• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.08.2017

22:36

(VIDEO) PARTIZAN ČASNO "POGINUO"! Izostalo crno-belo čudo, sledi baraž za Ligu Evrope!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN ČASNO "POGINUO"! Izostalo crno-belo čudo, sledi baraž za Ligu Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 2:2 protiv Olimpijakosa u Atini i tako završili učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali će evropski put nastavili u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Posle poraza u Beogradu (3:1), crno-beli nisu uspeli da naprave čudo kojem se nadao trener Miroslav Đukić i njegovi izabranici, kao i svi navijači kluba iz Humske.

Nije se predavao Partizan odlično je počeo utakmicu na "Karaiskakisu" i malo je nedostajalo da povede, ali je udarac Đurđevića u 15. minutu odbranio Kapino.

Potom crno-beli nisu imali sreće, jer je Kljajić napravio veliku grešku posle koje je Olimpijakos došao do vođstva.

Međutim brzo se Partizan vratio, a strelac za crno-bele bio je Suma, posle kiksa Kapina.

Partizan je ofanzivno počeo na početku drugog dela igre, ali je goste presekao gol Fortunisa.

Nisu se predavali crno-beli i uspeli su, ako ništa drugo bar da izbegnu poraz, a strelac izjednačujućeg gola bio je Đurđević u 84. minutu.

Mogli su crno-beli dodatno da zakuvaju, ali je dva minuta kasnije Janković propustio stopostotnu priliku.

Ekipu Partizana sada očekuje baraž za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope, a žreb je u petak u 13 časova.

OLIMPIJAKOS - PARTIZAN 2:2 (1:1)

Strelac: Kljajić u 22. (ag), Fortnuis 52 - Suma u 33. i Đurđević u 84. minutu

Stadion: "Karaiskakis". Sudija: Havijer Estrada.

OLIMPIJAKOS: Kapino, Figeiras, Recos, Vuković, Kutris, Romao, Ođiđa-Ofoe, Fortunis (od 70. Seba), Marin, Karsela, Ben.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, N. G. Miletić, Everton, Jevtović, Janković, Suma (od 64. Pantić), Tavamba, Đurđević.

TOK MEČA

Drugo poluvreme: 

- 86'. Mogao je Partizan do 3:2, ali veliki promašaj Jankovića. Nenadano se krilni napadač našao u prilici, posle nesporazuma u odbrani Olimpijakosa i lopta je došla do Jankovića koji je bio sam pred Kapinom, ali je i njega iznenadila lopta tako da je loše šutirao.

- 84': GOL! Partizan je izjednačio, Đurđević je strelac! Janković je prošao po desnoj strani, uputio povratnu loptu na koju je naleteo Đurđević i zakucao je u mrežu.

- 73'. Đurđević je oprobao udarac sa oko 25 metara, nije bio precizan.

- 64'. Prva izmena u Partizanu, umesto Sume na terenu je Danilo Pantić.

- 63'. Odličan prodor Jankovića, koji je pokušao udarcem u dva navrata, ali je oba puta izblokiran.

- 58'. Kljajić je sada spasao gol! Vuković je bio najviši u skoku, tukao glavom, ali je Kljajić bio na mestu i odbranio.

- 52'. GOL! Olimpijakos vodi, Fortunis je strelac! Kutris je odlično centrirao sa leve strane, Fortunis pobegao Ostojiću i Ćirkoviću, i glavom poslao loptu iza leđa Kljajića.

- 49. Partizan je krenuo ofanzivno na startu drugog dela igre. Izveli su crno-beli dva kornera, ali bez konkrete opasnosti po gol Olimpijakosa.

Prvo poluvreme:

- 41'. Dobra akcija crno-belih, ali nažalost nije završena jer je Tavamba za dlaku bio u ofsajd poziciji!

- 39'. Protutnjao je Miletić po levoj strani, pronašao Tavambu, koji je šutirao sa oko 20 metara, ali je odbranio Kapinos.

- 35'. Umalo 2:1 za Partizan! Centrirao je Tavamba, Janković je grudima odložio do Đurđevića koji hvata poluvolej, ali je lopta prohujala pored stative.

- 33'. GOL! Suma je doneo izjednačenje Partizanu! Janković je šutirao sa oko 25 metara, Kapino se greškom revanširao Kljajiću, nespretno intervenisao, pa se lopta odbila do Sume, koji je poklon iskoristio i zatresao mrežu Olimpijakosa.

- 22'. GOL! Pogodak ide na dušu golmana Filipa Kljajića! Karsela je izveo slobodan udarac, uopšte nije bilo toliko opasno, činilo se da će Kljajić lako uhvatiti loptu, ali mu je ona iskliznula, i završila iza njegovih leđa.

- 15'. Umalo da Partizan povede! Odličan centaršut Jankovića, Đurđević je na drugoj stativi "zaplivao", odlično šutirao glavom, ali ja Kapinos uspeo da odbrani.

- 7'. Posle prvog kornera na meču gužva u šesnaestercu domaćih, ali bez većih problema za golmana Kapina.

- 5'. Uvodni minuti prolaze bez ikakvih uzbuđenja kako na terenu, tako i na tribinama. 

- Iz Partizana je na zagrevanje prvi izašao trener golmana Jovšic sa Kljajićem i Stevanovićem, da bi oni bili "dočekani" skandiranjem "Zvezda, Zvezda, Olimpijakos" i uzvicima "grobarske pi*ke"

- Fudbaleri Partizana stigli su na stadion Olimpijakosa oko 20.15 časova po lokalnom vremenu (19.15 po našem vremenu), sat i po pre početka utakmice, prenosi Mondo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

MORA DA IM JE U PUTU, ĐUKIĆ PODELIO LITERATURU ANDERSENA I BRAĆE GRIM.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija