• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2017

20:51

(VIDEO) PARTIZAN MOĆAN I BRUTALAN PRED OLIMPIJAKOS! Crno-beli spakovali Mačvi šest komada i to bez Lea!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN MOĆAN I BRUTALAN PRED OLIMPIJAKOS! Crno-beli spakovali Mačvi šest komada i to bez Lea!

Podeli vest

Surov start Partizana, u prvom kolu novog šampionata Superlige crno-beli su u Humskoj dobili novajliju u eliti Mačvu sa 6:1

Partizan nije mogao brutalnije da krene u obranu šampionskog trofeja, ali i pošalje sjajnu poruku Olimpijakosu pred meč u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (utorak, 20.45). Posebno jer su crno-beli igrali bez Evertona, koji je odmarao, i Leonarda, koji nije trenirao u petak, te tako nije bio ni u protokolu za start Superlige.

Posle samo 20 minuta igre crno-beli su imali tri gola više od novajlije Mačve, a četiri nakon prvih 45 minuta igre, šest na kraju meča. Krenulo je od Kosovića, a pratili su ga Tavamba, Pantić, Đurđević i Mihajlović. Poslednjih posla sata igre odigrao je i Sejduba Suma, videćemo da li 

Kanonadu šampiona Srbije otvorio je posle osam minuta igre Kosović sjajnim pogotkom sa oko 20 metara, dok je u 16.  bilo 2:0.  Đurđević je poslao loptu po zemlji u kazneni do Tavambe, a stameni centarfor je primirio u visini penala i poslao u mrežu.

Već posle 20 minuta smo mogli da proglasimo pobednika. Danilo Pantić se upisao prvi put od povratka u Humsku. Udarac Đurđevića bio je izblokiran, ali se lopta odbila pravo do mladog veziste koji lako pogađa mrežu sa pet metara. Deset minuta pre kraja Đurđević je nakon dve asistencije postigao i gol za "poker" šampiona tokom prvih 45 minuta meča.

Mačva je u nastavku uspela nakon penala, koji je skrivio Ćirković, da smanji na 4:1, a da crno-beli ostanu neporaženi i tokom drugog poluvremena pobrinuli su se Tavamba i Mihajlović, koji je lobovao golmana Mačve sa oko 25 metara za konačnih 6:1.


LEONARDO OPET TALASA! Đukić objasnio zašto Brazilca nema ni na klupi Partizana!
 

PARTIZAN - MAČVA  6:1 (4:0)


Strelci: Kovosić 8, Tavamba 16, 68, Pantić 21, Đurđević 35, Mihajlović 85 - Lazarević 58.pen.

Stadion: FK Partizan. Sudija:Danilo Grujić.

PARTIZAN: Kljajić, Nemanja R. Miletić, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Jevtović, Kosović, Janković (od 61. Suma), Tavamba, Pantić (od 77. Mihajlović), Đurđević (od 79. Jovanović). 

MAČVA: Filipović,  Pejović, Rajović (od 46. Protić), N. Jovanović, Lazarević, Ivić, Obrovac, Adamović, Jeremić, Gemović (od 68. Jovanović), Matić. 

 

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj meča!

- 85'. GOL! Majstorija Mihajlovića za 6:1. Vrhunski je sa 25 metara lobovao golmana Mačve Filipovića.

- 79'. Mladi Đorđe Jovanović menja Uroša Đurđevića. 

- 77'. Izlazi Pantić i dobija aplauze od navijača crno-belih. Umesto njega na terenu je Mihajlović.

- 75'. Lepo je Suma glavom spustio loptu za Pantića, koji je propustio priliku da postigne svoj drugi gol danas.

- 68'. GOL! Drugi gol Tavambe - 5:1. Šutirao je sa oko desetak metara i posle nekoliko vezanih promašaja konačno poslao loptu u gol. 

- 66'. Za četiri minuta Tavamba je u dva navrata mogao da poveća vođstvo Partozana. Prvo je šutirao je snažno pored stative,a onda mu je golman Filipović zaustavio šut.

- 61'. Sejduba Suma uz ovacije navijača ulazi u igru umesto Jankovića.

- 58'. GOL! Mačva je smanjila na 4:1 sa penala, strelac je bio Lazarević. 

- 57' . Penal za goste. Ćirković je napravio penal nad Obrovcem, udario ga je po nozi.

- 57'. Uskoro ćemo videti na terenu i najveće pojačanje Partizana, Sejduba Sumu.

- 50'. Gemović je zapretio crno-belima. Ušao je u kazneni prostor ali je poslao loptu  preko Kljajićevog gola. 

- 45'. Izmena u ekipi Mačve, umesto Rajovića na terenu je Protić.

Starsportphoto

Prvo poluvreme:

- 45'. Kraj prvog dela utakmice. Crno-beli su rešili pitanje pobednika, videćemo samo sa koliko golova u mreži će ispratiti goste kući.

- 41'.  Marko Jevtović dobija žuti karton. Lakat u vrat igraču Mačve, što je Grujić video.

- 35'. GOL! 4:0 za Partizan, Đurđević je pored dve sistencije postigao i gol! Posle dodavanja Jankovića uspešno je izbegao ofsajd zamku, izašao sam ispred golmana Filipovića i  loptu poslao pored njega u mrežu. 

- 25'. Zapretio je  Đurđević, ali ovog puta  Filipović nije imao problem sa tom loptom. 

- 22'. Prilika za ekipu iz Šapca, Jeremić posle prodora po desnoj strani šutira, ali je Kljajić bio na pravom mestu i izbio loptu.

- 21'. GOL! Već je 3:0 za Partizan, upisao je povratnik Pantić! Druga asistencija Đurđevića i Pantić već rešava pitanje pobednika meča. 

Starsportphoto



- 16'. GOL! Tavamba duplira prednost šampiona - 2:0! Smestio je loptu u mrežu posle asistencije Đurđevića.

- 8'. GOL! Kosović je doneo vođstvo Partizanu! Ostao je sam Kosović na oko 20 metara, raspalio po lopti i smestio je u levi golmanov ugao. Prelep pogodak.

- 7'. Nova prilika za crno-bele, sa desne strane je prošao Tavamba, pokušao loptu da pošalje na drugu stativu, ali je to nespretno uradio.

- 2'. Đurđević je posle samo 120 sekundi igre mogao da donese prednost crno-belima, ali umesto u mrežu, loptu je poslao preko gola.

- 1'. Meč je počeo, prvi sa centra krenuli su igrači srpskog šampiona. 

- Leonardo, za koga Al Ahli Džeda nudi šest miliona evra, inače nije trenirao u petak, pa ga danas nema u ekipi.

- Miroslav Đukić je odlučio da odmori Evertona, a van protokola je Leonardo da Silva, dok je među prvih 11 Danilo Pantić.

- Sejduba Suma nalazi se na klupi i trebalo bi da debituje ulaskom u drugom poluvremenu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SERGIJE

pre 6 godina

Ne zna Leo da u Arapskom svjetu ugovir podrazumjeva i seks sa bogatim seicima. Bice kasno kad sazna. A mozda mi ne znamo sve o njemu

gago m

pre 6 godina

Sergije,jel ti to znaš iz sopstvenog iskustva ili ti je tata pričao ha,ha,ha

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Nije Partizan toliko moćan koliko je ova Mačva nesposobna.n

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

JOS PAR DANA, VIDECETE KOLIKO STE MOCNI...\n

Psihijatar

pre 6 godina

Sa takvim nick-om potrebna ti je hitna terapija.Već vidim da si teži slučaj ali nadam se da zbog tebe nećemo morati otvarati novo odeljenje sa još nepoznatom dijagnozom.Prva pomoć i savet:mržnja izjeda onog koji mrzi a ne predmet mržnje.Nadam se da ću te izlečiti i da nećeš ostati samo još jedan slučaj za žaljenje.Požuri,vreme ti curi!

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

@ psihijatar  STO SI NERVOZAN HRVOJE ? DA TI NIJE DECKO POBEGAO U ZAGREB ? ZNAM DA ISTINA MNOGO BOLI ALI STA TI MOGU.POPIJ JEDAN TUDJMANISAN DA SE SMIRIS DOK TI SE DECKO NE VRATI. MIRAN KOCKASTI.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija