• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

26.07.2017

12:16

BRAZILCU PROPADA TRANSFER U AL AHLI? Leova žena napravila frku, neće u Arabiju za 2,2 miliona evra!

Partizan

BRAZILCU PROPADA TRANSFER U AL AHLI? Leova žena napravila frku, neće u Arabiju za 2,2 miliona evra!

Podeli vest

Ponuda Al Ahlija od preko četiri miliona evra se ne odbija, a LeonArdo da Silva bi dobio "bogastvo“ za dve godine igranja u Džedi. Samo, problematičnom Brazilcu bi transfer u Saudijsku Arabiju mogao da propadne zbog žene

Al Ahli iz Džede klub iz Sudijske Arabije poslao je Partizanu ponudu vrednu blizu četiti miliona evra na ime obeštećenja. S druge strane Brazilac bi dobio ugovort na dve godine i godišnju platu od 2,2 miliona evra,  samo je pitanje da li je to dovoljno da ubedi i suprugu da se preseli u Saudijski Arabiju, jer se šuška kako je ona bila protiv tog transfera, prenosi Mozzartsport . Takođe, čak ni njegovom bratu Alanu se ne ide u Džedu, ali pomenuti novac mu je bio dovoljan motiv da promeni mišljenje. 

Dok je Leova žena razmišljala gde će, šta će, mediji su u četvrtak preneli da je klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Ain  odustao od Leonarda. Trener Zoran Mamić navodno nije više zainteresovan za Brazilca, jer se okrenuo Brazilcu iz sopstvenog pogona, Duglasu Matosu.

Ali, postoji još jedna ponuda za Leonarda. Iz Dubaija od tamošnjeg Al Nasra. Reč je o klubu koji je nedavno umesto srpskog stručnjaka Ivice Jovanovića angažovao bivšeg italijanskog selektora Ćezarea Prandelija.Ali, caka je u tome što nudi manje novca Partizanu od Al Ahlija iz Sudijske Arabije.

Kako kažu u Humskoj 1, samom Leonardu se više sviđa život u Dubaiju, međutim, tamo bi mu plata bila skromnija nego u prvopomenutom klubu. Rasplet se očekuje danas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milos

pre 6 godina

Neka neko javi Ilijevu da je Ivan Ivanov slobodan igrac i da mu Ostojic,Miletic i Cirkovic nisu ni do kolena..

boki

pre 6 godina

bolja  je moja baba Mila od njega cuj  on 4 miliona  Onda Sam ja 10 miliona. ovo jos jednom pokazuje kako je svet otiso u provaliju I iz dana u Dan tone dubljen n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija