• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

14.08.2017

14:17

STOJKOVIĆ POKAZAO KOLIKO VOLI PARTIZAN! Golman se odrekao 200.000 evra da bi došao u Humsku!

Partizan

STOJKOVIĆ POKAZAO KOLIKO VOLI PARTIZAN! Golman se odrekao 200.000 evra da bi došao u Humsku!

Podeli vest

Vladimir Stojković je u engleskom Notingem forestu imao zagarantovanih 400.000 evra po sezoni, ali je pristao da se za duplo manju platu vrati u redove crno-belih

Iskusni golman Vladimir Stojković (34) odrekao se polovine godišnje plate da bi se vratio u Partizan, saznaje Informer!

Čuvar mreže reprezentacije Srbije pristao je da mu crno-beli isplate 200.000 evra za sezonu, iako sa "šumarima" ima ugovor do juna 2018. i mogao je da računa na zagarantovanih 400.000 evra.

Manja plata, veći bonus

Stojković se u subotu posle četiri godine vratio u Humsku, a crno-beli i Notingem su se dogovorili da to bude jednogodišnja pozajmica.

Brani u četvrtak
Treniram redovno, održavam formu i želim da branim protiv Videotona
Vladimir Stojković, golman Partizana

Spekulisalo se da će njegova plata u Partizanu iznositi 250.000 evra, ali je Stojković posle pregovora sa čelnicima Partizana pristao na manju platu, ali uz zagarantovane bonuse ako se crno-beli plasiraju u Ligu Evrope ili u slučaju osvajanja titule.

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, Stojkoviću je najvažnije bilo da pronađe klub u kom će biti standardan na golu.

- Stojković je prihvatio 200.000 evra od Partizana, iako je u Notingemu imao 400.000. Uprava crno-belih dala mu je i eventualne bonuse u slučaju plasmana u grupnu fazu Lige Evrope i titule. Stojke je imao ponude iz Rusije, Turske i Poljske, ali procenio je da mu je najbolje da se vrati u Partizan, gde će biti standardan i imati ulogu jednog od vođa ekipe. Ujedno, biće na oku selektoru Slavoljubu Muslinu pred nastavak kvalifikacija i mogući plasman reprezentacije na Mundijal u Rusiju - kazao nam je izvor blizak Partizanu.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je za "Sportski žurnal" da je Stojković prihvatio znatno manju platu u Humskoj u odnosu na onu u engleskom drugoligašu.

115
UTAKMICA BRANIO JE ZA PARTIZAN VLADIMIR STOJKOVIĆ U PRVOM MANDATU U HUMSKOJ

- Partizan je izašao sa svojom maksimalnom ponudom, ali se i Stojković odrekao velikog novca koji je mogao da ima i bez branjenja u Engleskoj. Nadam se da će ovaj dogovor biti krunisan plasmanom u Ligu Evrope. Uz dužno poštovanje svakome, logično i Videotonu, mislim da smo sposobni da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope - rekao je Vazura.

Braniće još pet godina

Partizan će na kraju sezone imati šansu da potpiše ugovor sa iskusnim golmanom i da ne plati ni dinar obeštećenja.

Stojkoviću sledećeg leta ističe ugovor s Notingemom i biće slobodan u izboru nove sredine. Samim tim, Partizan će imati mogućnost da s njim potpiše višegodišnji ugovor.

Stojković kaže da nema ništa protiv toga, kao i da uprkos tome što ima 34 godine i dalje može da brani na vrhunskom nivou.

- Razmišljam o novom ugovoru kad istekne pozajmica, ali videćemo. Mogu da branim još četiri-pet godina. Moći ću, osećam to. Treniram redovno, želim da branim protiv Videotona - rekao je Stojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

VERUJEM DA MOŽEŠ DA BRANIŠ I 10 GODINA ALI PITANJE JE KAKO? ODJEDNOM PLJUŠTALE PONUDE SA SVIH STRANA A ON ODBIO SVE PARE JER VOLI PARTIZAN A JADAN SAM TRENIRA NA TELEOPTIKU SVI GA ŠUTNULI.

delija

pre 6 godina

....a gde on i sta da igra...samo jos u Partizanu moze da se ,,slepa,, jos koju godinu !!!\n

wwww

pre 6 godina

Pa kad je budala.On se odrice onoga sto mu pripada a foteljasi uzimaju ono sto nije njihovo.\n

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

SRAMNI MUSTAFA SE PRVO IZBLAMIRAO PRELASKOM U ISLAM A SAD JANICAR PRAVI NOVU GRESKU.... JASNO JE K\'O DAN, FRANJOV MUSLIMAN...\n

Krcun ubio vise Srba nego NDH

pre 6 godina

Болиду болесни,сигурно те мустафа склепао па га толико спомињеш ха,ха,ха

Guest

pre 6 godina

Nije se Mustafa odreko nicega,kod takvih nema morala

22

pre 6 godina

A koliko je skuplji zivot u Engleskoj?! Bice da mu ovde bolje 200 nego tamo 400 hiljada.

u magnovenju

pre 6 godina

Odbio duplo vecu ponudu i dosao u Partizan? Hahaha!

Predrag

pre 6 godina

Jedva cekam derbi I mustafu hahaha...ima groblje bolje golmane od njega samo sede na klupi

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija