• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2017

07:00

(FOTO) EKSKLUZIVNO! UGOVOR O PRODAJI LEONARDA: Partizanu četiri miliona evra ODMAH!

Partizan

(FOTO) EKSKLUZIVNO! UGOVOR O PRODAJI LEONARDA: Partizanu četiri miliona evra ODMAH!

Podeli vest

Otišao je Leonardo da Silva iz Partizana u Al Ahli, a crno-beli su odmah pošto su izdali ispisnicu igraču dobili svih četiri miliona evra, ekskluzivno otkriva Informer

 

 

Informer je došao do ugovora koji su potpisali Partizan i Al Ahli iz Saudijske Arabije, u kojem se vide svi detalji transfera najboljeg igrača crno-belih.

Al Ahli je dao Partizanu ponudu "uzmi ili ostavi", koja je bila iste vrednosti kao od francuskog Meca, s tim što su, za razliku od Francuza, Arapi ponudili odmah da isplate sav novac.

Crno-beli su pristali na to i lako se dogovorili sa Al Ahlijem, dok je i Leonardo sav srećan potpisao basnoslovni ugovor sa Arapima.

Prema ranijim pričama, Al Ahli je nudio Partizanu šest miliona evra obeštećenja, ali Leonardova porodica je tada bila protiv odlaska u Saudijski Arabiju.

Kada su crno-beli posle toga pristali na četiri miliona, koliko je nudio Mec, Arapi su izjednačili tu ponudu Partizanu, ali su zato Leonardu ponudili dosta veći novac, na koji je on pristao i posao je kompletiran, na zadovoljstvo sve tri strane.

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
plava cigra

pre 6 godina

Arapi nude Prtizanu 6 miliona oni nece ni da cuju a kad im ponude 4 miliona sire obe ruke,pa ko je ovde lud?

Aleksandar

pre 6 godina

E tako je lepo.Ti igracino,za koga su odredjeni pricali da si iznad srpske lige svetlosnim godinama, da si kalibar nekog mnogo jacek kluba no sto je partizan,a tebi sve te price odzvanjale u glavi, i nisi mogao da svrtis to tvoje dupence vazda.Pa bi sad da igras,pa sad nebi,pa bi sad u drugi klub,pa sad nebi,pa bi vece pare,pa ti je dobro i ovako nisu pare u pitanju... i takosi nas drndao godinu dana. E sad kada vidim gde si tebi izborio da igras,prosto mi je milo oko srca.Zato sto sam siguran da ce biti dosta trenutaka gde ces sebi reci a mogao sam jos malo kao covek da zivim u beogradu i posle igram negde u evropi,jebem ti pare i sve kad sam zavrsio ovde odakle me ni teleskopom vise niko nece naci.Jer nemoj da se zavaravas prijatelju da tvoje konstantno vrpoljenje i besmisleno nezadovoljstvo na vazeci ugovor,kvarenje atmosvere u klubu,nije uticalo na to da veliki broj klubova nece da dovodi takvog igraca, i baca koske da li ce da mu se igra ili ce da posle svake utakmice kenja i cvili.Karakter igraca se i te kako gleda kod transvera.E sad uzivaj u paricama,u zivotinjskom carstvu i kazi karijerici cao,cao,paa paa...evropa te vise videti nece.Vozdra,sico od coveka......

uzicanin

pre 6 godina

Šta je ortak ,boli li ,boli trpanje na "Rajku"pa si jedva dočekao da Leo ode.Rano si se ponadao ima tu još spremnih da ponove to delo.

Aleksandar

pre 6 godina

O cemu ti pricas prijatelju...malo si pomesao loncice!Kad citas tekst,citaj,nemoj da preskaces redove.

micasso

pre 6 godina

E zamisli sad jos kad dodje u Saudijsku arabiju, kad tamo nema ni instagrama, ni facebooka ni drugih socijalnih mreza koje su zakonkm zabranjene... kad mu kazu kako mora on i zena da se oblace da ne bi zavrsili u zatvoru... ma milina jedna... nece moci da piski a da ne pita

Saudijac

pre 6 godina

Nije ni moro da ide,eto kod nas saudijske arabije za par godina kako su krenuli.

Aleksandar

pre 6 godina

Pa to ti pricam...da je bio covek,zaradio bi on te pare i u evropi.Mnogo klubova i pored njegove dobre igre nije htelo da ga uzme u razmatranje kao pojacanje zbog njegovog cinculiranja od kako je dosao.Jednostavno se takvi igraci izbegavaju,pa igraju po kini i arabiji.I posle toliko muka sa njime,bas mi je drago sto je tamo otisao,gde ce beograda da se seca sa sjajem u ocima,ccccc.... i on i zenica i burazer,surnjaja i prika,koliko god da ih ima pevace... Beograde,Beograde sa nama i u nama zivis ti ......

Amater

pre 6 godina

PARTIZAN TREBA DA BUDE SRECAN KAKAV GOD BIO ON VAM JE DONEO TITULU I 4 MILIONA.PARTIZAN TOLIKO PARA DOBIJA OD TIH TRANSFERA A DUGUJE MALTE NE KO ZVEZDA.

SERGIJE

pre 6 godina

A jel Gospoja zadovoljna. Ih oa kad krenu ona turska kupatila pa saune pa se ne zna ko koga

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17