• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2017

16:23

STOJKOVIĆ PONOVO UZEO 88: Došao sam u Partizan jer su me ovde svi želeli!

Partizan

STOJKOVIĆ PONOVO UZEO 88: Došao sam u Partizan jer su me ovde svi želeli!

Podeli vest

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković od danas je definitivno član Partizana, sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana

 

Stojković je najpre raskinuo ugovor sa Notingem Forestom i kao slobodan igrač je došao u Humsku, a papir koji se čekao da se posao ozvaniči stigao je danas tokom dana iz Engleske.

Iskusni golman je uzeo broj 88, koji je nosio i u svom prvom mandatu u Partizanu, u kojem je bio od 2010. do 2013. godine. Debi u novom-starom klubu Stojković će imati već u četvrtak u prvoj utakmici protiv Videotona. 

Iliev: Stojke je uvek opcija!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da mu je pravo zadovoljstvo što će ponovo sarađivati sa Vladimirom Stojkovićem, samo što su sad uloge drugačije, jer su prošlog puta bili saigrači.
Sve smo učinili da Vlada bude s nama i da bude glavna karika koja će nam pomoći da igramo grupnu fazu Lige Evrope. Stojke je uvek aktuelan za nas, kao neko ko je broj jedan u našoj državi. Branio - ne branio, on je broj jedan. Opcija je da je uvek aktuelan kad god se ukaže šansa. Pratili smo razvoj situacije i iskoristili smo je - objasnio je Iliev.

Drago mi je da sam se vratio tamo gde su me svi želeli. Osećam se ovde kao član porodice i hoću da se odužim na najbolji način na terenu. Od momenta kada sam video želju kluba i navijača, kada su videli da mogu da pomognem, označili su me kao metu, prihvatio sam to oberučke. Na meni je kako znam i umem da budem u formi - rekao je Stojković na početku promocije.

On je dodao da je spreman da brani u četvrtak, iako skoro pola godine nije čuvao mrežu Notingema.

Sezona u Notingemu se završila početkom maja pa je bilo 20 dana lufra, pa sam trenirao i upoznao igrače Partizana. Osćeam se kao da nisam ni odlazio. S Đukićem sam sarađivao u mladoj reprezentaciji, u reprezentaciji na Olimpijskim igrama, poznajemo se dobro - dodao je Stojković.

Čuvar mreže srpske reprezentacije je već naoštren na duel sa Videotonom.

- Najvažnije je da prođemo Videoton, kako znamo i umemo, ne treba gledati sredstva. Da li ću braniti nije pitanje za mene. Igramo protiv Lazovića i Šćepovića. Znamo kako je Marku išla karijera i šta mu se sve dešavalo ovde, da li će doći do njegove osvete videćemo. Nikolić pozanje ovu ekipu u srž. Danka znate gde je najjači. Igramo protiv nekog ko nas dobro poznaje - istakao je Stojković.

Njemu je ovo drugi put da ga promovišu u Partizanu, a prethodne situacije, kada je izazvao pravi zemljotres 2010. godine, nije želeo da se priseća.

Sad sam već primljen u Partizan, kao da se nikad ništa nije ni desilo. Prvi put je bilo bombastično, da se ne vraćamo na surove teme - rekao je Stojković.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

KOJA FARSA. PA NIKOG BOLJEG NISU MOGLI DA NAĐU A ON VEĆ TU SAM KAO TRENIRA A JOŠ ĆE DŽABE DA BRANI PA ŠTO DA NE. NIŠTA NE GUBE.

Panta

pre 6 godina

88 = HH, mogao bi malo da se informiše (u Poljskoj) šta znače ovi inicijali.

Goran

pre 6 godina

Ilijev , strucnjak i za golmane , umesto da trazi mladog , perspektivnog golmana / ROCKOV / , produzava ugovor . . . Cestitam !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija