• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.08.2017

12:58

ZNATE LI PRIČU O KRAVI I MUDRACU? Evo kako se Đukić pomirio sa odlaskom Leonarda

Partizan

ZNATE LI PRIČU O KRAVI I MUDRACU? Evo kako se Đukić pomirio sa odlaskom Leonarda

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić se oprostio od Leonarda da Silve, najboljeg igrača crno-belih iz prošle sezone, jednom poučnom pričom

Ðukić je na interesantan način objasnio njegovo viđenje sitacije oko odlaska Leonarda da Silve u Al Ain iz Saudijske Arabije za četiri miliona evra.

- Ispričaću vam jednu priču.. Došao je mudrac sa svojim učenikom na planinu sa tri kućice i pitao žitelje od čega žive. Odgovorili su mu da imaju kravu i da žive od njenog mleka i svega ostalog šta nudi, kao i da im je sve u životu. Mudrac kada je odlazio sa planine kaže svom sledbeniku da gurne kravu u provaliju i to ovaj uradi - počeo je priču Đukić i nastavio:

Učenika je mučila savest i posle 15 godina se vrati u selo i vidi da je sve asfaltirano, mnogo velikih kuća, raskoš, pa je pitao žitelje kako se sve razvilo i dobio odgovor da su zbog gubitka krave morali da razvijaju druge aktivnosti, trgovinu i da su uspeli u životu. Tako je i kod nas, Leonardo je veliki igrač, ali je i Partizan veliki, moramo dalje - zaključio je Ðukić uz osmeh.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drca

pre 6 godina

Ево нама новог Андерсена. Ђукићу pиши басне то је уносније јер се у фудбал разумеш кao Marica u krivog stojka.

Mito

pre 6 godina

Svaka čast Đukiću. Zvezdaš sam i žao mi je što nisi bio trener CZ (koliko se sećam nekog teksta, to si želio ili si navijao za CZ). Velik si kao trener, što si ovim i dokazao. Zbog tebe u Evropi navijam za Partizan uz CZ. Želim ti da budeš najveći.

Dragan R

pre 6 godina

Dali ste kravu muzaru a ostali su samo volovi

Ivan

pre 6 godina

Pa i vi ste kupili kravu za skoro 2 miliona.Ili je to možda bik?

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

KAKVA PRICA !  USPAVANKA ZA MALE TUDJMANOVE LOPATARE... \n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija