• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

18.07.2017

15:19

VUČELIĆ POBESNEO: Zvezda daje za Sumu dva miliona evra, a igraču platu od milion!

Partizan

VUČELIĆ POBESNEO: Zvezda daje za Sumu dva miliona evra, a igraču platu od milion!

Podeli vest

Predsednik Partizana Milorad Vučelić otkrio je da Crvena zvezda na sve načine pokušava da preotme Sejdubu Sumu ispred nosa crno-belima i da je ponudila Slovanu dva miliona evra za igrača

 

 

Partizan se sve dogovorio sa Sumom, ali čelnici Slovana danima oklevaju da potpišu dogovor, a Vučelić je u razgovoru za Blic otkrio i zbog čega.

Transfer Sume u Partizan je i dalje neizvestan, pošto je Zvezda poslala Slovanu ponudu tešku dva miliona evra. Možda će uskoro da pošalje i neku novu, ludačku. Ne znam hoće li se iz Ljutice Bogdana zaustaviti na dva ipo ili tri miliona evra za ovog fudbalera - rekao je Vučelić.

On je dodao da su sa "Marakane" poslali basnoslovnu ponudu i igraču iz Gvineje.

Ovo što Zvezda radi je suludo. Nude mu platu od milion evra, pokušavaju da ga dovedu na sve načine. Očigledno imaju novca za razliku od nas. Mi smo se sa Slovanom dogovorili oko transfera, a kako će se situacija dalje odvijati stvarno ne znam - istakao je Vučelić za Blic.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jednom komunista

pre 6 godina

uvek komunista.... pa smisli bre nesto bolje.... smesan si mali covece...

ma sigurno

pre 6 godina

ja mislim da su mu ponudili 12miliona... ali posto on od malena navija za partizan potpisace za vas iz ljubavi....

Žarkov dragana

pre 6 godina

Dajte 3 miliona ja dajem milion samo da ne ode u Partizan.A sta je bilo sa Kleom dali su oni tu bili posteni.\n

jozo daj vode

pre 6 godina

partizan je za klea dao zvezdi oko400000 evra samo toliko da znas.

Druze

pre 6 godina

...zvezda je pustila Klea jer nisu bili zadovoljni sa njim.

matofi

pre 6 godina

A onda je dosao Mrmot i umotao cokoladu.Nismo mi svi indijanci pa da ti verujemo. sto niate pre meaec dana lepo platili 1.300.000 i doveli igraca.\n

Miki

pre 6 godina

Da, baš ne znaju šta rade pa mora Vučela da ih uči. Nude ogroman novac a mogu za te pare da kupe svetskog igrača. Čudni ljudi.

marko

pre 6 godina

Fudbalera niko ne moze da natera u neki klub ako on ne zeli, bez obzira na ponude. Zvezda moze da mu nudi platu i od 5 miliona, jer i onako nikada je nece videti. Duzni i ruzni svima koji su dosli u kontakt sa njihovim klubom.

AS

pre 6 godina

TO JE TRGOVINA. AKO IMATE PARA KUPITE GA. SVAKOME JE DOZVOLJENO DA POŠALJE PONUDU. IZABRAĆE ON VAS I ZA 500000 NEMOJ DA SE SEKIRAŠ. DOSTA STE VI OTIMALI. AJMO SAD NAVALA NA MEDIJE I PRITISCI NA ZVEZDU.

Ivan

pre 6 godina

Ja mu dajem 2 miliona da nedodje uopšte u Srbiju ni u Zvezdu ni u Partizan. Doduše imam samo Italijanske lire što ih nisam potrošio ali on više i nevredi

au hrvati

pre 6 godina

a on odbio jer navija za partizan....alo bre mozgu...???

Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu
Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu

U borbi za vlast svе sе zaboravlja. Aktuеlni partnеri i saradnici, DSS i DS su dvе strankе čiji su sukobi i trvеnja obеlеžili političku istoriju Srbijе nakon 5, oktobra. Afеra "Solun" iz 2001. godinе, čiji jе glavni protagonista bio jеdan od sadašnjih nosilaca ujеdinjеnе opozicionе listе za gradskе izborе Borislav Novaković, bila jе okidač za otvorеni politički rat na liniji DSS i ostatak DOS-a.

10.05.2024

17:52

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija