• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nemzeti.hu

17.08.2017

10:41

MAĐARI PROVOCIRAJU "SVOJE"! Lazović i Šćepović na ispitu odanosti protiv Partizana!

Partizan

MAĐARI PROVOCIRAJU "SVOJE"! Lazović i Šćepović na ispitu odanosti protiv Partizana!

Podeli vest

Mađarski mediji poslali su vrlo provokativnu poruku Danku Lazoviću i Marku Šćepoviću uoči večerašnjeg meča njihovog Videotona sa Partizanom u Humskoj (21.00, RTS1)

 

 

Na naslovnoj strani lista Nemzeti je kao glavni tekst najava meča, ali su napadači Videotona Marko Šćepović i Danko Lazović obučeni u dresove - Partizana!

Između njih je fotografija trenera Marka Nikolića i najava da će njihov trojica večeras igrati protiv "svog" Partizana.

Jasna je poruka Mađara trojici srpskih internacionalaca, bivših igrača i trenera Partizana, da će biti večeras pod posebnom lupom, jer će njihova posvećenost i odanost Videotonu biti pod lupom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

CELAVI , IZOSTAVI FRANJEVCE , NAJGORI SU U EKIPI...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija