• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2017

21:41

JANKOVIĆ ZNA KAKO SA OLIMPIJAKOSOM: Recept je borbena i timska igra, do LŠ moramo preko najboljih!

Partizan

JANKOVIĆ ZNA KAKO SA OLIMPIJAKOSOM: Recept je borbena i timska igra, do LŠ moramo preko najboljih!

Podeli vest

Ofanzivni vezista crno-belih Marko Janković dobro je upoznat sa snagom šampiona Grčke, budući da je četiri godine bio član Olimpijakosa


- Olimpijakos je definitvino najjača ekipa iz ove grupe, iako bi svaka utakmica bila teška jer jednostavno, nema lakih protivnika. Olimpijakos je za veliko poštovanje, ali ako hoćemo da uđemo u Ligu šampiona, moramo da se takmičimo sa najboljima. Recept je borbena i timska igra, sa puno samopouzdanja - rekao je Janković posle žreba.

Partizan će igrati protiv Olimpijakosa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ako prethodno eliminiše Budućnost.

Janković je nekoliko godina bio član Olimpijakosa. Crnogorski fudbaler je kazao da ima veliki motiv pred duele sa grčkim klubom i da mu predstavlja izazov povratak na stadion Karaiskakis u Pireju.

- Ekipa je dosta drugačija u odnosu na onu sa kojom sam ja trenirao i po meni dosta slabija, ali u svakom slučaju to je ekipa kojoj je neulazak u Ligu šampiona veliki neuspeh - kazao je Janković.

On je od fudbalera Olimpijakosa izdvojio bivšeg mladog reprezentativca Srbije Sašu Zdjelara, za koga je rekao da mu je veliki prijatelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija