• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2017

07:00

POZNATI DETALJI TUČE ILIEVA I LEONARDA! Evo šta se stvarno desilo u restoranu u Zemunelu!

Partizan

POZNATI DETALJI TUČE ILIEVA I LEONARDA! Evo šta se stvarno desilo u restoranu u Zemunelu!

Podeli vest

Brazilac u petak odbio da trenira, što je iznerviralo sportskog direktora Ivicu Ilieva, koji se izvikao na njega, a potom mu šakom odgurnuo glavu. Leonardo posle Olimpijakosa odlazi u Al Ain

Totalni haos u Partizanu pred meč sezone protiv Olimpijakosa! Sportski direktor Partizana Ivica Iliev i najbolji igrač kluba Leonardo da Silva Souza umalo su se potukli u petak u Zemunelu!

Uzrok sukoba
Leonardu je rečeno da može da ide iz kluba posle 24. avgusta, ali on je hteo da ode najkasnije 2.


Izvor Informera iz Partizana

Kako Informer saznaje iz izvora bliskih Partizanu, Brazilac je došao na trening i odbio da trenira, a Iliev se prvo izvikao na njega, a zatim ga i fizički napao! Žestok sukob sprečili su očevici tog događaja, a prema našim saznanjima, malo je falilo da dođe i do pesničenja.

Uzvratio uvredama

Dan posle toga Leonardo nije bio u protokolu za meč 1. kola Superlige protiv Mačve, u kojem je Partizan slavio rezultatom 6:1. Iz kluba su tvrdili da Brazilac nije bio u timu zbog povrede primicača, međutim, prema rečima našeg sagovornika iz Humske, istina je potpuno drugačija.

LEONARDOVI GRESI OVE SEZONE

* Kasnio na pripreme devet dana
* Više puta nejasnim objavama na Instagramu nagoveštavao da je nezadovoljan
* Na terenu ne želi da doda loptu napadaču Urošu Đurđeviću
* Proslavljao gol protiv Budućnosti pokazujući na čelnike kluba u svečanoj loži uz reči "jebeš njih"
* Odbio da trenira pred meč sa Mačvom, a to mu nije bio prvi put

- Leonardo je u petak došao u Zemunelo i rekao da neće da trenira. Taj njegov gest nimalo se nije svideo sportskom direktoru Partizana Ivici Ilievu, koji je u naletu besa počeo da viče na Leonarda. Brazilac mu nije ostao dužan, pa je uzvratio uvredama i uneo se u lice Ilievu. Potom je Iliev odgurnuo glavu Brazilcu, a ljudi koji su se tu našli sprečili su da dođe do žestoke tuče. Sve se to odvijalo u restoranu u Zemunelu, pred očima brojnih svedoka - objašnjava naš sagovornik.

Posle svega, više je nego izvesno da Leonarda neće biti u timu u sutrašnjoj prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa. Prema rečima našeg izvora, do sukoba je došlo zbog želje Brazilca da ode iz Partizana u Al Ain iz Emirata odmah posle revanša s Grcima 1. avgusta.

- Partizan i Leonardo su se dogovorili da on može da napusti Humsku posle 24. avgusta, kad se

Iliev: Imali smo emotivan razgovor

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže za Informer da je s Leonardom imao "emotivan razgovor".
- Leonardo i ja smo imali jedan razgovor pun emocija, i sa moje i sa njegove strane. Emotivni smo i jedan i drugi. Mi smo takve razgovore imali u više navrata i daleko od toga da je došlo do sukoba. Možda je nekom izgledalo da je to sukob zato što se spominje Leonardov odlazak. To je neko čuo šta smo pričali u kancelariji. Taman posla da je došlo do fizičkog sukoba. Ono što je važno jeste da idemo najjače moguće na Olimpijakos - rekao je Iliev.

završavaju kvalifikacije u evropskim kupovima. Leonardo je to prihvatio, međutim, u međuvremenu je dobio ponudu Al Aina. Klub iz Emirata mu nudi platu od 2,4 miliona evra godišnje, a Partizanu obeštećenje od četiri miliona evra. Arapi su čak prihvatili da Brazilac ostane i odigra obe utakmice protiv Olimpijakosa. Međutim, ne žele da ga čekaju posle 5. avgusta, jer tada ističe rok za registraciju igrača za Azijski kup. Zbog toga je Leonardo pobesneo i tražio da bude prodat odmah 1. ili 2. avgusta, čim se završi revanš s Olimpijakosom, a ne posle 24. avgusta - rekao nam je izvor.

Smeta mu i Suma

Brazilac je ljut čak i zbog toga što je Partizan doveo novog ofanzivca Sejdubu Sumu, i to za klupski rekord od 1,65 miliona evra.

- Leonardu se nije svidelo što je došao Sejduba Suma i što je najavljen kao budući glavni igrač tima. I pre dolaska Afrikanca osećao se zapostavljeno, a spektakularna promocija koju je Partizan organizovao za najskuplje pojačanje u istoriji kluba samo je još više iznervirala Brazilca - objasnio je sagovornik Informera.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago m

pre 6 godina

Знам да ситуација није најсјајнија али мислим да новинари претерују са тим "скандалима"!Шта је кога брига о чему Лео пише по друштвеним мрежама све док он добро игра за Партизан?!Најбитније је проћи Олимпијакос а ако Бог да све прође како треба,нико више неће спомињати "сукобе" и неспоразуме.

AS

pre 6 godina

IZGLEDA DA SE TE CIFRE OFRLJE ŠUKETAJU. BILA JE PLATA 2,2 A SADA 2,4 MILIONA, OBEŠTEĆENJE PARTIZANU 6 A SADA SAMO 4. SVAKI DAN DRUGAČIJE.

slavko

pre 6 godina

Bio je u Partizanu ,davno,i nekakav KLEO.I drzavljanstvo mu dase. I zaklinjase se u njega.I pjesme mu pjevase...Alli...Gdje je sada doticni? I ovaj naduvenko, je isti.Ovu belosvjetsku bagru,fudbalersku,ne treba uzimati za ozbiljno.U Srbiji ima toliko bolljih i kvalitetnijih igraca,samo ih treba pronaci.A ovaj da ista vrijedi i da iko za njega zna,bio bi pred vvratima Bajrna,Celzija,Reala......Ovako....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija