• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.08.2017

19:35

NIKOLIĆ SE NE RADUJE POVRATKU U HUMSKU: Biće mi teško na klupi za goste!

Partizan

NIKOLIĆ SE NE RADUJE POVRATKU U HUMSKU: Biće mi teško na klupi za goste!

Podeli vest

Trener Videotona Marko Nikolić istakao je da mu neće biti nimalo lako protiv crno-belih, kao i da će mu biti neobično da sedne na klupu namenjenu gostujućoj ekipi

Žreb nije imao milosti prema Videotonu, tačnije prema Marku Nikoliću, koji je posle osvojene duple krune sa Partizanom, napustio klub iz Humske i preuzeo mađarski klub.

- Znam da su svi u Mađarskoj srećni što smo izbacili sinoć Bordo. To je lepo, ali ne zaboravimo da nas pre Partizana i Lige Evrope čekaju utakmice u prvenstvu koje su takođe izuzetno važne za Videoton - rekao je Nikolić za klupski sajt

Mladi stručnjak svestan je šta ga čeka u dvomeču sa crno-belima.

- Te utakmice neće biti značajne samo za mene, tu su moji saradnici Smiljanić i Basarić koji su tamo radili, kao i dva bivša igrača crno-belih Danko Lazović i Marko Šćepović. Svi mi volimo Partizan, i navijači Partizana vole nas, i da budem iskren nisam želeo da igramo protiv njih, baš zbog tih pomešanih osećanja. Nije tajna da sam proveo divan period na klupi crno-belih i ostvario uspeh i teško će mi biti da sedim na klupi za gostujuće trenere, sreća da ne moram u Beograd kao igrač - istakao je kroz smeh Nikolić.

On je potom prokomentarisao šanse Videotona protiv svog nekadašnjeg kluba.

- Nalazimo se na korak od ispunjenja sna, samim tim i plasmana u grupnu fazu. Mislim da su šanse 50-50 odsto, jer su oba tima u mogućnosti da prikažu kvalitetan fudbal. Moramo da budemo stabilni i inteligentni, taktički perfektni kao protiv Bordoa. Druga utakmica će nam biti značajna. Ako ponovimo partiju protiv Francuza, idemo dalje - zaključio je Marko Nikolić.

NISU U HUMSKOJ ODUŠEVLJENI ŽREBOM! Iliev: Znamo Marka, biće tvrdo! 

UEFA DRASTIČNO KAZNILA PARTIZAN! Crno-beli dva meča bez publike!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija