• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.07.2017

22:39

(VIDEO) BEN I EMENIKE UNIŠTILI NADE PARTIZANA O LŠ! Crno-belima će čudo biti potrebno u Atini!

Partizan

(VIDEO) BEN I EMENIKE UNIŠTILI NADE PARTIZANA O LŠ! Crno-belima će čudo biti potrebno u Atini!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana daleko su od Lige šampiona, pošto su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija ubedljivo poraženi u Humskoj od Olimpijakosa sa 3:1

Kobni po crno-bele bili su El Fardu Ben koji je postigao dva pogotka za Atinjane, i Emenike, koji je tačku stavio u 91. minutu utakmice. Ben je prvo pogodio u šestom minutu meča, da bi Tavamba ekspresno na radost navijača u Humskoj to poništio pet minuta kasnije. Ali, kako su crno-beli u drugom delu bili daleko ispod nivoa tokom prvih 45 minuta igre,  Francuz je prvo u 56. minutu vratio prednost Grcima, dok je tokom sudijske nadoknade rezervista Emenike stavio tačku.  

Nisu "grobari" pošteno ni seli na mesta, a Partizan je gubio 1:0. Šok je usledio u šestom minutu. Everton je gostima poklonio loptu, a Ban na brzinu uspeo da je smesti u mrežu i utišao navijače na tribinama stadionu u Humskoj. Ali, nije dugo trajala tišina. Samo pet minuta kasnije nastao je delirijum na tribinama, Partizan je izjednačio na 1:1. Sjajno je proigrao Đurđević sa leve strane za Marka Jankovića, koji je poslužio Tavambu koji je ostao sam pa Kameruncu nije bilo teško da poravna rezultat - 1:1.

Gol je dao krila crno-belima koji su do kraja poluvremena bili bolji, agilniji, agresivniji, Grci skoro ništa više osim gola na startu nisu uradili, ali nije bilo promene rezultata.

Ipak,  Atinjani, tačnije ponovo Ben, vratio je prednost gostima iz Pireja. Opet je odbrana Partizana loše odreagovala, pa je francuski fudbaler majstorskim pogotkom Grcima vratio vođstvo.

Drugi pogodak gostiju potpuno je sasekao crno-bele. Pulenima Miroslava Đukića bilo je teško da se vrate u meč, samo je Ostojić imao jednu dobri priliku. Potpuno se raspala igra srpskog šampiona, što je u 91. minutu kaznio rezervista Emenike samo tri minuta pošto je upao u igru.   

 

PARTIZAN - OLIMPIJAKOS 1:3 (1:1)

Strelci: Tavamba 11 - Ben 6, 56, Emenike 91.minut

Stadion: FK Partizan. Sudija: Davide Masa.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ćirković (od 73. Miletić), Ostojić, Miletić, Everton, Kosović, Janković (od 82. Pantić), Tavamba,  Leonardo, Đurđević.

OLIMPIJAKOS: Kapino, Figeiras, Retsos, Romao, Kurtis, Ođiđa Ofoe, Siopis, Mehdi Karsela (od 81. Pardo), Seba, Marin (od 80. Zdjelar),  Ben (od 88. Emenike). 

TOK MEČA:

Starsportphoto

Drugo poluvreme:

- 91'. GOL! 3:1 za Grke. Emenike definitivno rešava pitanje pobednika u Humskoj! Emenike je dobio odlično loptu u prostor, predriblao Kljajića i ponetirao.

- 90'. Igraće se još četiri minuta. 

- 88'. Umesto Bena na terenu je Emenike.

- 87. Frka na terenu! Ođiđa je sve zakuvao, srećom Masa je uspeo da smiri strasti tako što je Leonardu pokazao žuti karton. Biće crno-beli besni na sudiju posle utakmice.

- 82'. Ulazi i Danilo Pantić umesto Jankovića.

- 80'. Izmena u ekipi Olimpijakosa. Zdjelar ulazi u igru, a izlazi Marin.  

- 78'. Žuti karton za Figeirasa. Golman Kapino odugovlači sa ispucavanjem lopte pa je zaslužio zvižduke navijača Partizana.

Starsportphoto

- 73. Velika šansa za crno-bele. Ostojić je posle centršuta pucao glavom, ali samo pored gola.

- 73'. Ćirković se žalio na povredu, napušta teren, u igri je Miletić.

- 70'. Leonardo pada u kaznenom prostoru, Masa odmahuje rukom, nema penala. S druge stran kontra Olimpijakosa, ali loš centaršut Bena.

Starsportphoto

- 67'. Još jedan opasan napad Olimpijakosa. Na sreću samo spoljni deo mreže. Pali su crno-beli posle gola neće valjati ako se što pre ne "saberu" i vrate u utakmicu.

- 64'. Uklizao je Everton jednom igraču Olimpijakosa, a sudija Masa pokazao žuti karton igraču Partizana.

- 56'.GOL! Opet vodi Olimpijakos - 2:1! Sevnula je kontra Atinjana, Seba je poslužio Bena i dok su defanzivci Partizana vagali šta da urade on je poslao loptu u rašlje Kljajićevog gola. Golčina!

 

- 51'. Faul na Jankoviću, Grk ga je udario rukom po licu, ali puštena je prednost, međutim, Leonardo nije uspeo to da iskoristi, šalje loptu pored gola. Ništa od ove šanse za crno-bele. 

- 49'. Velika šansa za Olimpijakos. Seba je pobegao, gađao, ali brani golman srpskog šampiona Kljajić.

 

Starsportphoto

Prvo poluvreme:

Na kraju poluvremena neko je ubacio sa tribina flašicu u teren, koju je na tribine vratio jedan fudbaler OIimpijakosa. Srećom, nije došlo da ozbiljnijeg incidenta.

Kraj prvog dela. Grci su rano šokirali crno-bele, ali je Tavamba ekspresno postavio stvari na svoje mesto. Do kraja poluvremena je Partizan bio bolji, konstantno pretio, Grci nisu više ništa sprektakularno pokazali.

- 41'.  Đurđević je prošao pored Figueresa, ali nije uspeo da uposli Tavambu.

- 38'. Fauliran je Đurđević, davio ga je igrač Olimpijakosa Romao, a sudija Masa svira ruku napadaču crno-belih. Italijan se sve ozbiljnije gubi.

- 32'. Dobra lopta Vulićevića ispred gola Kapina, ali Đurđević ne uspeva da je stigne. 

- 29'. Stisli su crno-beli goste, Leonardo je sada ubacio loptu u peterac, ali izbacuju Grci loptu u korner.  

- 28'. Miletić je opalio po lopti sa  ivice kaznenog međutim pogađa samo protivničkog igrača koji je dobro stao u bloku.

- 27'. Pao je u šesnaestercu Olimpijakosa Janković, navijači traže penal, ali sudija Masa i ne pomišlja. 

Starsportphoto

- 25'. Šteta, nije Đurđević uspeo u padu da zahvati loptu, na vreme je ispred njega izbacio Kurtis. 

- 24'. Borbeni Đurđević je izleteo sa terena na atletsku stazu. Srećom po crno-bele nije ništa strašno, malo se ugruvao, ali je ekspresno bio na nogama. 

- 21'. Nekoliko minuta mirne igre, ali crno-beli deluju mnogo bolje, agresivnije nego na startu utakmice. 

- 17', Sjajan potez Leonarda, koji se majstorski oslobodio čuvara, pa je usledila razmena sa Đurđevićem, ali potom Brazilac gubi loptu. 

- 15'. Jedna petarda je pala pored Marka Marina. Navijači su upozoreni da ništa ne ubacuju na teren. UEFA sve beleži. Utakmica je srećom samo na nakratko prekinuta.

- 11'. GOL! Partizan ekspresno izjednačuje na 1:1. Tavamba je zatresao mrežu i vratio u život "grobare". Janković je poslao loptu u peterac, a na pravom mestu bio je Tavamba. Kapinos je odbranio prvi šut, ali se lopta od njega odbila u gol. 

- 6'. GOL! Vodi Olimpijakos 1:0. Ben je doneo prednost Grcima nakon greške Evertona. Brazilac je poklonio Olimpijakosu priliku da dođu do prednosti, prošao je Marko Marin, a Benu nije bilo teško da pošalje loptu Kljajiću iza leđa.

- 4'.  Žuti karton za Siopisa koji oštro startuje na Leonarda!

- 1'. Moglo je već posle nekoliko sekundi da bude opasno po Kljajića. Ali Ćirković je  stigao Bena u poslednjem trenutku i otklonio opasnost.

- Počela je utakmica!

Krcat jug, nema gde igrala da padne! Imaće crno-beli ozbiljan vetar u leđa!

Informer

Navijači Partizana su smešteni i u sektor H na severnoj tribini stadiona u Humskoj mada je postajala šansa da u tom delu budu smeštene pristalice Olimpijakosa i Zvezde, koji su se dočepali karata. 

 

Informer

Crno-bele će bodriti i trener Željko Obradović koji je u loži na zapadu stadiona Partizana.

Vuković i Zdjelar su se pozdravili sa igračima Partizana na terenu pre meča. 

Starsportphoto
Starsportphoto
Starsportphoto
Starsportphoto

 

 

Pristižu "grobari" u Humsku.

Sastavi ekipa:

Informer

Atmosfera na tribinama 60 minuta pre početka utakmice.

Informer
Informer

Atmosfera ispred stadiona u Humskoj sat vremena pre početka meča, kako prenosi Telegraf, je mirna.

 

- Ozbiljnije su mere bezbednosti pred duel crno-belih i Olimpijakosa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Što ne čudi, jer su navijači Zvezde i Grci došli do karata za meč, pa bi moglo da dođe do krvoprolića ako se približe stadionu i "grobarima"

- U timu Partizana je i pored svih problema i peripetija minulih dana, kao što su i najavili čelnici kluba, buntovnik Leonardo da Silva.

"Grobari" se pripremaju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

UGINU OVAJ HRVOJE SA ARENE OD MUKE. A KOMENTARI SU MU TOLIKO SMESNI ... KAKAV SABAN.\n

PARTIZAN SAMPION

pre 6 godina

KADA CETE DA IDETE KUCI BRE VISE!INDIJA PAKISTAN BAS ME BRIGA GDE SAMO IDITE VISE.SVAKOG GOSTA TRI DANA DOSTA!

NEMANJA

pre 6 godina

SVIM SRCEM UZ SPARTU PRAG ZBOG TAKVIH JADNIKA KAO STO SI TI?ZASTO NAVIJACI PARTIZANA NE VREDJAJU TVOJ MALI SMESNI KLUBIC?????????PA ZATO NESRECO STO SU GOSPODA! POSLE OVOG KOLA CRVENO BIJELI DECKI IDU NA KUPANJE A TI PRVO DA SE NASAPUNJAS A PARTIZAN JEDINI OSTAJE U EVROPI DA BRANI CAST I PONOS OVE ZEMLJE! SRAMOTA JE DA SE KOMENTARI TAKVIH NESRECA KAO STO SI TI OBJAVLJUJU!ZIVEO PARTIZAN ZIVELA MAJKA SRBIJA!!

bice bolje 2123

pre 6 godina

Svanuo je novi dan. Opusti se zamuti nes 3u1 i uzivaj. Bije OLI samo da boli.

pamtim

pre 6 godina

Onaj drug vučela , za malo pa da pogodi rezultat. Reče on 3:0 , ali ono 3:1 . Zna čovek šampione", kad je i sam šampion u foliranju .

Amater

pre 6 godina

SUDIJA ODSUDIO EVROPSKI, OVAKO SE SUDI POSTENO POD PRITISKOM PUBLIKE I IGRACA PARTIZANA.

blagoje supic

pre 6 godina

siptar 3 oartizan 1 i zbogom ligo sampiona.

u magnovenju

pre 6 godina

Zasto su davali 1.6 miliona za Sumu? Smejurija.

sladjan

pre 6 godina

pare lova brdo para!to je razlika izmedju dva kluba!!!!!nebo i zemlja!!oli je najaci moguci protivnik!!!!!

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

UZALUD SE TRUDIS HRVOJE, OD SVOG HRVATSKOG POREKLA NE MOZES POBECI . CRVENA ZVEZDA JE OSNOVANA U BEOGRADU, SRBIJA, U ZGRADI STAROG DIFA NA KOJOJ STOJI TABLA KAO SVEDOCANSTVO. TVOJ mali patlidzan JE ZACET U ZAGREBU, HRVATSKA. IZDRZI KOCKASTI.\n

Robi najveci donator za Franji

pre 6 godina

Sucut crveno bijeli sahovnicari,umro je poglavnik NDH Dr.Tudjman Franja.Tko ce sada nogometnim legendama CZ,i reprezentativcima NDH Prosineckom,Juricu,i Ivkovicu,dijeliti domobranska odlikovanja..zp.

dragan

pre 6 godina

Navijam da odmah ispadnu naši timovi pa da na miru gledam fudbal jer ovo što se igra kod nas je neki drugi sport-

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija