nije doveo u svoje redove.Izvadili su ga bukvalno iz đubreta,prema tome,daj nađite nekog elokventnog,koji će mandovčini da objasni sledeće:IDIOTE VEZAN SI UGOVOROM JOŠ DVE GODINE,PRODAĆEMO TE KADA MI TO BUDEMO HTELI,UKOLIKO TI SE TO NE DOPADA MARŠ U TELEOPTIK PA ĆEŠ TAMO DA TRUNEŠ DOK TE NE PRODAMO,ĆAO! E onda bi tek pripremio poseban program za veselu zvezdicu,koja je umislila da je u najmanju ruku Mesi i Ronaldo zajedno!!

blagoje supic

pre 6 godina

iskreno brazilac je bolji centarfor od ibrahimovica.svedjanin ima srecu sto ima dobrog menadzara pa ga uspijeva prodavati i pod stare dane kao i mlade.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17