• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.07.2017

13:51

SAMO ŠTO JE OTIŠAO, LUKOVIĆ PORUČIO: Vratiću se u Partizan kad-tad!

Partizan

SAMO ŠTO JE OTIŠAO, LUKOVIĆ PORUČIO: Vratiću se u Partizan kad-tad!

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš Partizana Uroš Luković poručio je posle potpisa za barski Mornar da će se kad-tad vratiti među crno-bele

 

 

Lukoviću je istekao ugovor sa Partizanom na kraju sezone, pa je potpisao za Mornar iz Bara, koji pravi tim koji će se boriti za gornju polovinu tabele u ABA ligi.

Prvi utisak je da su ljudi iz Mornara veoma ozbiljni. Uložili su dosta novca, napravili dobar tim. Želja ove sezone je i polufinale ABA lige, i prvenstvo i Kup. Što se mene tiče, moja očekivanja su uvek velika. Kao i u Partizanu. Najviše volim domaću titulu. Naravno, i Kup, a u ABA ligi da odemo što dalje. U Partizanu sam prveo godinu dana, prelepih. Jeste bilo teško, ali oduševljen sam bio nekim stvarima. Navijačima pre svega, tribinama... Ma, sve. Želja mi je da se opet vratim, kad-tad - rekao je Luković za Blicsport.

On je prošle sezone u Jadranskoj ligi u proseku postizao 7,9 poena, uz 5,3 skokova i 1,6 blokadu po utakmici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija