• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.07.2017

21:30

VUČELIĆ ODBRUSIO LEONARDU: I Putin je često nezadovoljan, neka Brazilac priča šta hoće! Nigde on ne ide!

Partizan

VUČELIĆ ODBRUSIO LEONARDU: I Putin je često nezadovoljan, neka Brazilac priča šta hoće! Nigde on ne ide!

Podeli vest

Predsednik Partizana Milorad Vučelić kaže da Leonardo da Silva može da priča šta hoće, ali da nema šanse da napusti klub bar dok crno-beli igraju kvalifikacije za Ligu šampiona


- Leonardo nema nikakvog razloga da osuđuje upravu, jer smo izmirili sve obaveze koje smo imali prema njemu. On je fudbaler Partizana koji je veliki i sjajan igrač, zbog čega ima neke privilegije. Potpisao je sve moguće anekse ugovora i što se mene tiče može slobodno da priča šta hoće. Leonardo najbolje priča kada igra fudbal i veoma nam je potreban - rekao je za Blic Vučelić.

Ukoliko neko ponudi novac moći će da napusti klub, ali nema sile da napusti Partizan dok igramo u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Milorad Vučelić, predsednik Partizana

Na društvenim mrežama napadač crno-belih je najavio odlazak iz Partizana.

- Kako da pustimo igrača pod ugovorom da ode?! Nije Leonardo Alajbegova slama (imovina bez gospodara - prim. aut.). Može samo da prestane da igra fudbal! Partizan je klub koji ima pravila i ugovore koji se poštuju. Ukoliko neko ponudi novac moći će da napusti klub, ali nema sile da napusti Partizan dok igramo u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Vučelići kaže da mu je žao što je Brazilac nezadovoljan, ali da ne može time da se bavi.

- Žao mi je što je nezadovoljan, ali da se razumemo ne postoji u potpunosti zadovoljan čovek na planeti. Za zadovoljstvo fudbalera nije dovoljno da ima samo upravu, već mora nešto i sam da uradi. Ponavljam, što se nas tiče do poslednjeg penija smo mu isplatili. Šef države je često nezadovoljan, Putin je nezadovoljan i ne mogu da se bavim time što je Leonardo nezadovoljan - poručio je prvi čovek crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 6 godina

vucelicu i ti si svestan toga da ste bez leonarda na nivou radnika iz surdulice,zato ne pricaj mnogo\n

Dragan

pre 6 godina

Ako je Partizan na nivou Radnika iz Surdulice onda je Zvezda na nivou FK Laza Lazarević iz Beograda.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija