• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2017

07:00

SUMA JOŠ NIJE STIGAO, A KADA ĆE....Čelnici Slovana odugovlače, nikako da pošalju papire iz Bratislave!

Partizan

SUMA JOŠ NIJE STIGAO, A KADA ĆE....Čelnici Slovana odugovlače, nikako da pošalju papire iz Bratislave!

Podeli vest

Sejduba Suma nikako da stigne u Beograd. Čelnici Partizana i Slovana iz Bratislave postigli su usmeni dogovor , ali nikako da saradnja bude ozvaničena i crno na belo

Sredinom nedelje je postignut usmeni dogovor s prvim čovekom Slovana Ivanom Kmotrikom, prema kojem će Partizan dobiti Sumu za 1,1  milion evra i 20 odsto obeštećenja od naredne prodaje Gvinejca, a isplata pomenute sume bi se vršila na rate u naredne dve godine. Suma bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor. Najavljen je dolazak Sume za subotu, najkasnije za nedelju, ali..

Predsednik Slovana Ivan Kmotrik trebalo je nakon meča u Ligi Evrope da stavi potpis na zvanični dokument, a Suma krene put Srbije, ali se to nije desilo. Naredni termin je bio petak, ali ni to nije ispoštovano. S obzirom na to da je stigao vikend, nerealno je, kako Novosti piši, očekivati bilo kakav rasplet pre ponedeljka.

Nejasno je zbog čega Kmotrik koči overu već dogovorenog posla, pa ostaje otvoreno pitanje u kojoj će meri Miroslav Đukić moći da računa na Sumu u dvomeču protiv Olimpijakosa, u slučaju eliminacije Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Inače, prema specijalizovanom sajtu za tržišnu vrednost i zbivanja u evropskom i svetskom fudbalu "Transfermarkt"  Suma je novi fudbaler Partizana, ugovor mu traje od 13. jula, ali nije navedeno na koliko godina je precizirana saradnja. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 6 godina

Šo kasnije dodje tim ćete imati manje problema. Na vašem mestu se nebih radovao njegovom dolasku

gago m

pre 6 godina

Изгледа да о (не)доласку Суме у Партизан више размишљају и коментаришу навијачи ЦЗ него Партизана а "добронамерни савјети" су стварно јадни ...

Ivan

pre 6 godina

Zapamti šta sam napisao ovog puta. Ako nisi znao polovinu vremena koje je proveo u Slovačkoj nije igrao zbog kazni i isključenja.Izuzetno problematičan kao osoba, a kao igrač ispod proseka.Takvih kao on je i u Teleoptiku puno

gago m

pre 6 godina

Ко зна (ако је већ истина то што пишеш!) због чега се тако понашао...

CAPAJEV

pre 6 godina

OVO POSTAJE TEAGIKOMEDIJA SA SMEKOM SPANSKIH A I TURSKIH SERJA

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija