• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

01.08.2017

09:19

UEFA ZATVORILA STADION PARTIZANA! Crno-beli sledeći meč igraju bez publike!

Partizan

UEFA ZATVORILA STADION PARTIZANA! Crno-beli sledeći meč igraju bez publike!

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) zatvorila je stadion Partizana! Disciplinska komisija donela je odluku da crno-beli sledeću utakmicu u Evropi igraju bez publike zbog ekscesa na meču protiv Budućnosti

 

 

Partizan se ekspresno žalio na ovu odluku UEFA i sada se čeka odgovor iz Niona, saznaje Žurnal.

Slično je prošao splitski Hajduk, koji je trebalo da igra pred praznim stadionom zbog povika "Ubij Srbina", pa je UEFA uvažila žalbu i ublažila kaznu Splićanima, koji će revanš sa Brondbijem dočekati sa samo ispražnjenim jednim sektorom na tribinama.

Takvoj odluci UEFA se nada i Partizan, kojem se na dušu stavlja uvredljiva skandiranja na račun gostiju iz Podgorice, veličane Ratka Mladića...

Međutim, ako se crno-beli ovog puta provuku, to gotovo sigurno neće biti slučaj kada na red dođe pretres ispada na utakmici sa Olimpijakosom, koji su bili mnogo teži: topovski udar koji je eksplodirao blizu Marka Marina, predmet s tribina koji je pogodio igrača gostiju u stomak, plastična flaša ubačena s istoka...

Pored svega toga, Partizan je dužan i da plati 100.000 evra kazne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 6 godina

pomoglisu klubu lepota zar je takvima i mesto na stadionu nikada to nisu navijaci vec huligani

pamtim

pre 6 godina

A zvezdinim kaznama ste se sladili ??? Nije vam to FSS , kazni , pa oprosti posle žalbe "Sudu udruženog rada". Tako ste i titule "osvajali" , koje niste ni osvojili.

gago m

pre 6 godina

Немаш ти чиме памтити и кад би имао шта ха,ха,ха

Alo bre

pre 6 godina

Ti si mentalno bolestna spodoba, tj. iztruleli balvan.

moma

pre 6 godina

Titule osvojene na terenu je FSJ poklonio Zvezdi.Mlad si pa verovatno i na znaš ništa drugo nego da lupetaš bez argumenata.Šta je bilo manje sumnjivo ? Da Zvezda pobedi u Sarajevu ,Sarajevo sa 4:0 ili da Partizan pobedi istim rezultatom Želju u Beogradu.Kada je Zvezda pobedila Sarajevo sa 4 razlike u Sarajevu?Samo tad i nikad ni pre ni posle.U ponovljenoj utakmici je Sarajevo pobedilo Zvezdu 2:1.Partizan nije hteo da igra ponovo i izgubio je sa 3:0 za zelenim stolom i na osnovu bolje gol razlike je FSJ dodelio titulu Zvezdi i prijavio je da igra Kup šampiona.Naravno to je sve plaćeno "suvim" zlatom.U narednu sezonu je Partizan ušao sa -6 bodova zbog neigranja ponovljene utakmice sa Željom i gle čuda Vardar je bio prvak iako je osvojio manje bodova od Partizana na terenu.Pravni lek je bio Sud udruženog rada,koji je pošto nije bilo nikakvih dokaza da je Partizan namestio utakmicu sa Željom,naložio FSJ-u da poništi svoju odluku i vrati titule onom ko ih je na terenu osvojio.i predstavnik Saveza je uručio pehare Partizanu ,a ne sudija Suda udruženog rada.Partizan se zadovoljio titulama i zbog soc.režima nije tužio FSJ za neostvarenu dobit zbog ne učestvovanja u Kupu šampiona.

zoran vukasinovic

pre 6 godina

100.000 eura nije mala svota novca zar ne?od karata svakako nema puno vajde i ispraznjen stadion manji problem.

zveki

pre 6 godina

Sad majmune koji su to uradili lepo uhapsiti pa im nece vise pasti na pamet

zveki

pre 6 godina

Sad majmune koji su to uradili lepo uhapsiti pa im nece vise pasti na pamet

No1

pre 6 godina

Ubi Srbina,Srbe na vrbe,velicanje ustastva...ne secam se da su stadioni po NDH bili zatvarani u blizoj ili daljoj proslosti. Zato nas .ebu kako stignu. Po ovom sablonu ce zatvoriti i Marananu.

Mito

pre 6 godina

Te "navijaće" koji ovo godinama rade Partizanu smatram obićnim idiotima, jer prikladniji izraz u srpskom jeziku nisam u stanju da pronađem. S poštovanjem

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

OD NASTANKA U ZAGREBU DO DANASNJIH DANA, NEMA VECE SRPSKE BRUKE OD HRVATSKOG patlidzana... patlidzan PIPILIZOUN TO POULI MOU....\n

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija