• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

24.07.2017

09:30

TAVAMBA OBEĆAO "GROBARIMA": Izbacićemo Olimpijakos!

Partizan

TAVAMBA OBEĆAO "GROBARIMA": Izbacićemo Olimpijakos!

Podeli vest

Raspalio je Leandre Tavamba muziku za uši "grobara"! Fudbaler Partizana obećao je navijačima da će "parni valjak" eliminisati Olimpijakos u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

 

 

Bez obzira što su Grci apsolutni favoriti i što se Partizanu daju skromne šanse da prođe dalje, Tavamba obećava da će crno-beli doći do poslednjeg kola kvalifikacija za elitni evropski kup.

- Obećavam, idemo dalje! Ako želimo da igramo Ligu šampiona, što nam je cilj, moramo da izbacimo ekipe poput Olimpijakosa. Biće to test naših pravih mogućnosti. Hoće li Leonardo, Đurđević, Tavamba ili Suma da pogode, to ne znam. Evo, protiv Mačve smo imali pet različitih strelaca, što je važno za samopouzdanje ekipe - ispalio je Tavamba u razgovoru za Mocartsport.

Kršni napadač je protiv Mačve postigao dva gola, a upisao je i asistenciju i tako krenuo ka realizaciji cilja koji mu je zacrtao sportski direktor Ivica Iliev: da po deset pogodaka postigne i namesti saigračima!

Nadam se da ću nadmašiti očekivanja ljudi koji su to rekli, ali... Ne smem da se zadovoljim kad i ako dođem do deset golova. Naprotiv, moram da pružim maksimum i ispunim očekivanja. Moj cilj je da u svakoj narednoj sezoni budem bolji nego u prethodnoj. Već sam dao dva gola, koliko i za minulih šest meseci. Nadam se da ću efikasan biti i na narednim mečevima. Počev od Olimpijakosa - puca od samopouzdanja Leandre Tavamba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poda

pre 6 godina

wow...optimizam za izbacivanje Olimpijakosa je nasao u pobjedi sklanjalici protiv strasne macve...

bgcaffe

pre 6 godina

Jel neko moze da objani ovome da su igrali namestene meceve u Srbiji ! :) Pa Buducnost je mogla da vas uništi , a nadajmo se da ce Olimpijakos da vas ponizi ! :) Ja bih licno voleo da vas vidim u LS, uvek sam imao sigurice kada sam igrao protiv vas, naravno i na golove ! :))) Bilo bi stalno 5+, 7+...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17