• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2017

12:10

PAKAO ZA PARTIZAN! Srpski šampion protiv Olimpijakosa u trećem kolu kvalifikacija!

Partizan

PAKAO ZA PARTIZAN! Srpski šampion protiv Olimpijakosa u trećem kolu kvalifikacija!

Podeli vest

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati sa Olimpijakosom, šampionom Grčke, dlučeno je žrebom u Nionu

Nije moglo teže za srpskog šampiona, koga Fortuna nije pogledala prilikom žreba. Nekoliko sati pre žreba UEFA je broj potencijalnih rivala Partizana svela na pet, a pored Atinjanja, koji su ubedljivo najteži rival, među mogućim rivalima crno-belih bili su Slacburg, Ludogorec, APOEL i Karabag.

Naravno, crno-beli moraju pre nego što počnu i da razmišljaju o trećem kolu, da potvrde trijumf protiv Budućnosti, u Beogradu su slavili sa 2:0, pa ne bi trebalo da bude problema u Podgorici.

Naravno, nije potrebno podsećati da je Olimpijakos bratski klub sa Zvezdom, pa će  Atinjani u Beogradu imati i podršku navijača Partizanovog "večitog rivala".

Prve utakmice trećeg kola na programu se 25. i 26. jula, dok su revanši zakazani za 1. ili 2. avgusta. 

Prvi meč biće odigran u Beogradu, dok je revanš u Pireju.

Olimpijakos je rekorder po broju osvojenih titula šampiona Grčke, čak 44 puta je bio najbolji u tamošnjem prvenstvu, a samo pd 2000. godine osvojio 15 šampionskih titula.

Inače, Olimpijakos se u prethodnoj sezoni "sapleo" baš u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada ga je eliminisao Hapoel Ber Ševa, što bez sumnje može da ohrabri crno-bele. Atinjani poslednji put nisu igrali u grupnoj fazi jednog od dva evropska takmičenja u sezoni 2011/2012. godine.

 

PAROVI 3. KOLA KVALIFIKACIJA ZA LŠ

Slavija Prag - BATE Borisov/Alaškert

Spartaks/Astana - Mariehamn/Legija

Zrinjski/Maribor - Hafnarfjordur/Vikingur

Žilina/Kopenhagen - Malme/Vardar

Linfild/Seltik - Dandalk/Rozenborg

Hapoel Ber Ševa/Honved - Žalgiris/Ludogorec

Vitorul - APOEL/Dudelanž

Hibernijans/Salcburg - Rijeka/TNS

Karabag/Samtredija - Šerif/Kukeši

Partizan/Budućnost - Olimpijakos

FCSB (Rumunija) - Viktoria Plzenj (Češka)

Nica (Francuska) - Ajaks (Holandija)

Dinamo Kijev (Ukrajina) – Jang Bojs (Švajcarska)

AEK (Grčka) - CSKA Moskva (Rusija)

Klub Briž (Belgija) - Istanbul Bašakšehir (Turska)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boske100

pre 6 godina

Ništa, navijamo za crveno-bijele, GATE 7. Zvijezda, Olympiakos i Spartak!\n

moma

pre 6 godina

Od 22.04.1945.ste izdajnici kada ste dok su oslobodioci Beograda Narodni heroji Peko Dapčević i ostali krvarili za oslobođenje Beograda i Srpski adolescenti ,ako znate šta to znači,ginuli, na Sremskom frontu igrali utakmice u Albaniji ,po izjavama vaših veterana,učesnika u tome uveseljavali Enver Hodžu.Partizan su osnovali istinski rodoljubi i patriote ,a vi vašu sramotu,koju i danas činite ničim ne možete sakriti.(banke nikad nikom nisu banku oprostile,sve je plaćeno novcem građana Srbije).

Jupiter

pre 6 godina

I dalje se nazivate jugoslovenskim klubom, i dalje nosite naziv antisrpske vojske a nazivati narodnim herojem nekoga tko je ratovao pod komandom pripadnika vražje divizije i srpskog neprijatelja Josipa Broza govori da je tesko onome tko tako misli ista objasniti.

Nikola

pre 6 godina

Nalupetao si se za medalju "Srpski adolescentu"! Samo da znaš da se piše srpski, sa malim "s". A da li ste vi uveseljavali Franju Tuđmana, Josipa Broza... I još važnije ko je uveseljavao (6 igrača NDH)... to se malo raspitaj!!! A najvažnije u svemu, a to reci i onom magarcu Vuletiću, koga citiraš... NOR se vodio od 1941. godine do maja 1945. Tvoji adolescenti se setili rata oktobra 1945. ili još kasnije u proleće 1945... To gde su bili i šta su radili gotovo 4 godine, e to treba da odgovori magarac Vuletić, koji očigledno sve zna... A kada je rat bio gotov, oslobođeni svi veliki gradovi i kada je kraj bio izvestan, adolescenti se setili da bi i oni mogli da se priključe pobednicima... Marš bre, bagro ustaška!!!

Goran

pre 6 godina

Beograd je oslobođen 20. oktobra 1944. tako da da li je u aprilu naredne godine igrao i fudbal, nije najvažnije pitanje. Važnija su pitanja gde su "tvoji adolescenti" bili od aprila 1941 do aprila 1945. Da te poddsetim da je rat završen u maju... Dakle "tvoji adolescenti" su ratovali fantastičnih 30 dana!!! A još važnije pitanje, ako u adolescente i okosnicu prvog tima Partizana iz 1945. godine ubrajaš Bobeka, Glazera, braću Čajkovski, Brozovića... Da li si upoznat da su tokom čitavog rata igrali za reprezentaciju NDH i uveseljavali... znaš već koga... Pusti ti adolescente koji se setili da se igraju malo rata, kada je rat već bio gotov. GDE STE BILI ČETIRI GODINE? Bolje pričajte i pišite o sportu... Pusti ti razne Vazure, Vuletiće, naravno i Terziće!!!

TARAS

pre 6 godina

Gledam kako se moje delije raduju,a mogu vam reci da te Grke od 1995 godine i onog ludovanja na kosarci nemogu da smislim,pa bio to PAOK,Panaitinaikos,olimpijakos ili bilo koji,dovoljan razlog da ih mrzim jer su nas zaduzili na toj utakmici.

DUPLA KRUNA DUPLA RADOST

pre 6 godina

Hajmo crno beli sad ili nikad!BAS SVI SMO UZ VAS!!!!!!!!!!!!! GAMO TON OLIMPIAKOOO!

miki delija

pre 6 godina

a sto pakao pa i ovi nasi igraju fudbal i bore se ja im kao zvezdas sve najbolje zelim i savetujem im samo jedno za boje srbije i njenu cast poginite na terenu i pokazite im da nisu bolji od vas srecno partizane nas si tim

Cane Corso

pre 6 godina

Partizanu treba ozbiljan golman bek i stoper i moze da iznenadi Olimpijakos. Nije vise ni to taj klub sto je bio ranije !!! A Srbin treba da navija za Srbina ako mislimo nasoj deci i ovoj zemlji dobro !!!

Penzioner

pre 6 godina

A sto napisaste: "Pakao za Partizan" ??? Nema brige, tu je svemoguci Leonardo ( bitangica) !!! Ha, ha .... Pa ko jos se nada da ce ovakav Partizan uci u Ligu sampiona !!

Delija

pre 6 godina

Bez obzira sto sam Zvezdaš na ovoj utakmici navijam za Partizan to je po meni maj normalnije

Sremac

pre 6 godina

Pa njima je pakao i kad igraju protiv Donjeg Srema.\n

gago m

pre 6 godina

Sremac - Али сигурно Партизану није пакао кад игра са Терзићевом импотентном ЦЗ ха,ха,ха

bulterijer

pre 6 godina

Pa i prolazi dalje Srpski tim,a to je Olimpjakos!

INDIJA PAKISTAN ALZIR

pre 6 godina

Pa vise je I olimpiakos srpski tim od vas! PROLAZI ON U ZADNJE KOLO ZA LIGU EVROPE! VI I TO MOZETE DA SANJATE!

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20