• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2017

00:12

(FOTO) SUMA OBRISAO PARTIZAN! "Grobari" na žeravici, šta sad ovo znači!?

Partizan

(FOTO) SUMA OBRISAO PARTIZAN! "Grobari" na žeravici, šta sad ovo znači!?

Podeli vest

Fudbaler Slovana iz Bratislave trebalo bi da obuče dres Partizana, poručio je putem Instagrama da dolazi da potpiše za crno-bele, ali je nekoliko sati kasnije tu poruku obrisao

Da li je na pomolu veleobrt u najvećoj letnjoj domaćoj transfer sapunici?! Reprezentativac Gvineje je u ponedeljak u popodnevnim časovima na Instagram postavio fotografiju uz koju je napisao da dolazi u Srbiju da potpiše ugovor.

Nadam se da ću sutra doći da potpišem za Partizan - napisao je omaleni ofanzivni vezista, što je izazvalo oduševljenje kod "grobara".

Instagram

Međutim, nekoliko sati kasnije, Suma je obrisao tu poruku, tačnije prepravio, pa umesto "dolaska da potpiše ugovor", sada samo pišu dva slova - "B" i "S"!

Instagram

Nema dileme da će ovo uplašiti navijače crno-belih, posebno ako se ima u vidu da se tokom ponedeljka pojavila informacija da Crvena zvezda planira da "ukrade" Sumu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
madmax

pre 6 godina

dosta više sa tim Sumom! u tri lepe pm...prolazimo Budućnost a sa Grcima na nož pa ko bude jači! Poruka za Sumu: .... te Slovan i te jajare iz Slovačke dođi u Partizan i daj sve od sebe kad uđemo u LŠ, za godinu dana ima da uzmeš pare kad te prodaju, usra**š se od evrića...

veljko

pre 6 godina

exclusiva :nNe odugovlači Suma već Vazura ...provereno...čeka da vidi da li prolazimo Budućnost !!!nAko ih ne prođemo nema ništa od Sume!n

Dule

pre 6 godina

Toliko ostrastenog novinara i navijaca zvezde nisam vidio kao ovog u informeru. I partizanovci citaju ovaj list...

Penzioner

pre 6 godina

Samo mi nije jasno gde ILIEV iscacka ovakve !!!???? Pocev od Leonarda, sada ovaj pajac iz Gvineje...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija