• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

14.08.2017

17:26

OSTOJIĆ NE MOŽE DA SE NAČUDI: Ili nameštamo, ili vraćamo dugove ili nam sudije pomažu!

Partizan

OSTOJIĆ NE MOŽE DA SE NAČUDI: Ili nameštamo, ili vraćamo dugove ili nam sudije pomažu!

Podeli vest

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić doneo je pobedu crno-belima na utakmici sa Vojvodinom, a dan kasnije se osvrnuo na saopštenje "lala", priče o nameštanju, dvomeču sa Videotonom, Marku Nikoliću...

Partizan je do minimalne pobede došao golom Ostojića u 89. minutu. Novosađani su posle meča u saopštenju sudiju Milorada Mažića nazvali fudbalskim banditom, a iskusni štoper izjavio je da su stvari u srpskom fudbalu naopako postavljene.

- Čitam šta ljudi pišu, slušam ih kako govore i ne mogu da se načudim. Kad izgubimo utakmicu, kao što je bio slučaj pre pet dana, onda smo "morali da vratimo bodove". Kad pobedimo ispada da je "namešteno" ili nam je "pomogao sudija". Šta god uradimo, ne valja. Ne zna čovek kako da se postavi, jer su stvari u srpskom fudbalu naopako postavljene - rekao je Ostojić za Mozzartsport i dodao:

Gol za ćerkicu

Defanzivac Partizana je pre nekoliko dana postao otac, pa je gol protiv Vojvodine posvetio ćerki.
​- Za mene je najbitnije da sam prošle sedmice dobio ćerku Viktoriju i pogodak u Novom Sadu posvećen je njoj. Predstavljao je šlag na tortu u danima slavlja moje porodice - poručio je Ostojić.

- Čini mi se da narod zaboravlja kako je u sportu moguće pobediti, izgubiti ili odigrati nerešeno. Ko može da garantuje bilo šta? Mi smo se prethodne sezone nekoliko puta "čupali", pravili preokrete, a pričalo se da igramo nameštene utakmice. Kao da je zabranjeno pobediti ako prvi primiš gol!? Onda, ako pobediš tako što povedeš 1:0 u ranoj fazi meča, pričaju da su nam se skonili. Ako ne pobediš "vraćaš dug iz minule sezone, morao si da pustiš". Davno je napisano, svetu se ne može ugoditi - istakao je iskusni štoper.

On se potom osvrnuo i na duele protiv Videotona u plej-ofu za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope.

Znamo svi kakav je čovek i stručnjak Marko Nikolić i kakav je uspeh postigao s nama minule sezone. Predstojeći meč tretiramo kao najbitniji u dosadašnjem toku kvalifikacija, zato što može da nam obezbedi još šest međunarodnih utakmica do kraja godine. Znajući mentalitet naših ljudi, u svetlu onoga što sam malopre rekao, već vidim komentare. Pobedimo li, biće "pustio vas Marko". Izgubimo li, govoriće "prodali ste utakmicu". Kako god okreneš, neće valjati - zaključio je Ostojić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 6 godina

fk cz je nase veliko zlo i sve ona ovo kreira .Dupla mnogo boli.

bgcaffe

pre 6 godina

Glodaru, ZVEZDA je dokazala da igra smao na TERENU ! Pobedili smo SPARTU koja je po koeficijentu kao Olimpijakos, a vi u poslednjih 30 godina niste pobedili NI JEDNU EKIPU TOG RANGA !!! Svidelo se to vama ili ne, tako je ! NE računam onu pobedu protiv Sahtjora 1:0 kada su dosli sa omladincima i do tada u grupi imali 5 pobeda, i izgubili taj mec,jer im pobeda nije znacila nista, cak je Duljaj bio kapiten Sahtjora ( xexexexe) i vodio neke klince ! A i OSVOJILI SMO EVROPU I SVET, a vi to necete nikada, bas zbog toga jer se osvaja NA TERENU, a vi se tu ne snalazite nikako....osim ako pripomognu sudije ! Kao protiv Vojvodine, ZVEZDE, Čuke....svuda gde se lomi.....uskacu Kokezavi "ljudi" ! Da su iz ZVEZDE pametni pa da i oni Mazica, Grujica , i ostale poslusace Kokeze i partizana stavi na crnu listu !

dobri

pre 6 godina

Ko je odgledao samo jednu utakmicu našeg prvenstva, on se više u cirkusu ne smeje.

Murat

pre 6 godina

Naravno da ste vratili Vozdovcu. A sto je Nikolic bez oprostaja napustio kormilo broda?? Nagledao se covek svega. Zvezdi prvi gol iz nepostojeceg penala, Vosa se buni na sudjenje, jer ne zna kako sa mafijom u savezu. Pa i Spartak se buni...OVO JE CIRKUS KORADO. Bio sam fudbalski sudija, znam kakav je lopovluk u nizim ligama, dobio sam pre 10 godina 2000din od glavnog sudije \"CAST\" od pobednika. I posle kad cujem da prebiju sudije sve mi je jasno, a svi se kao cude. Bio sam blizak sa sudijama iz nase druge po redu lige, oni su se tek hvalili. Bezanija je tad na polisezoni kaskala za vodecim, a oni na sastanuku udju i saopste da bezanija mora da udje u prvu ligu....CIRKUS\n

Branko

pre 6 godina

Ostaja, nemoj da se cudis covece. Pa to je cigansko maslo, posto oni godinama i ne znaju za casnu pobedu u bilo kojoj utakmici, vec iskljucivo uz pomoc sudija i protivnika koji se setaju po terenu.

Rade

pre 6 godina

Sad kad si postigao slučajno gol počeo si da mudruješ. Yar vam Mić više poogao nego svi trenetz klub.Gde si bio kad vas je Voždovac ponizio

KenoFGH

pre 6 godina

Ako je ZVEZDA "zlo" , šta li je onda nk partizan ??? Unistili su SRPSKI fudbal na celu sa Toletom ! Propustili smo sva moguca takmicenja zarad hrvatskog kluba koji se takmici u Srbiji ! Zašto ? Pitajte bivse i neke sadasnje politicare ! nk partizan je godinama morao da bude prvi i d aigra kvl za LŠ kako bi se uzimao novac !Niko drugi nije smeo da bude sampion, iako je zasluzivao na terenu ! Ali Evropa je sve pokazala ! ZVEZDA pobedila SPARTU koja je po koeficijentu slicna OLIMPIJAKOSU, a nk partizan NIKADA u poslednje 3 DECENIJE nije izbacio takvog protivnika ( tog renomea sa takvim koeficijentom ), to, je zato sto ZVEZDA igra fudbal samo na terenu , zato smo i osvojili EVROPU I SVET ! TAČKA !

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija