• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.07.2017

17:06

VELIKA FRKA U HUMSKOJ! Iz Partizana grme: "Delije" i Grci kreću sa Senjaka da isprovociraju OPŠTI RAT!

Partizan

VELIKA FRKA U HUMSKOJ! Iz Partizana grme: "Delije" i Grci kreću sa Senjaka da isprovociraju OPŠTI RAT!

Podeli vest

Na pomolu je opšta havarija večeras u Humskoj 1! Kako su Informeru saopštili iz Partizana, uprava crno-belih ima pouzdanu informaciju da će oko 500 "delija" i Grka krenuti sa Senjaka put stadiona, da isprovociraju opšti rat

 

Čelnici Partizana su svesni da su navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa došli do ulaznica, koje su bile u slobodnoj prodaji, iako su se nadali da će svi prihvatiti naredbu Evropske fudbalske unije (UEFA) da na stadionu ne smeju da budu gostujući navijači.

Ipak, kako su bratske grupacije beogradskih i atinskih crveno-belih došli do ulaznica, u Partizanu kažu da postoji određene sugestije da je bolje da puste navijače na tribine, u sektor H na severu, da bi se tako - sprečili još gori neredi!?

- U Olimpijakosu se prave ludi, kažu da oni nemaju ovde navijača i da su sigurni da nijedan neće doći. Delegat UEFA kaže da su oni svoju naredbu dali i to je sve. Mi se zaista nadamo da se ovaj zamišljeni scenario crveno-belih neće ostvariti, jer će doći do krvoprolića ispred stadiona i na njemu, a Partizan će sigurno biti izbačen iz evropskih kupova! Ne znamo kome je u interesu da se tako nešto dogodi - rekao je Informeru izvor iz Partizana.

A, UEFA samo čeka i najmanji incident na stadionima na Topčiderskom brdu da iseli srpske klubove iz Evrope. Možda i na duži period... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 6 godina

Kako bre, ne znate kome je to od koristi? Sto se pravite mutavi? Pa, odgovara i jednoj i drugoj ciganskoj bagri. Ako niste sposobni da sprecite ovaj scenatio i verovatno izbacivanje Partizana iz daljih takmicenja, onda sikter iz Partizana. Ili treba covek da se zapita, nije li to u interesu i nekih iz Partizanove uprave. A onoj ciganskoj bagri poruka: CETVRTAK JE PREKOSUTRA. Pa da vas vidim. ....e ciganske.

acaFaca

pre 6 godina

Pravi si internet huligan. Koga ces ti i gde da vidis. Mozes samo fudbalere na tv u.

Vickasti

pre 6 godina

Dolazi vam "ciganska bagra" večeras pa da vas vidim. Biće opet tutanjac. Vaša najjača grupa je Grobari "bežanija".

daki

pre 6 godina

crveno-belim iz Pireja nije potrebna nicija pomoc, sami su sa tri komada izbacili franjevce, a vi i dalje spinujte i pravdajte svoju nemoc bilo kim i bilo cim! na terenu je istina, po vas mnoooogo bolna!!! aufiderzen!!!

Vlada

pre 6 godina

Fudbal je sport. A sport je plemenit i castan. A ovo sto se kod nas desava nema nikakve veze sa cascu i plemenitoscu. To vazi i za ove gledaoce na pocasnim tribinama a i za ove divljake i manijake. Sramota javna!!!

Pedjac

pre 6 godina

????? ????????. ??? ?????? ???? ????? ?????? ????? ????. ????????.

Nele

pre 6 godina

Vi ste bre bolesno iskompleksirani !!! I kad ne igrate sa Zvezdom, vi mislite na nju !!! Kompleks !!!

Ela što grobarima utera

pre 6 godina

Ben, Ben, Emerike, grobarske suze ovolike! Na mesečini oni sudije krive, što im penale ne svire! Pocrnele zastave im žešće, noćas kući svi odoše peške!

Djole

pre 6 godina

Stvarno zabavnii,komentari,ne želim da komentarišem samu utakmicu i dešavanja na tribinama ali ovo je pokazatelj ne samo Partizanu,nego i svim ostalim našim klubovima.Gde smo u odnosu na Evropska takmičenja?Cirkus beše u vezi Lea?Suma ,milioni novaca?Stvarno je smešno. Usred Beograda Diznilend,kojekakvi pajaci zauzimaju mesto Partizanovoj deci!Nisam siguran da se sa tolikim novcem,za jednog igrača nije moglo uraditi mnogo više.Ja sam do Vukovića i Ikebane Mijića,navijao 40 god.za Vošu ali to baš i nema veze sa ovom mukom koju želim da podelim sa vama.Nema našem fudbalu nikakvog napredka do god su na njegovom čelu ober bitange!To važi i za naše klubove i za reprezentaciju,a kao što sam danas navijao za Patlidžane tako ću sutra navijati za Zvezdu i uvek za naše klubove u Evropskim takmičenjima,pa makar to bili i ovi najgrđi!No,Indijanci iz Partizana uzmite pare za Lea,dečko je lujka i nikada u svojoj karijeri neće vredeti više nego danas!Sklon sam da ne poverujem,u količinu novca koji se navodno nudi za Lea,po meni on je najobičniji zevzek,koji bi da ga Partizan nije izvadio iz đubreta,igrao sambu kod kuće i eventualno fudbal na plaži,a ne mudroserio u našoj blatnjavoj ligi!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija