• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl.T.

11.08.2017

07:40

STOJKOVIĆ PRED POVRATKOM U HUMSKU! Vazura: Odlučuju Iliev i sportski sektor!

Partizan

STOJKOVIĆ PRED POVRATKOM U HUMSKU! Vazura: Odlučuju Iliev i sportski sektor!

Podeli vest

Dugo najavljivani povratak Vladimira Stojkovića u Partizan mogao bi konačno da se desi u narednih nekoliko dana! Kontakti dve strane su uspsotavljeni i velike su šanse da nekadašnja "jedinica" crno-belih ponovo dođe u Humsku 1

Veliki kiksevi Filipa Kljajića protiv Olimpijakosa (2:2) i Voždovca (1:3) skupo su koštali Partizan i uprava kluba je konačno shvatila da je za veće ambicije potreban crno-belima novi golman.

I za Vladimira Stojkovića je Partizan idealna opcija, mora da pronađe klub u kojem će biti prvi čuvar mreže, ako želi da bude na golu reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji sledećeg leta, naravno ako se "orlovi" plasiraju.

Prema najavama iz Humske, na derbiju protiv Vojvodine u Novom Sadu na golu će biti Nemanja Stevanović, dok će se Filip Kljajić preseliti na klupu.

- Stojković? To je pitanje za direktora Ivicu Iliev i sportski sektor. Poznato je svima da je Stojković partizanovac i za njega su naša vrata uvek otvorena. Bio bi pojačanje za nas, jer je prvi golman reprezentacije Srbije. Međutim, sve odluke u vezi sa igračkim kadrom donose direktor Iliev i sportski sektor i imaju našu punu podršku - poručio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za Informer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 6 godina

Za Partizan ne znam, ali u reprezentaciji bi prednost dao Rajkovicu ili cak i Borjanu.. Kojim to igrama je Stojkovic zasluzio da bude prvi golman, na staru slavu? \n

moma

pre 6 godina

Petnaest godina spašava reprezentaciju od realnih katastrofa.Normalno ,ako ne brani u klubu ne treba da bude na golu državnog tima.Borjan je odličan,ali on je reprezentativAC Kanade.

rko

pre 6 godina

Slazem se da Stojkovic nije resenje, ne brani za klub,karijaera u silaznoj putanji...treba naci novo resenje...Borjan brani za Kanadu...on ne moze

Nole

pre 6 godina

Ako je ovo istina onda je ova uprava svačija ili nečija željoteka.Nesvatljivo!\n

severac

pre 6 godina

Partizanovac,Ahahahaha....Ljudi, druga je stvar što je on branio za vas nakon odlaska iz Zvezde, a sasvim je nešto drugo čiji si navijač...Pravi navijači partizana i zvezde znaju o čemu pričam....nikada ali baš nikada čovek ne može da navija za zvezdu pa za partizan, ili obrnuto, za partizan pa za Zvezdu. n

jupiter

pre 6 godina

"Poznato je svima da je Stojković partizanovac" - Izjavio Vazura manipulisuci navijacima Partizana i ostao ziv..

Dragan

pre 6 godina

Vrati nam se Stojke, ti na jednoj nozi bi bolje branio nego ovaj Kljajic koji ima dve leve ruke i noge.

Cane Corso

pre 6 godina

Hahahaha Rajkovic da brani!!! strasno kada je imao priliku odsekao se nije znao gde se nalazi pa nisu ovo omladinci Stojkovic nema klub a golman bez utakmica ne moze da brani za reprzentaciju ovo mu je sansa da se vrati u staru formu. Borjan kida ali on brani za Kanadu Stojke ima kredita koliko nas je samo spasao i Zvezdu i Partizan i Srbiju !!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija