• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

19.08.2017

07:00

VUČELIĆ STAO U ODBRANU TRENERA: Laž je da Đukiću preti otkaz! To su laprdanja!

Partizan

VUČELIĆ STAO U ODBRANU TRENERA: Laž je da Đukiću preti otkaz! To su laprdanja!

Podeli vest

Predsednik Partizana Milorad Vučelić oštro je demantovao spekulacije da uprava crno-belih sprema otkaz treneru Miroslavu Đukiću posle poraza od Voždovca i remija sa Videotonom

Vučelić je rekao da su to obične laži i laprdanja onih koji se ne razumeju u fudbal. Srpski šampion doveo je u pitanje plasman u Ligu Evrope pošto na svom terenu nije uspeo da pobedi Videoton (0:0), a popravni će imati narednog četvrtka u mađarskom Felčutu.

Pustite komentare

Odmah posle očajne partije crno-belih protiv mađarskog tima u neformalnim krugovima počela je da se širi glasina da se Đukiću sprema otkaz, a zatim da će biti smenjen ako ne izbaci Videoton.

Meč za zaborav
Utakmica protiv Videotona je jedna od najgorih koju sam video u životu
Milorad Vučelić, predsednik FK Partizan

Ipak, prvi čovek Partizana Milorad Vučelić u razgovoru za naš list oštro demantuje te tvrdnje.

- Priče u vezi sa smenom trenera kod nas ne postoje. To su obična laprdanja i laži. Kao što laprdaju i razni političari, najveći deo njih, pričaju lažu ili šta god im padne na pamet, isto tako se laprda i oko fudbala. Samo što je u fudbalu sve to malo bezopasnije. To je ta klima, laprdaš ovo, laprdaš ono, pa eto ispade da mi posle jedne utakmice menjamo trenera. Tome se ovde u Partizanu ne pridaje pažnja - poručio je Vučelić.

Sudeći po društvenim mrežama i internet komentarima, navijači Partizana nimalo nisu zadovoljni kako igra Đukićeva ekipa od početka sezone.

- Pustite društvene mreže. Društvene mreže do sada ništa nisu odlučivale u Partizanu, niti će odlučivati. To su sredstva za zaglupljivanje naroda i nacije. Izgubiš prvu utakmicu posle godinu dana, pa šta? Zar fudbal treba da bude igra u kojoj stalno pobeđuješ? Pa ne može, moraš nekad i da izgubiš i odigraš nerešeno - istakao je prvi čelnik crno-belih.

Vučelić je saglasan sa utiskom trenera Miroslava Đukića da je Partizan morao da odigra bolje protiv Videotona.

UEFA uništava fudbal

Vučelić je imao poruku i za nadležne organe Evropske kuće fudbala (UEFA), koja je za meč s Videotonom suspendovala stadion Partizana i zabranila domaćoj publici da prisustvuje.
- Stadion bez publike je sablasan i to više nije fudbal. Užasne kazne koje izriče UEFA samo su put ka uništenju fudbala. Treba disciplinovati publiku, možda zatvaranjem određenih sektora, ali ne celog stadiona. Nije to golf ili boćanje, to je fudbal - naglasio je Vučelić.

- Trener Videotona Marko Nikolić opredelio se za kvarenje naše igre i meč je bio ispod svakog nivoa. To je jedna od najgorih utakmica koju sam video u životu, s tim da je gostujuća ekipa postigla ono što je želela, a mi nismo umeli da naše želje pretvorimo u delo. Ako bih izdvojio nekog od pojedinaca, to je Marko Jevtović pre svega, štoper Nemanja Miletić i golman Vladimir Stojković, ali smo od njega tako nešto i očekivali. Ostali deo ekipe je podbacio i odigrao ispod svakog nivoa - podvukao je Vučelić.

Revanš je meč godine

Revanš meč Videotona i Partizana igra se sledećeg četvrtka u Felčutu, a Vučelić je naglasio da je to najvažnija utakmica za tim čiji je predsednik.

- Meč u revanšu je utakmica svih utakmica za nas. Drugo, to previjanje mađarskih igrača po terenu, to je stvarno nesportski. I mi smo gubili vreme, ali da što pre zaboravimo meč, a u revanšu nadam se da ćemo dokazati da smo bolji tim - zaključio je Milorad Vučelić.

ILIEV KIPTI OD BESA I PROZIVA REDOM: Ovo je katastrofa! Suma ništa ne pokazuje, Janković mora bolje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljuba

pre 6 godina

...Djukic, trener bez trofeja, trener bez autoriteta, strateg-0,trener bez vizije, trener bez koncepcije, trener na papiru...Gledam Nikolica protiv Videotona, covek napravio taktiku, procitao " igru " Partizana, ozbiljan , autoritet, strateg...za ovog naseg smotanka od trenera on je Dr.. PS.Brzo smo zaboravili kako je Djukic najuren poslednji put

Ilija

pre 6 godina

A Vuceliic se razume u fudbal ko moja pokojna baba! Partizan nema igru nisu losi igraci vec je totalna neorganizovanost u igri.

kimi

pre 6 godina

Ma čestitajte igračima na zalaganju,pohvali te ih oni su odigrali baš tako kako ste zamislili i znali i što je navažnije njihova igra je u uzlaznoj putanji.Tek će oni pokazati šta znaju i umeju i šta su naučili.90% njih igraju samo dve tri godine a to je malo premalo!! Pokušajte da ih ohrabrite kao što se činili zajedno sa Zoranom Milinkovićem dok nismo došli do -30 boda u prvenstvu.Jedva smo ga promenili!!! Đukić u svakoj izjavi priča nama koji gledamo kako se brukaju, kako se igrali! Ne,to smo već videli, kaži ti nama što su oni tako igrali! Šta si ti uradio da oni koji trideset i nekoliko utakmice ne izgube i igraju dobro sad kao jedva se sabrasmo? Šta filozofira više?Ako nezna koko neka gleda Zvezdine utakmice!! Čovek od ukomponova 20 igrača i napravi tim a ovaj već uvežbano upropasti! Pa slušajte njegove izjave posle svake utakmice!! Sramne!

kimi

pre 6 godina

.. a ti da upamtiš da ovi što pišu NISU GLUPI LJUDI kako ih ti nazivaš, već da zajedno sa Ilijevim koji ste tri godine pratili Sumu, pazarili ga tri meseca,čovek vam tražio 1.2 mil.eura a vi platili 1,65 mil.eura DA NADKNADITE ŠTETU KLUBU od 450-500 hiljade eura I DA IDETE gde vas oči vode!!!! BRUKA !!!Pa ceo svet vidi da partizan nema odbranu samo vi ne vidite! GLEDAJ ZVEZDINE UTAKMICE možda nešto i naučiš,ako ništa drugo videćeš bar kako je čovek uspeo da napravi tim i kako se bori za ČAST SRBIJE ako znate šta to znači ali sumnjam.Dovodite igrače u polvreme da igra u drugo poluvreme!! Obelodanite ako smete šta je to tražio LEONARDO da nebi otišo !!

roki

pre 6 godina

Gubite u revanšu 3:1.Nikolic je prevaga u korist Videotona.n

srdjan

pre 6 godina

DJkica je trebalo smeniti posle olipijakosa i vozdovca,mlitav trener bez potrebne energije i to se lose prenelo na ekipu koja igra sporo i bezidejno sa stalnim forsiranjem dugih lopti na Tavambu.Tako partizan nije nikad igrao i to se vidi na terenu.Ima boljih resenja od Djukica slobodan je Stanojevic a tu je i Stolica.Nazalost i prosle godine se kasnilo sa smenom Tomica ispali smo iz evrope i cele godine jurili zvezdu,Djukic ce dobiti jos 2 sanse a to su videoton i derbi ako izgubi obe bice smenjen nazalost tada ce biti kasno za partizan i bice to izgubljena sezona.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija