• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2017

11:21

NAJVEĆI MEČ U KARIJERI! UEFA častila Izraelca da sudi Partizanu u Podgorici

Partizan

NAJVEĆI MEČ U KARIJERI! UEFA častila Izraelca da sudi Partizanu u Podgorici

Podeli vest

Izraleski sudija Roi Rajnšrajber deliće pravdu na utakmici Budućnost - Partizan u Podgorici, revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

 

 

Interesantno je da je ovo Rajnšrajberu (37) praktično najveći domet na međunarodnoj sceni, kada su utakmice seniora u pitanju.

On je minulih godina tri puta sudio u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a tu je najdalje dobacio do trećeg kola kvalifikacija. Eliminacione mečeve za Ligu šampiona nikada nije vodio.

Izraelac do sada nije imao susrete sa srpskim klubovima i reprezentacija, dok je od crnogorskih upoznao Rudar iz Pljevalja, kojem je delio pravdu prošle sezone u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kukešija u Albaniji (1:1).

Roiju Rajnšrajberu će pomagati zemljaci Amihaj Ješua Mozes i David Morhaim, dok će četvrti sudija biti Gal Lejbovic.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija