• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.07.2017

09:21

(VIDEO) "GROBARI" IZVIŽDALI ĐURĐEVIĆA! Miljenik navijača na udaru zbog sebičnosti!

Partizan

(VIDEO) "GROBARI" IZVIŽDALI ĐURĐEVIĆA! Miljenik navijača na udaru zbog sebičnosti!

Podeli vest

Najbolji strelac Partizana u prošloj sezoni Uroš Đurđević iznervirao je navijače na utakmici protiv Budućnosti (2:0), pa su ga u dva navrata žestoko izviždali

 

 

U prvi mah "grobari" su negodovali kada je Đurđević uzeo loptu da izvede slobodan udarac, iako je to bila pozicija iz koje Leonardo gotovo ne promašuje.

Ali, pravi uragan zvižduka čuo se u finišu meča, kada su Đurđević i Leonardo imali kontru dva na jedan da donesu Partizanu treći gol, a špic crno-belih je pokazao neverovatnu sebičnost i šutirao iz nepovoljne pozicije i promašio.

Đurđević i Leonardo su se i prošle sezone, pored "lavine" golova, iskazali i netrpeljivošću i sebičnošću jedan prema drugom, pa je morao čak i direktor Ivica Ilieva da lupi šakom o sto u jednom momentu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

U PRAVU SI. NIJE GA VIDEO. BIO JE ZASLEPLJEN SEBIČNOŠĆU I ŽELJOM DA SE PROSLAVI.

ziki

pre 6 godina

Ovaj mali ima problem u glavi. Nervira me kad napravi nepotreban faul nad protivnicima a lopta vec u nasem posedu. To mu se desava jako cesto. A to sto je sebican to je vec prica za sebe. Trener mora tu da reaguje. Da sam ja trener onaj ko ne radi za ekipu nego za sebe taj mi ne bi ni igrao. Pozz...

Vizionar

pre 6 godina

Prodati , tog sebicnjakovic Djurdjevic a zadrzati Leonarda I za te pare dovesti nekoga ko ce da se slaze sa Leom. Zato nije mogao ni da uspe u inostranstvu. Bez njega mozemo a bez Lea veoma tesko.

Rade

pre 6 godina

Treba ih prodati odmah i od te love kupiti bolje igrace isti su i jedan i drugi sebicni, ljubomorni a kao igraci mogu da igraju u ligama kao sto je nasa a pogotovo Djurdjevic decko se istripovo da je neki igrac, a ovo drugo kao ljudi su NULA zanci SMRADOVI.

rastko

pre 6 godina

Ocigledna je netrpeljivost oba golgetera jedan prema drugom, tako da nije ni cudo sto je Leonardo nezadovoljan tretmanom u Partizanu i treba da nas napusti kada nema KO da zauzda neizivljenog Djurdjevica

utnapistim

pre 6 godina

Toliko o tome kako oni vole svoje igrace bezrezervno i u svakoj prilici...bez obzira da li dobijaju ili gube..za razliku od najveceg rivala,koji ne moze da se pohvali takvom cinjenicom.Rece jedan Boda Ninkovic i ostade ziv jbt..

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

...JER OSTACES TEK MUSTAFA MALI.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija