• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

26.07.2017

09:26

(VIDEO) CRNO-BELI KUKAJU NA SUDIJU! Vučelić: Masa nas je gadno oštetio, bio je 12. igrač Olimpijakosa!

Partizan

(VIDEO) CRNO-BELI KUKAJU NA SUDIJU! Vučelić: Masa nas je gadno oštetio, bio je 12. igrač Olimpijakosa!

Podeli vest

Bes čelnika Partizana posle poraza od Olimpijkosa (3:1) bio je usmeren prema sudiji Davide Masi, koji je poprilično zakazao u Humskoj

Italijan je u nekoliko prilično napakostio crno-belima, a Leandre Tavamba je posle meča rekao da je trebalo da pokaže na belu tačku u drugom poluvremenu, posle starta nad Leonardom da Silvom. Isto smatra i prvi čovek kluba Milorad Vučelić.

Čestitam Olimpijakosu na pobedi, ali sudija Masa je bio katastrofalan. Gadno nas je oštetio. Ne samo za penale, nego kompletan meč. Italijanski arbitar je bio 12. igrač Olimpijakosa, nedorastao meču - besna je bio Vučelić, prenosi Sportsi žurnal.

Vučelić je ostavio prostor da se Partizan javno obrati UEFA. Ali, ne bi valjalo da se crno-beli "igraju", UEFA nije Superliga, pa bi kuknjava na sudiju mogla da bude samo kontraproduktivna.

- Možemo da se žalimo... Ponavljam, Masa je očigledno navijao za rivala. Ne želim da pravdam poraz, usledio je posle grešaka odbrane, ali zaista moram da istaknem, znate da to retko radim, suđenje je bilo katastrofalno - dodao je Milorad Vučelić

Za razliku od prvog čoveka crno-belih, Kristijan Karembe, znatno je umereniji u izjavama.

- Moramo poštovati sudijske odluke, bez obzira kakve bile. Možda je mogao da podeli žute kartone, ali nije i ne možemo protiv tiga. Sudije su uvek u pravu - rekao je Karembe, nekadašnji vezista Olimpijakosa, sada u svojstvu zvaničnika kluba iz Pireja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Guest

pre 6 godina

Ovaj misli da te fore prolaze van Srbije...uzmi Vucela tompus i vuci,pametniji si tad

Goca

pre 6 godina

,, znate da to retko radim....dakle ovaj Vucelic je takav jeftin manipulator, sramota za sport, svakoj reci pritoka....\n

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Ja i dalje tvrdim da je ovaj covek odlepio od komentara da ce Partizan da pobedi sa 3:0 pa sada da ih je sudija ostetio.Pa ja jos nisam video toliko valjanje po terenu za i najmanju sitnicu pa hvatanje za glavu i raspravu sa sudijama!Umesto da su to vreme upotrebili za igranje fudbala oni su izgubili vreme za glupe stvari i to prolazi samo kod nas a u Evropi ne.\n

Amater

pre 6 godina

PA NIJE VAM OVO SUPER LIGA , VASE SUDIJE I KLUBOVI KOJI IGRAJU ZA VAS.KLASICNO SIMULIRANJE KOD SVIH FAULOVA PADATE KAO DECA SRAM DA VAS BUDE.

gago m

pre 6 godina

Ипак ја не бих волео да овако "добар" судија,попут Италијана Масе, суди сутра ЦЗ! А о неком стиду,бар ви немојте писати и причати;поготово после оног гола из аута и приличног броја судијских грешака на рачун ваших противника у протеклом првенству ЈСЛ.

Sexmachina

pre 6 godina

........samo ovi Kebini komentarisu.........sto nesto znaci.........polako smirite se,popijte nesto.........mnogo ste zapenili.

NIKOLA1995

pre 6 godina

Prva i osnovna stvar.Oterati,nista drugo nego oterati onog amljavog Miletica,pa svaka opasnost po gol Partizana pocinje kad on primi loptu kod protivnickog sesnaesterca.Pa taj covek je propast,zar nema niko drugi da to odigra,ako je tako evo ja sa svojih 65 nudim se i garantujem da cu dva puta u toku utakmice loptu dodati tacno i unapred,za razliku od njega koji ima jedan tacan pas za celu utakmicu.Cim dobije loptu ja okrecem glavu jer nemogu gledati sta taj bajagi fizicki spreman mlatac za sljive radi.

Vladimir

pre 6 godina

Zbog takvog nacina odgoja fudbalera,nisu u stanju da igraju u Kazahstankoj ligi!Ni jedan igrac iz Partizana i Zvezde ne igra zapazenu ulogu ni u jednoj Evropskoj zemlji,ni u drugoj,a kamoli u prvoj ligi!A strucnjaku za fudbal treba postaviti pitanje"ko normalan u fudbalu dovodi naj skuplje pojacanje koje nije sposobno da igra?"Samo je vama procenat u glavi i bas vas za...e ona stvar i za Zvezdu i za Partizan!Sad ce i komsije da prodju isto,pa opet kuknjava i sa druge strane brda.

branko1

pre 6 godina

Sram da te bude Vukeliću.Isti si kao I ostali .... sa kojima" radiš".Varaš se ako misliš da mi verujemo da si tu jer voliš Partizan.U stvari voliš ga ali do poslednje dinara

Cile

pre 6 godina

Stidi se sta pricas sto puta ti je receno da se ovako ne vodi klub i priprema tima svake godine ovako jeftino ispadamoi gomilu novca uzme drugi nula smo ko tim zalaganje pozrtvovanost timska igra ne gine se za svaku loptu skart od sastava to je tim za srpsku nizerazrednu ligu bravo svima vamabravo bravo

Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

Na muci se poznaju junaci.Pobedite i vi njih kod njihove kuce,pa neka posle oni napadaju sudiju.Ako je mogao da padne Njukastl,sto nebi i Olimpijakos!

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija