• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

01.08.2017

22:15

TAVAMBA SE NE PREDAJE BEZ BORBE: Možemo Olimpijakosu da damo tri gola!

Partizan

TAVAMBA SE NE PREDAJE BEZ BORBE: Možemo Olimpijakosu da damo tri gola!

Podeli vest

Leandre Tavamba je posle poraza Partizana od Olimpijakosa (3:1) u Beogradu poručio da crno-beli imaju šansu u revanšu i nije promenio mišljenje, mada je svestan da su šanse male


Inače, u razgovoru sa novinarima je pokazao da je za nešto više od pola godine vrlo dobro savladao srpski jezik.

- Imamo male šanse da odemo dalje, ali to je fudbal. Želja nam je da pobedimo u Pireju, smatram, da imamo kvalitet da im damo tri gola. Najvažnije je da ne primimo gol. Teško je ići na revanš sa rezultatskim zaostatkom, ali ako su oni pobedili u Beogradu, možemo i mi u Atini. Ne mislim da su svi aduti na njihovoj strani. Na ovom nivou fudbala je neophodno da iskoristiš što više šansi. Nećeš ih imati mnogo. Olimpijakos je u Beogradu dao tri gola iz četiri opasne situacije. Moraćemo da budemo mnogo ubojitiji i koncentrisaniji u završnici nego što smo bili u prvom meču -  rekao je Tavamba uoči druge utakmice sa Olimpijakosom, prenosi Mozzartsport.

Crno-beli neće imati pomoć Leonarda, koji je pred transferom u Mec.

- Sa Leonardom smo sjajan tim, ali moramo bez njega. To je fudbal, igrači idu gore-dole, danas nemamo Leonarda, ali imamo Sumu, koji je isto tako kvalitetan. Igraćemo fudbal - dodao je Kamerunac.

Novajlija Sejdube Suma još nije spreman za 90 minuta, očekuje da u sredu veče šansu dobije u drugom poluvremenu. 

- U fudbalu ne postoje nemoguće stvari. Ništa nije gotovo, čeka nas još 90 minuta. Svi želimo da igramo Ligu šampiona. Radujem se utakmici. Iz dana u dan sam sve spremniji - izjavio je Suma.


VULIĆEVIĆ PORUČIO CRVENO-BELIMA: Nismo došli da razgledamo svlačionice!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mare

pre 6 godina

E cuj tri komada da date pa vi nemozete nikog pobediti u Srbiji sa tri razlike osim ako Vucelic nepreti i nestavi svog sudiju da svira penal i iskljuci dva igraca i preti ostalim klubovima realno tako ste i dosli do lige sampiona . Sad nazad i raspad sistema posle

dusan

pre 6 godina

Lako je pricati,ali igrati i cak pobediti,e to je nesto sasvim drugo.Mozda Tavamba misli da ce oni samo da stoje i posmatraju kako on igra.

kraljevčanin

pre 6 godina

Mozete mozda da date 3 gola ali toliko ste suplji da ce te primiti za to vreme bar 5 komada...\na 3 gola mozete dati jos i ako se odigraju jos jedno 5-6 utakmica sa Olimpijakosom....\nTuzno je sto nisite svesni koliko ste losi....\n\n

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

HA,HA,HA, HA ... CEMU NEREALNI OPTIMIZAM SABANKO ? EM STE NIKAKVI , EM VAM NE IGRA NAJBOLJI IGRAC TOLINJO....patlidzan PIPILIZOUN TO POULI MOU....\n

AS

pre 6 godina

DA DATE 3? MOŽDA I MOŽETE. ALI AKO PRIMITE BAR 1 MORATE DA DATE 4, NA 2 DA DATE 5 ITD. MISLIM DA JE JASNO DA NE SMETE DA PRIMITE GOL A TO JE NEMOGUĆA MISIJA.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija