• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

24.07.2017

12:19

ĐUKIĆ OTKRIO: Leonardo se izvinio zbog ponašanja, videćemo da li će igrati protiv Grka!

Partizan

ĐUKIĆ OTKRIO: Leonardo se izvinio zbog ponašanja, videćemo da li će igrati protiv Grka!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić otkrio je novinarima da se Leonardo izvinio saigračima i stručnom štabu za probleme koje je pravio poslednjih dana, ali da to ne znači da će sigurno igrati protiv Olimpijakosa

 

Brazilac je izostajanjem s treninga i svađom sa direktorom Ivicom Ilievim pokvario sjajnu uvertiru u Humskoj pred meč sa Olimpijakosom u utorak uveče.

- Leonardo se u nedelju izvinio ekipi i stručnom štabu zbog izostajanja s treninga i problema koje je imao s upravom. Priključen je timu, jedan je član više u kombinaciji da igra protiv Olimpijakosa. On je u opciji, a da li će igrati to ćemo videti - rekao je Miroslav Đukić. 

Đurđević: Ne plašimo se Grka!

Golgeter Partizana Uroš Đurđević priznao je da je Olimpijakos favorit na papiru, ali da on i njegovi saigrači nemaju nameru da se povuku pred grčkim velikanom.
- Ne plašimo se nikog, pa ni Olimpijakosa! Verujem u tim, u stručni štab i pozitivan rezultat pred revanš. Jako je bitno što smo pobedili Mačvu sa 6:1, pokazali smo da možemo sve kada dobro uđemo u meč - istakao je Đurđević. 

Šef struke crno-belij je poručio navijačima da će Partizan igrati na pobedu protiv Olimpijakosa, da stekne prednost za revanš u Atini.

Verujemo u naše sposobnosti, očekujemo da kući napravimo dobar rezultat, koji bi nam omogućio da izborimo plasman dalje. Veoma sam zadovoljan igrom protiv Mačve, pogotovo stavom ekipe. To pozitivno utiče na samopouzdanje, iako smo svesni da nas protiv Olimpijakosa čeka teži meč. Grci imaju kvalitetan tim, ozbiljan, ali to ne znači da nećemo pokušati ovde da ih napadnemo! Hoćemo da se mi pitamo, mi smo Partizan! Hoćemo da prođemo dalje - podvukao je Đukić.

On je otkrio kojim bi rezultatom bio zadovoljan

- Od 0:0 pa do pobede su povoljni rezultati za nas - rekao je Đukić.

Trener crno-belih očekuje veliku podršku "grobara" sa tribina, da budu 12. igrač srpskom šampionu.

Imaćemo publiku uz nas, veliku podršku i siguran sam da će navijači biti naš 12. igrač. Želim na terenu da vidim ekipu koja će držati loptu, voditi meč i koja će biti agresivna. Hoćemo da se izmerimo s ozbiljnom evropskom ekipom. Ne zelim da izađemo sa strahopoštovanjem - poručio je pulenima Miroslav Đukić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djordje

pre 6 godina

Majurac Djukic-Kruska iskusan si trener molimte onu Leomudonju izostavi imam osecaj da ce usrati za sve ono sto si do sada uradio za Partizan!! Posalji ga sa nekim odpomocnim trenerom neka odradi onaj program kao i ostali igraci! sta je ON -zvezda????pa tek za tri nedelje odluci ti sam dali je spreman za ekipu ili ne!?

Vickasti

pre 6 godina

Partizan sutra igra protiv "braće" a metorolozi najavili za sutra zahlađenje, ode Partizan u minus. PS. Ovi u Partizanu bi mogli da usaglase priču juče rekoše nije bilo sukoba a danas Leonardo se "izvinuo", zbog čega što ga boli primicač a doktor u Partizanu za to nije čuo??? Brazilska sapunica se nastavlja. . .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija