• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

23.07.2017

18:26

VAZURA GASI VATRU: Leo ne pravi probleme! Nismo dobili ponudu od Arapa, bitno je da nema klauzule!

Partizan

VAZURA GASI VATRU: Leo ne pravi probleme! Nismo dobili ponudu od Arapa, bitno je da nema klauzule!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura kaže da ne postoji problem sa Leonardom da Silvom i da će igrati protiv Olimpijakosa ako trener Miroslav Đukić bude smatrao da mu je potreban na terenu

Brazilac nije igrao protiv Mačve jer u petak nije trenirao, pojavile su se informacije da se sukobio sa Ivisom Ilievim, koji to nije želeo da komentariše ali je rekao da se Leonardo požalio na primicač.

- Sve je u redu. Ne postoji problem sa Leonardom. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa njim. Razgovarali smo i danas. Sigurno će biti u sastavu u utorak veče. Naravno, ukoliko trener Đukić proceni da mu je potreban. To ostavljam struci - rekao je za Mozzartport Vazura.

Kako se može čuti, Lea iz Saudijske Arabije mame ponudom od 2.200.000 evra na ime njegove plate. S druge strane, u Humskoj uveravaju da zvaničan dopis Al Ahlija iz Džede još nisu dobili.

 Može sutra da stigne ponuda koja je sjajna i za njega i za klub, a može da se desi da ostane s nama još godinu dana. Bitno je za Partizan da više nema klauzule u vrednosti od 2.500.000 evra


Miloš Vazura, direktor Partizana

- Ja sam pri stanovištu da je Leonardo igrač za Evropu, a ne za arapski svet. Predočio sam mu to i mislim da je shvatio. Pogotovo što će ga protiv Olimpijakosa i u Beogradu i u Atini gledati na desetine menadžera i to mu je prilika da se pokaže, nama obezbedi odličan rezultat, a sebi još bolje uslove. Znam da je Arapima bitno da što pre dođe, ali mi nijednu ponudu za njega, u ovom času, nemamo. Što ne znači da ih neće biti posle dvomeča.

Direktor Partizana kaže da je ideja bila da Leonardo ide posle kvalifikacija, ali bi Partizan da ga zadrži ako crno-beli uđu u Ligu šampiona.

- Leonardov odlazak nije oročen. Jeste ideja bila da ga pustimo posle kvalifikacija, ali ako uđemo u Ligu šampiona, valjda je normalno da ostane, da igra te velike utakmice, pa da u januaru vidimo šta dalje? Uostalom, ugovorom je vezan za nas još dve godine. Sve razumem, normalno je da ga mnogi zovu, traže, ali Partizan je taj koji o svemu odlučuje. Uveravam navijače da on ne pravi probleme, a šta će biti do kraja prelaznog roka, stvarno, ne mogu da predvidim, jer je živa stvar u pitanju. Može sutra da stigne ponuda koja je sjajna i za njega i za klub, a može da se desi da ostane s nama još godinu dana. Bitno je za Partizan da više nema klauzule u vrednosti od 2.500.000 evra - poručio je sportski direktor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

TU SE NEŠTO MUTI. ZAR NIJE SPOMINJANO 6 MILIONA A SADA 2,2. NEŠTO TU SMRDI. ZAŠTO GA POKRIVAJU? SVI ZNAMO DA VOLI DA PRAVI PROBLEME I KOJI IM JE CILJ OVAKVIM POSTUPCIMA. OVO JE VEĆ DOSADNO.

Aleksandar

pre 6 godina

Pa ti kada bi stvarno umeo da razmisljas,umesto da sebe zaludjujes koje kakvim teorijama zavere,palo bi ti na pamet nesto sto je ocigledno.Partizan trazi sebi najbolju situacju,ima ih dve...da ga ako je ikako moguce zadrzi ako se prodju kvalifikacije, i tu se lupaju satro cifre od po 5,6 mill,druga je da ga naravno prodaju,a tu nikako ne ide u korist ako se o njemu prica i pise kako je on loseg temperamenta,automatski los i za atmosveru ekipe i.t.d i.t.d ... Sve se to debelo gleda kada se uzima igrac,zato vizura spusta loptu ipokusava da ga nesto nahvali,zna da mu ovakvo pisanje o njemu nikako ne ide u prilog niti u jednoj od ove dve kombinacije.Ilijev je tu manje taktican,do duse on bolje ni ne zna,veciti polovnjak,polu fudbaler,polu,trener,polu direktor,polu autoritet,ceo zivot nesto polu,nadam se bar da je kao covek ceo ili je i tu ....

Sasa

pre 6 godina

Jel umes ti da citas? 2.2miliona je njegov a plays a 6 miliona je obestecenje. Jasno?

Mara

pre 6 godina

2,2 miliona je njegova plata, a 6 miliona ide Partizanu.Ti kao da ne znaš ništa o transferima

Vizionar

pre 6 godina

VAZURA GASI VATRU: Leo ne pravi probleme! Da , Vazura je u pravu jer je Leo jednostavano takav , pa ko moze da ga "izdrzi" -podnese onda ce da igra u suprotnom boli ga primicac.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija