• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.08.2017

22:52

(VIDEO) STOJKOVIĆ SPASAO PARTIZAN! Crno-belima ne ide bez "grobara", Mađari ispunili zadatak!

Partizan

(VIDEO) STOJKOVIĆ SPASAO PARTIZAN! Crno-belima ne ide bez "grobara", Mađari ispunili zadatak!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u prvoj utakmici plej-ofa za prolaz u Ligu Evrope odigrali nerešeno - 0:0 protiv Videotona

Mađari su u Beograd došli da ne prime pogodak i u tome su uspeli. Defanziva Videotona je odnela pobedu u duelu sa napadom Partizana.

Prazne tribine stadiona u Humskoj, usled kazne UEFA, u velikoj meri su uticale na igrače Partizana koji su delovali sporo, bezvoljno...

O tome koliko su bili nemoćni najbolje govori to što nisu imali nijednu izgledniju priliku, a jedino je bilo uzbudljivo pred golom gostiju kada je poništen pogodak Đurđevića zbog faula u napadu.

Najbolju priliku na utakmici imali su gosti i to u nadoknadi vremena, kada je udarac Patkaija sa pet metara odbranio Stojković.

Revaš utakmica na programu je 24. avgusta u Mađarskoj.

PARTIZAN - VIDEOTON 0:0

Stadion Partizana. Sudija: Džoš Biton (Škotska).

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Jevtović, Radin, Janković (od 78. Đuričković), Suma (od 66. Ilić), Tavamba, Đurđević (od 80. Jovanović).

VIDEOTON: Kovačik, Nego, Juhaš, Fiola, Stopira, Patkaj, Hadžić (od 32. Gereši), Solnoki, Lazović, Henti, Šćepović (od 43. Sabo).

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 90+3'. Stojković! Golman Partizana je odbranio zicer i spasao crno-bele poraza. Patkai je šutirao sa pet metara posle centaršuta Lazovića, ali je Stojković fenomenalno reagovao.

- 80'. Poslednja nada crno-belih je Đorđe Jovanović, koji je zamenio Uroša Đurđevića.

- 78'. Druga izmena u domaćem timu, umesto Jankovića na terenu je Petar Đuričković.

- 77'. Treća prinudna izmena u Videotonu, umesto povređenog Hentija na terenu je Mirko Marić.

- 69'. Postigao je Đurđević gol, ali je on poništen jer je napadač Partizana napravio faul u napadu. Đurđević je odgurnuo Fiolu.

- 66'. Prva izmena u Partizanu, umesto Sume na terenu je Saša Ilić.

- 65'. Sabo je pao u kaznenom prostoru Partizana posle duela sa Nemanjom R. Miletićem, ali je sudija Biton pokazao da se igra nastavi.

- 58'. Videoton je imao veliku priliku, Juhaš je šutirao glavom posle kornera i promašio, za malo. Samo je sreća spasla crno-bele.

- 57. Pokušao je udarcem Nemanja R. Miletić posle gužve u kaznenom prostoru Videotona, ali je izblokiran.

- 53'. Sada je Suma pokušao iz slobodnog udarca, posle prekršaja nad Jankovićem, ali je lopta otišla pored gola.

- 49'. Jevtović je fauliran na 17 metara od gola Videotona. Janković je namestio loptu, ali šutirao veoma loše, gotovo amaterski...

- 46. Oštar start Hentija, koji je sa obe noge išao na Jevtovića, ali napadač gostiju nije sankcionisan.

Prvo poluvreme:

- 45'. Henti je "bocnuo" loptu u pokušaju da pronađe Saba, ali napadač Videotona nije uspeo da dođe do lopte pa je intervenisao Stojković.

- 43': Šćepović, koji je bio rovit pred početak ove utakmice, završio je duel jer je obnovio povredu. Umesto njega na tererenu je Sabo.

- 41'. Moglo je da bude opasno pred golom Stojkovića. Lazović je odlično poslao loptu ka Šćepoviću, ali ovaj nije uspeo da je primi, pa je šansa otišla u nepovrat.

- 35'. Dobar napad crno-belih, Vulićević je ušao u kazneni prostor gostiju, tukao, ali je Kovačik izbacio u korner.

- 34'. Đurđević je pokušao u petercu gostiju, ali nije uspeo da zakači loptu glavom.

- 32'. Izmena u Videotonu. Hadžić zbog povrede ne može da nastavi utakmicu, a zamenio ga je Gereši.

- 23'. Opao je ritam utakmice. Igrači Partizana imaju više loptu u svojim nogama, ali ne uspevaju to da materijalizuju.

- 15'. Đurđević iz šutirao iz slobodnog udarca, ali je pogodio Šćepovića u lice. Bivšem igraču Partizana ukazuje se pomoć.

- 13'. Šansa za crno-bele! Đurđević je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta prohujala pored stative golmana Kovačika.

- 6'. Pokušali su iz kontre da zaprete domaći, Radin je poslao loptu ka Jankoviću, ali je Kovačik bio oprezan, ističao i bio brži od krilnog fudbalera crno-belih.

- 5'. Gužva pred golom Stojkovića, Henti je bio u skoku, ali je lopta na kraju završila u korneru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
amerika

pre 6 godina

ako pobedite, onda tako izjavi, a ne unapred...\n

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

ISPOSTUJTE TRADICIJU: hnk patlidzan - DINAMO ZAGREB 2:7, VASAS 1:6, CRVENA ZVEZDA 1:6, DINAMO DREZDEN 0:6, HAJDUK SPLIT 1:6, KPR 2:6, VOJVODINA 5:6, JUVENTUS 0:5, KELN 1:5, VIDEOTON 0:5, SELTIK 4:5, KROACIJA 0:5, RAPID BEC 1:5, SLAVIJA PRAG 1:5, MAKABI PETAH TIKVA 2:5, ATLETIK BILBAO 1:5... NA 15 MECEVA PRIMILI 75 GOLOVA !!!!????  NEOBORIVI SVETSKI REKORD...  2014 . GODINE OBJAVLJEN JE PODATAK DA JE hnk patlidzan N A J G O R I  klub U EVROTAKMICENJIMA U 21. VEKU. OD 2004. DO 2014. OSTVARIO JE JEDNU JEDINU POBEDU NA 32 MECA ????!!! NEOBORIVI SVETSKI REKORD...\n

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

ISPOSTUJTE TRADICIJU: hnk patlidzan - DINAMO ZAGREB 2:7, VASAS 1:6, CRVENA ZVEZDA 1:6, DINAMO DREZDEN 0:6, HAJDUK SPLIT 1:6, KPR 2:6, VOJVODINA 5:6, JUVENTUS 0:5, KELN 1:5, VIDEOTON 0:5, SELTIK 4:5, KROACIJA 0:5, RAPID BEC 1:5, SLAVIJA PRAG 1:5, MAKABI PETAH TIKVA 2:5, ATLETIK BILBAO 1:5 ... NA 15 MECEVA PRIMILI 81 GOL ??!! NEOBORIVI SVETSKI REKORD... 2014. GODINE OBJAVLJEN JE PODATAK DA JE  hnk patlidzan NAJGORI KLUB U 21. VEKU U EVROPSKIM TAKMICENJIMA. OD 2004. DO 2014. GODINE NA 32 MECA OSTVARIO JE JEDNU JEDINU POBEDU ???!!! NEOBORIVI SVETSKI REKORD...\n

Prle

pre 6 godina

Igraju "grobari" ko sekaperse !!! Ni jedna konkretna akcija, napad,,,strasno !!! Jos i Stojkovic na golu, kukala im majka !!! Nek im je Bog u pomoc !!! Tako ce i da prodju !!!

Djole

pre 6 godina

Kakva šabanijada,za ne poverovati!Sale Ilić treba da uđe da ih vadi!Onaj preplaćeni Liliputanac je žešća sprdačina od igrača!Ni jedan ozbiljan udarac na gol,stvarno jadno i to protiv metuzalema iz Videotona,na domaćem terenu.Koliko to vremena Đukiću treba da posloži kockice?Par igrača,igra i trudi se,ostali statiraju!

grobar zapad

pre 6 godina

Nikad goru utakmicu nisam gledo. Nista od fudbala \nKatastrofa\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija