• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2017

12:45

STOJKOVIĆ STIŽE U HUMSKU! Iskusni golman debituje za Partizan protiv Videotona!

Partizan

STOJKOVIĆ STIŽE U HUMSKU! Iskusni golman debituje za Partizan protiv Videotona!

Podeli vest

Reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković je novi golman Partizana, saznaje Informer

Ono o čemu se prethonih dana "šuškalo", definitivno će se i dogoditi! Vladimir Stojković će ponovo braniti gol kluba iz Humske, saznaje Informer.

Iskusni čuvar mreže u Partizan dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Notingem Foresta, pošto su danas utanačeni svi detalji između engleskog i srpskog kluba.

Prvi meč na klupi crno-belih Stojković će imati već u četvrtak protiv Videotona, u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rasa

pre 6 godina

dobro dosao stojke pomozi nam da preskocimo videoton pa da igramo jos sest utakmica u ligi evrope. ako budemo imali srece i koju vise.\n

Matori

pre 6 godina

Gledano iz ugla Stojketa, dobro je da što pre dođe. Gledano iz ugla realnosti, bolje mu je da dođe posle derbija, da ne vadi jedno 7-8 puta loptu iz mreže. Radnik ima bolju odbranu od Partizana i dobio 5 lakih komada.

gago m

pre 6 godina

Тебе очито памћење не служи;твоја ЦЗ у протекла 4 дербија (360 мин.) према голу Партизана су упутили укупно 7 шутева,+ гол из аута а ти "препадаш" Стојковића!? Е јеси га препао ха,ха,ха ... Глупост око поређења одбране Партизана и Радника није вредна помена.

Pesnik

pre 6 godina

Stojke nek ti je sretan novi početak i da obraduješ armiju tvojih poštovalaca.Vidite za normalna čoveka i ovo je previše,ja mu ne pišem qubavne romane već zahvalnost.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija