• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

01.08.2017

16:22

VUČELIĆ SE BORI PROTIV NEPRAVDE UEFA: Odluka je politička, probaćemo da je "srušimo"!

Partizan

VUČELIĆ SE BORI PROTIV NEPRAVDE UEFA: Odluka je politička, probaćemo da je "srušimo"!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana će u plej-ofu za prolaz u Ligu šampiona ili Ligu Evrope gotovo sigurno igrati pred praznim tribinama, a predsednik crno-belih Milorad Vučelić smatra da kazna UEFA nije pravedna

Disciplinska komisija UEFA predstavila je predlog kazne po kojoj bi kapije stadiona u Humskoj bile zaključane na narednoj utakmici crno-belih u Evropi, a partizan bi uz to trebalo da plati i 100.000 evra.

- Odluka nije konačna, mada se Partizan na nju već žalio. Dosta uverljivim argumentima, pozivajući se na pravne, a ne na političke argumente. Sve je elaborirano dobro. I oštro. Ovo je neka vrsta nepravde - smatra prvi čovek crno-belih.

Prema navodima UEFA Partizan će biti kažnjen jer su "grobari" pevali Ratku Mladiću i Momčilu Đujiću, a pominjalo se i Kosovo.

- Odluke koje oni donose su političke. Ne samo o Mladiću, nego ranije i o Pavlu Đurišiću. Upuštaju se u neke istorijske distinkcije, koje su za Srbe i za istoričare složene. A pravno su nesumnjive. Naša argumentacija je čvrsta. Videćemo... - poručio je Vučelić a prenosi Mozzartsport.

UEFA ZATVORILA STADION PARTIZANA! Crno-beli sledeći meč igraju bez publike!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
voja

pre 6 godina

Ovaj Vucelic ili se pravi ili je stvarno... Pravila su jasna; nema politickih parola, sto skandiranje Mladicu svakako jeste. Kazna ostaje sigurno, samo maze oci navijacima kako bi pokazao da je jedna vrednica od coveka. Fuj!

Sinisa

pre 6 godina

Uefa je banditska organizacija,novi predesednik je korumpirani Italijan Svajcarac.Kome je Srpkinja spasila zivot pre 40 god,retka krvna grupa...450ml u zahvslnost on i njegova banda prima Kosovo u clanstvo.EU zemlje pa Svajcarska koja vazi za zemlju od reda...je korupcija i kriminal.Kao kod nas Siptari su omiljeni jer znaju sa njima kofer ili koverta para.Ljudi moji to je istina

miki delija

pre 6 godina

vi prvo morate sa mafijom koja je u klubu kao i kod nas u zvezdi da rascistite da se ovo nikada vise ne pojavi sve te velike srbe poslati u rudniku da kopaju ugalj kao velike patriote sramota zar se politika treba na stadionu pojavljivati sta kukate sada zar su to navijaci mi znamo sta nam rade uefa i fifa da je to skup mafijasa zar nije lepse da ih tucemo mnogo lepsim transparentima kao na primer vi nas mrzite- a mi vas volimo i tako dalje nisu oni ludi ukapirace to odmah ,a ovako sta sada??? ovo je uzas mafiju proterati iz sporta zauvek i resena stvar ma gde i u kom klubu da je

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija